![]() |
|
Nowa Płyta W Kwietniu! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowa Płyta W Kwietniu! (/showthread.php?tid=301) |
Nowa Płyta W Kwietniu! - Adam87 - 09.04.2006 mam pytanie jaki skład jest na tej płycie z Marka Knopflera czy od Emmy ?? Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 09.04.2006 Współproducentem albumu jest Chuck Ainlay, Knopfler oprócz produkcji gra oczywicie na gitarach razem z Richardem Bennett'em. Pozostały skład muzyków: Jim Cox i Guy Fletcher - instrumenty klawiszowe, Glen Duncan - skrzypce i mandolina, Dan Dugmore - pedal steel, Glenn Worf - bas, Chad Cromwell i Danny Cummings - bębny" Nowa Płyta W Kwietniu! - Adam87 - 09.04.2006 bardzo dziękuje
Nowa Płyta W Kwietniu! - KLIMAT - 10.04.2006 czternacha Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 10.04.2006 Nie znamy tylko dwóch. Nowa Płyta W Kwietniu! - BET - 10.04.2006 Szkoda ze nie ma Paula Franklina...To solo z BiA na pedal steel....ojjjjjj Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 10.04.2006 Tak Dan Dugmore gra chyba oszczędniej. Nowa Płyta W Kwietniu! - jambore - 10.04.2006 Cytat:Originally posted by BET@Apr 10 2006, 04:21 PMPewnie Robson ma więcej info na temat TAR ale na stronce MK widniało,że Franklin zasila na tej płycie. No chyba ,że to mój angielski na poziomie -1
Nowa Płyta W Kwietniu! - grzegorz - 10.04.2006 Chyba było tylko o gitarze pedal steel. Ale widzę, że wszystkim brakuje Paula Franklina. Nowa Płyta W Kwietniu! - macsa - 10.04.2006 Oj brakuje, brakuje jak sobie przypomnę płytę "OES"... :mellow: Nowa Płyta W Kwietniu! - koobaa - 11.04.2006 Trochę żałuję, że znam juz tyle tej nowej płyty... Zazdroszczę tym którzy zakupiš ten album znajac tylko dwa kawałki, wrzucš go do odtwarzacza, wyłšczš telefony, zakluczš mieszkanie, ustawiš głonoć na połowę skali co najmniej i odpłynš razem z fotelem w zupełnie nowš i ekscytujšcš krainę. Pojadš tš drogš z okładki płyty po raz pierwszy... Wiem, wiem, my przecież tez tak możemy zrobić ale moment kiedy pierwszy raz słyszy się tyle nowej muzyki Maestro jest jedyny w swoim rodzaju... Może następnym razem? Choć pewnie znajšc siebie nie wytrzymam...
Nowa Płyta W Kwietniu! - pablosan - 11.04.2006 Kooba ja znam zaledwie jeden kawalek z plyty-All The Road Running i to dlatego, ze na stronie EH szukalem czegos i sia tako jako naknalem-hihihihicala plyta bedzie dla mnie odkryciem
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 11.04.2006 Cała trzynacha
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 12.04.2006 Nie ma to tamto <12>
Nowa Płyta W Kwietniu! - grzegorz - 12.04.2006 Dwunacha, trzynacha... piętnacha. To jakie nowe liczebniki czy lokalna gwara/slang?
Nowa Płyta W Kwietniu! - jambore - 12.04.2006 To jest "cha"
Nowa Płyta W Kwietniu! - grzegorz - 12.04.2006 ''Cha'' - to jeden z mniej znanych lokalnych dialektów języka polskiego. Jest mało rozpoznany, występuje głównie lokalnie na lšsku opolskim. W ostatnim czasie pojawił się na Forum MK w postaci liczebników z zwišzku z majšcš się ukazać nowš płytš MK.
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 12.04.2006 Na lasku Op. ? To wszystko sie zgadza
Nowa Płyta W Kwietniu! - jambore - 12.04.2006 Cytat:Originally posted by grzegorz@Apr 12 2006, 04:34 PMKolejne hasło w encyklopedii
Nowa Płyta W Kwietniu! - koobaa - 13.04.2006 Cytat:Originally posted by pablosan@Apr 11 2006, 11:41 AMMylę, że się nie zawiedziesz Pablo Może następnym razem też mi się uda...? Chociaż... jesli chodzi o nowoci markowe to raczej moja silna wola nie ma szans...
|