![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - Gasper - 01.02.2008 Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 31 2008, 07:12 PMDziękować, dziękować
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 01.02.2008 Polecam się na przyszłoć. ![]() Ciekawe, czy Robson szykuje co ciekawego na jutro? (bo z tego co się orientuję, audycja jest co sobotę??)
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.02.2008 Macsa, nagrałe wczoajszš audycję...??
Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.02.2008 Jeszcze nie wiem - nie dotarłem do domu od soboty...
Muzyczne Fascynacje - Gasper - 05.02.2008 Cytat:Originally posted by Ania_M@Jan 31 2008, 07:12 PMHmm. Dopiero teraz otworzyłem tę mp3 od Ciebie i jako nie podchodzi mi to pod Knopflera. Zobacz jakš wersję ja znalazłem: http://youtube.com/watch?v=Ynf3u3hkZzE - słychać i Marka, i dzieci z chóru... Muzyczne Fascynacje - koobaa - 05.02.2008 Gasper ma rację, Aniu. Twoja wersja to klasyczny Clapton .
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 05.02.2008 Heh, ups, ale gafa. :unsure:
Muzyczne Fascynacje - macsa - 08.02.2008 Cytat:Macsa, nagrałe wczoajszš audycję...?? smile.gif Włanie pojawiła się na chomiku - POLECAM !! DWIE NOWE PIOSENKI Z SOLOWEGO ALBUMU GUY'A FLETCHERA !! DZIĘKI ROBERTO !! Jednoczenie mam probę - czy kto może nagrać najbliższš audycję i udostępnić ? Ja nie dam rady - narty wzywajš !
Muzyczne Fascynacje - dziadek - 08.02.2008 Dzięki Maciek! I uważaj na nartach (ponoć to nie sport Marka!
Muzyczne Fascynacje - macsa - 25.02.2008 Dzięki Marku za radę, ale nic z tego - narty to moja druga, po muzyce największa pasja i czekam na ten zimowy czas cały rok... Jestem cały i zdrowy ( odpukać ) Swojš drogš piękne skarby nam Robert zaserwował w ostatnich Fascynacjach - trzy instrumentalne utwory z legendarnej sesji demo do płyty "Golden Heart". Utwory, które nigdy nie ujrzały wiatła dziennego - ciekawe ile jeszcze w głowie Marka takich perełek się kryje... Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 01.03.2008 Przesłuchałam i muszę przyznać że super. Zakończenie godziny z "The Cure" niesamowite, aż ciary mnie przeszły po plecach. Jeżeli chodzi o Markowš częć, a raczej o piosenki demo to "I'm the fool" kompletnie mnie zaskoczyło - zupełnie do siebie niepodobne. : "Done with Bonaparte" znane, a te utwory instrumentalne - bajeczka! ![]() A moim ulubionym fragmentem audycji jest: "No i tym sposobem Robert ukradł dwie minuty Markowi". Robert!! Jak mogłe?!
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 08.04.2008 A ja dzi w ramach ćwiczeń przed egzaminem do liceum, rozwišzywałam na matematyce przykładowe testy. Tytuł jednego z nich brzmiał "Muzyczne Fascynacje", a zadania dotyczyły m.in. kolekcji płyt jakie w swoim domu ma chłopak imieniem Robert. Fajny zbieg okolicznoci. Dodam tylko że niestety, Marka w zbiorze nie miał.
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.04.2008 Słucham, słucham Ciekawe co za perełki dzi Robson przygotował "An American Hero" - to się po prostu nie może lepiej zaczynać!!
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.04.2008 No to poległam Tak dzielnie wytrzymywałam i nie oglšdałam filmików z koncertów z trasy K2GC, żeby nie robić sobie smaczku przed Torwarem, a tu Robson koncertówki w eter rzuca "Devil Baby" moje liczne :wub: Dobra robota Robert. Zupełnie inaczej słucha się "na żywo" niż z chomika
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 27.04.2008 wietna wczorajsza audycja Robson - szczególnie "In the sky" :wub: Muzyczne Fascynacje - ania - 27.04.2008 a czy kto słucha teraz poczciwej 'trójki'?
Muzyczne Fascynacje - Poweer - 28.04.2008 Słuchał. Niestety dopiero ostatniš godzinę... Bardzo żałuję, że nie od poczštku. Ale na Telegraph Road zdšżyłem - mam wielkš nadzieję usłyszeć to na koncercie - jeden z ulubionych kawałków... Muzyczne Fascynacje - macsa - 28.04.2008 A ja słuchał samego poczštku - MiniMax rozpoczšł się utworem kończšcym Markowy występ, a tak dla przekory jak stwierdził Pan Piotr...
Muzyczne Fascynacje - Poweer - 28.04.2008 Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza audycja w Trójce... Po koncercie trzeba będzie słuchać .
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 28.04.2008 Ja tam lubie RMF w domu słuchać. Tak ogólnie to kocham radio "Złote Przeboje" ale niestety mogę go słuchać tylko wtedy jak jestem w szpitalu ;(
|