![]() |
|
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Wrocław, Hala Stulecia - 2 lipca 2010 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Mark Knopfler we Wrocławiu!!! (/showthread.php?tid=1311) |
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Arrrek - 21.06.2010 tego Ci najbardziej zazdroszczę... Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 21.06.2010 Nie zazdrość, tylko się przyłącz, w kupie siła, wysypiemy zboże i go zatrzymamy
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 21.06.2010 Ktoś z Krakowa ma wolne 2 miejsca w transporcie? Ja + Wojtek. Gdyby było trzecie, to jeszcze Szpilka reflektowała
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - aaadam - 21.06.2010 Arrrek napisał(a):Czy ktoś z forum ma dokładniejsze info na temat koncertu we Wrocławiu np. support, dokładna godzina itd. Oj jo joj. O której jest koncert w takim razie, bo jadę z Białegostoku i żeby być na 19 w Hali Ludowej to muszę wyjechać o 7 rano, ale jeśli mam być na 18 to godzina mniej spania. Ma ktoś pewne informacje? Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 22.06.2010 Arrrek napisał(a):Czy ktoś z forum ma dokładniejsze info na temat koncertu we Wrocławiu np. support, dokładna godzina itd. Właśnie rozmawiałem z miłą panią organizatorką: - o godzinie 18:00 zostaną otwarte drzwi Hali Stulecia - przewidywany początek koncertu to godzina 20:00 - plus/minus kilkanaście minut - przewidywane zakończenie koncertu godzina 22:00 - supportu nie będzie Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - HOWARD - 22.06.2010 O której się zbieramy pod Halą? 15:00? ;-) Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - pablosan - 22.06.2010 Pewnie tak ![]() Siedzacy koncert nie wymage umiejetnosci szybkiego biegania pod scene-hehehe, de facto mozna wejsc na 5 minut przed rozpoczeciem. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 22.06.2010 Ale ja myśle że tak mniej więcej w okolicach Speedway nie wytrzymamy i pobiegniemy przed scenę. No co w Kongresowej też były siedzące a potem się cuda działy
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 22.06.2010 A nie po Telegrafie ? Tak było w Londynie... Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 22.06.2010 Wszystko zależy od emocji
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - pablosan - 22.06.2010 Robson napisał(a):Ale ja myśle że tak mniej więcej w okolicach Speedway nie wytrzymamy i pobiegniemy przed scenę. No co w Kongresowej też były siedzące a potem się cuda działy Poważnie? Ja tam nie pamiętam, wszyscy siedzieli/stali grzecznie na swoich miejscach, chociaż również na schodach. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 22.06.2010 Poważnie? Kurcze ja bylem na balkonie i jakoś tak pod sceną wydawało się że jest tłoczno ale może faktycznie przesadzam. Ale powiem Wam szczerze że im bliżej koncertu odzywa się we mnie głos że jednak trochę szkoda że nie będe pod sceną.
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - jambore - 24.06.2010 rotos napisał(a):WitamMożesz podać jakiś namiar? Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - rotos - 24.06.2010 jambore napisał(a):Możesz podać jakiś namiar? rotos@gazeta.pl Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - jambore - 24.06.2010 rotos napisał(a):rotos@gazeta.pl Posłałem maila. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Bart - 24.06.2010 O której tak realnie zacznie się koncert? Planowo jest chyba 18:00 wyznaczona, nie wiem tylko czy to początek koncertu, czy otwarcie Hali. Może ktoś z was ma jakieś informacje z pewnego źródła?
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - aaadam - 24.06.2010 pablosan napisał(a):Poważnie? Ja tam nie pamiętam, wszyscy siedzieli/stali grzecznie na swoich miejscach, chociaż również na schodach. Ja pamiętam tak samo jak Pablosan pablosan napisał(a):Pewnie tak No tego mi w tym koncercie brakuje najbardziej. Na Torwarze na mecie byłem raz w pierwszej trójce, raz w pierwszej piątce (Guy Fletcher, próbował mi zatarasować mi drogę i stąd słabszy finisz), więc jak widać ocieram się o żółtą koszulkę lidera ![]() Bart napisał(a):O której tak realnie zacznie się koncert? Planowo jest chyba 18:00 wyznaczona, nie wiem tylko czy to początek koncertu, czy otwarcie Hali. Może ktoś z was ma jakieś informacje z pewnego źródła? Też bym prosił o takie info. Do Wrocławia mam 500 km i precyzyjna godzina koncertu to dla mnie skarb abym logistykę mógł przygotować odpowiednią. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 24.06.2010 Myślę że o 20 + - Tu info od Maćka kilka postów wcześniej ![]() Właśnie rozmawiałem z miłą panią organizatorką: - o godzinie 18:00 zostaną otwarte drzwi Hali Stulecia - przewidywany początek koncertu to godzina 20:00 - plus/minus kilkanaście minut - przewidywane zakończenie koncertu godzina 22:00 - supportu nie będzie Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - mirek - 24.06.2010 O 20 zreszta popatrzcie na bilety, wstep od 18.00 Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - aaadam - 24.06.2010 mirek napisał(a):O 20 zreszta popatrzcie na bilety, wstep od 18.00 to ja mam chyba jakiś fałszywy bilet, bo u mnie jest tylko informacja, że wstęp o 18.00 a nie ma ani słowa, że sam koncert o 20.00 |