Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - Gasper - 01.02.2008

Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 31 2008, 07:12 PM
Gasper, wedle życzenia Uśmiech
Knockin' on heavens door
Miłego słuchania Uśmiech
Dziękować, dziękować Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 01.02.2008

Polecam się na przyszłoœć. Duży uśmiech
Ciekawe, czy Robson szykuje coœ ciekawego na jutro? Oczko (bo z tego co się orientuję, audycja jest co sobotę??)

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.02.2008

Macsa, nagrałeœ wczoajszš audycję...?? Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.02.2008

Jeszcze nie wiem - nie dotarłem do domu od soboty...

Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Gasper - 05.02.2008

Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 31 2008, 07:12 PM
Gasper, wedle życzenia Uśmiech
Knockin' on heavens door
Miłego słuchania Uśmiech
Hmm. Dopiero teraz otworzyłem tę mp3 od Ciebie i jakoœ nie podchodzi mi to pod Knopflera. Zobacz jakš wersję ja znalazłem:

http://youtube.com/watch?v=Ynf3u3hkZzE

- słychać i Marka, i dzieci z chóru...

Muzyczne Fascynacje - koobaa - 05.02.2008

Gasper ma rację, Aniu. Twoja wersja to klasyczny Clapton Oczko.

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 05.02.2008

Heh, ups, ale gafa. Szczęśliwy :unsure:

Muzyczne Fascynacje - macsa - 08.02.2008

Cytat:Macsa, nagrałeœ wczoajszš audycję...?? smile.gif

Właœnie pojawiła się na chomiku - POLECAM !! DWIE NOWE PIOSENKI Z SOLOWEGO ALBUMU GUY'A FLETCHERA !! DZIĘKI ROBERTO !!

Jednoczeœnie mam proœbę - czy ktoœ może nagrać najbliższš audycję i udostępnić ? Ja nie dam rady - narty wzywajš !

Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - dziadek - 08.02.2008

Dzięki Maciek! I uważaj na nartach (ponoć to nie sport Marka!Oczko

Muzyczne Fascynacje - macsa - 25.02.2008

Dzięki Marku za radę, ale nic z tego - narty to moja druga, po muzyce największa pasja i czekam na ten zimowy czas cały rok...

Jestem cały i zdrowy ( odpukać ) Duży uśmiech

Swojš drogš piękne skarby nam Robert zaserwował w ostatnich Fascynacjach - trzy instrumentalne utwory z legendarnej sesji demo do płyty "Golden Heart". Utwory, które nigdy nie ujrzały œwiatła dziennego - ciekawe ile jeszcze w głowie Marka takich perełek się kryje...

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 01.03.2008

Przesłuchałam i muszę przyznać że super. Zakończenie godziny z "The Cure" niesamowite, aż ciary mnie przeszły po plecach.
Jeżeli chodzi o Markowš częœć, a raczej o piosenki demo to "I'm the fool" kompletnie mnie zaskoczyło - zupełnie do siebie niepodobne. : "Done with Bonaparte" znane, a te utwory instrumentalne - bajeczka! Uśmiech
A moim ulubionym fragmentem audycji jest: "No i tym sposobem Robert ukradł dwie minuty Markowi". Duży uśmiech Robert!! Jak mogłeœ?! Szczęśliwy

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 08.04.2008

A ja dziœ w ramach ćwiczeń przed egzaminem do liceum, rozwišzywałam na matematyce przykładowe testy. Tytuł jednego z nich brzmiał "Muzyczne Fascynacje", a zadania dotyczyły m.in. kolekcji płyt jakie w swoim domu ma chłopak imieniem Robert. Fajny zbieg okolicznoœci. Duży uśmiech Dodam tylko że niestety, Marka w zbiorze nie miał. Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.04.2008

Słucham, słucham Oczko Ciekawe co za perełki dziœ Robson przygotował Uśmiech "An American Hero" - to się po prostu nie może lepiej zaczynać!!

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.04.2008

No to poległam Szczęśliwy Tak dzielnie wytrzymywałam i nie oglšdałam filmików z koncertów z trasy K2GC, żeby nie robić sobie smaczku przed Torwarem, a tu Robson koncertówki w eter rzuca Oczko "Devil Baby" moje œliczne :wub: Dobra robota Robert. Zupełnie inaczej słucha się "na żywo" niż z chomika Oczko

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 27.04.2008

Œwietna wczorajsza audycja Robson - szczególnie "In the sky" :wub:

Muzyczne Fascynacje - ania - 27.04.2008

a czy ktoœ słucha teraz poczciwej 'trójki'? Oczko Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Poweer - 28.04.2008

Słuchał. Niestety dopiero ostatniš godzinę... Bardzo żałuję, że nie od poczštku.

Ale na Telegraph Road zdšżyłem - mam wielkš nadzieję usłyszeć to na koncercie - jeden z ulubionych kawałków...

Muzyczne Fascynacje - macsa - 28.04.2008

A ja słuchał samego poczštku - MiniMax rozpoczšł się utworem kończšcym Markowy występ, a tak dla przekory jak stwierdził Pan Piotr...

Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Poweer - 28.04.2008

Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza audycja w Trójce... Po koncercie trzeba będzie słuchać Oczko .

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 28.04.2008

Ja tam lubie RMF w domu słuchać. Duży uśmiech Tak ogólnie to kocham radio "Złote Przeboje" ale niestety mogę go słuchać tylko wtedy jak jestem w szpitalu ;(