![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - tawnuk - 07.10.2005 Niech się teraz każdy z was przed sobš przyzna czy jest czy nie uzależniony od tego forum.... Ja jestem na pewno, pamiętam ten straszny czas gdy byłem 3 tygodnie na obozie ( "O nie! Nie zobeczę postów! Gdzie jest internet?!?A jak Mark wydał nowš płytę to skšd ja się o tym dowiem!?!?!" ). Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.10.2005 No dobra Tawnuk odkryjmy karty Mam tak samo.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 08.10.2005 Ja co prawda rzadko piszę ale przegladam forum kilka razy dziennie. Myslę że to jaki rodzaj uzaleznienia...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 08.10.2005 tez przegladam Forum kilka razy dziennie
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - bartekold - 08.10.2005 tak, tak, codziennie kilka razy
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 08.10.2005 ...conajmniej raz dziennie. Codziennie...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - grzegorz - 08.10.2005 Ja też tak mam i mam nadzieję, że to normalne i nie trzeba tego leczyć. Przynajmniej na razie.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - KLIMAT - 09.10.2005 Tez rzadko pisze,bo w temacie Marka przy Was nie zablysne,ale jestem uzalezniony od ponad pól roku i co gorsza wkrécam w to innych ludzi.Moze to jakas sekta? Przyznac sie kto jest guru i kiedy popelniamy muzyczne samobójstwo
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - tawnuk - 09.10.2005 Guru to oczywiscie Mark Knopfler, a przy nim przecież nie da się popełnić "muzycznego samobójstwa"
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 09.10.2005 http://knopfler88.altervista.org/immagini/...re/vizcarra.jpg cóż za obraza ;-) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - KLIMAT - 10.10.2005 Chodziło mi bardziej o słuchanie Jego muzyki do mierci :-) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 10.10.2005 Ja moze znowu tak z innej beczki, ale po to w koncu ten offtop, nie? ![]() Wiecie co? Poszedlbym na koncert Dire Straits.... ...do KINA !!! czy to nie byloby swietne? np na pieknie zremasterowany koncert z Sydney 1986 z czystym, glosnym dzwiekiem i obrazem.... Albo na Bazylee, przezyc to jesze raz na duzym ekranie z odpowiedno glosnym dzwiekiem Albo na Alchemie.... sie rozmarzylem.... faktem jest ze takie seanse to byloby cos... jak juz nie mozna na zywo... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 11.10.2005 W padzierniku 1998 byłem na imprezie pod hasłem "Dire Straits Party" w warszawskim klubie Proxima. Urzšdzono jš w 20 rocznicę wydania pierwszej płyty. Wród atrakcji wieczoru był między innymi pokaz Alchemii na dużym ekranie. Oczywicie nie tak dużym jak w kinie, ale i tak oglšdało się przyjemnie. No i na stojšco, jak to na koncercie. P.S. Nie mam pojęcia czemu organizatorzy kierowali się datš wydania płyty w USA - przecież w Wielkiej Brytanii wyszła w czerwcu... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 11.10.2005 O tak! Koncert DS na dużym ekranie to jest to !!! Może o czym podobnym powinnimy pomyleć podczas dużego zlotu MK/DS?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - KLIMAT - 11.10.2005 Widziałem Floydów na rzutniku, rewela.Mylę,ze w przypadku Marka byłoby równie pięknie.Usłyszeć telegraph na rozkręconym na maksa sprzęcie. :-) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 12.10.2005 Cytat:Albo na Alchemie.... oj poszloby sie , poszlo !!! zwlaszcza na Alchemie! ^_^ Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 12.10.2005 Cytat:Originally posted by KLIMAT@Oct 11 2005, 07:44 PMKLIMAT - To jest dopiero klimat.Co nie? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Eowyn - 12.10.2005 Ej, a co do trasy tamtej, to wecie i zahaczcie o moje Tšpkowice, co? Albo wierklaniec albo Tarnowskie Góry! Bo do Katowic to za daleko XD Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - KLIMAT - 13.10.2005 Lubié takie klimaty,dlatego tak mnie zwá.Owszem klimat by byl i Klimat tez by byl tam,gdzie mozna byloby zobaczyc cos takiego na duzym ekranie. Pozdawiam. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Hermes - 14.10.2005 Witam Ten post ma charakter informacyjny. Local Hero ("Biznesmen i gwiazdy", "Bohater na peryferiach" - z takimi tytułami można się spotkać w programach TV) 14 padziernika, Pištek 00:10 Polsat Jeli kto jeszcze nie miał okazji obejrzeć tego filmu to może dzisiaj nadrobić zaległoci. Pozdrawiam |