![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - pogdan - 04.05.2008 Kiepski koniec dnia mi się zapowiadał. Ale Kooba i Robson i te chwile z muzykš Marka sprawiły że się zupełnie oderwałem od tej kiepskoci. Wielkie dzięki. Wielkie dzięki dla forumowiczów którzy tu razem byli i można było Was poczytać. Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.05.2008 Cytat:ps. Maciek rozumiem ,że mamy to w archiwum? TAK - Prawie wszycho udało się zarejestrować.
Muzyczne Fascynacje - anrom - 04.05.2008 Prawie - robi różnicę. Też rejestrowałem i też - prawie. Nie mam samego poczštku jakby co... Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 04.05.2008 Ja nie mogę cišgnšć, za duży rozmiar a mój chomik ma za mały transfer Może wrzucicie na jaki inny serwer? Szkoda nie posłuchać...
Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.05.2008 Romku - u mnie prawie to jest kilka sekund zupełnie niezauważalne przez słuchacza. Wszystkich, którzy wczoraj przegapili to nasze więto w radiu zapraszam na mojego Chomika - audycja już na Was czeka. Polecam tym bardziej, że oprócz Robsona i Kuby można w niej usłyszeć jeszcze kilku naszych najznakomitszych forumowiczów... Wiem, że za momencik odezwš się malkontenci i będš mieli pretensje o to, że trzeba za co zapłacić. Moi drodzy - 1,8 PLN za 1Gb cišgniętych danych to chyba nie sš żadne pienišdze, w zamian otrzymujecie wietny transfer i gwarancję, że za miesišc czy dwa pliki nie zniknš z sieci. Ile już było pomysłów na udostępnianie naszych skarbów - jako żaden nie przetrwał do dzisiaj... Zapewniam, że będę karmił Chomika tym co uważam za wartociowe tak długo jak tylko będš na to chętni mimo, że też za to płacę. Przeżyjmy ten koncert jeszcze raz Muzyczne Fascynacje - jambore - 04.05.2008 Cytat:Originally posted by macsa@May 4 2008, 12:16 PMZnowu zassane.już słucham ale teraz spadam na godzinkę na innš muzykę
Muzyczne Fascynacje - Robson - 04.05.2008 Od wczoraj nie moge pozbierać myli a więc muszę ochłonšć Ale bardzo wszystkim dziękuję. Jestecie niesamowici Waldek, Bartek, Andrzej, Maciek, Brygida i wszyscy obecni przy radiu wczorajszego wieczora. To dla mnie zaszczyt grać najwspanialszš muzykę a wiadomoć że trafia ona do właciwych ludzi jest niezwykle budujšca. Za dużo wrażeń przynoszš ostatnie dni. Jestem na to nieprzygotowany ale wzruszony i szczęliwy ![]() ps. serdeczne podziękowania dla Kuby bez którego program najprawdopodobniej by sie nie odbył B) Muzyczne Fascynacje - BET - 04.05.2008 To my dziekujemy Robercie, za to ze moglismy to wszystko przezyc jeszcze raz. Dla mnie to byl zaszczyt moc Wam towarzyszyc tak w koncertowa jak i pokoncertowa, wyjatkowa noc.
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 05.05.2008 Słuichalimy audycji wczoraj z rodzicami. Tak Robert, podpisuję się pod tym co napisał BET - to my dziękujemy.
Muzyczne Fascynacje - koobaa - 06.05.2008 Wszyscy dziękujš pięknie - pieszę podziękować i ja. Roberto, nasze Markowe Spotkania w eterze dostarczajš mi wrażeń nie mniejszych niż same koncerty MK! Chyba nic więcej dodawać nie muszę. Wielkie dzięki za zaproszenie! ps. To nieprawda, że beze mnie program by się nie odbył. Odbyłby się i byłby o niebo bardziej profesjonalny . Tym bardziej dziękuję, że mogę uczestniczyć w audycjach o prawie 10-letniej tradycji! ![]() Respekt - Mistrzu Robsonie. Muzyczne Fascynacje - SmokEustachy - 06.05.2008 Cytat:Originally posted by macsa@May 4 2008, 12:16 PMJedna wielka kiszka: cišgajšc pliki z Chomików wykorzystujesz swój cotygodniowy transfer (50MB dla Twojego typu konta). Co tydzień ten transfer jest odnawiany. Obecnie próbujesz cišgnać plik o wielkoci 55,7MB, który wykracza poza dostępny Ci obecnie transfer (50MB). W takim razie audycję trzebaby dzielić na mniejsze kawałki... Albo Ogg, albo co... 2. Obawiam się że moje 2.44 PLN przepadło. Nie doć, że sms poszedł to jeszcze mi zwiesiło komórkę. Muzyczne Fascynacje - macsa - 06.05.2008 A może jednak ruszyło bo widzę, że 5 osoba skorzystała cišgajšc plik - to nie ty SMOKU ?? Muzyczne Fascynacje - SmokEustachy - 06.05.2008 Cytat:Originally posted by macsa@May 6 2008, 10:33 PMJasne że ja - nacišgnałe burżujom kasy na 2.44 Nie podoba mi się, że znienacka tak jako wprowadzili te opłaty. Muzyczne Fascynacje - Filip - 09.05.2008 Może to zabrzmi głupio bo juz troche klikam tutaj a ciagle nie wiem gdzie sš te audycje może ktos mi to wszystko objani
Muzyczne Fascynacje - koobaa - 09.05.2008 Filip, audycje nadawane sš ze studia Radio Plus Opole w każdš sobotę między 21.00 a północš. Prowadzi je pewien wielki pasjonat muzyki i tym samym, już od prawie 10 lat, dostarcza słuchaczom wielu wspaniałych wrażeń. Znaleć tam można klasykę rocka, progresywnego rocka, folk, blues oraz wszystko porednie . Od 2001r po 22.00 co tydzień pojawia się Mark Knopfler.Co ja będę dalej opowiadać - po prostu posłuchaj jutro on-line .Strona audycji: http://www.rdo.pl/index.php?id=27 Wiele z audycji możesz znaleć na chomiku Macsa. Muzyczne Fascynacje - Filip - 10.05.2008 Dzięki Kooba dzi sobie posłucham
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 10.05.2008 Cytat:Originally posted by koobaa@May 9 2008, 09:52 PMDodałabym conajmniej jeszcze jedno okrelenie na temat Prowadzšcego, prócz tego, że jest wielkim pasjonatem muzyki...
Muzyczne Fascynacje - koobaa - 10.05.2008 Zapomniałem dodać, że ma totalnego wira na punkcie MK
Muzyczne Fascynacje - grzegorz - 10.05.2008 W końcu cišgnšłem (dzięki Maćku) i wysłuchałem audycję Roberta i Kuby. Te 3 godziny zleciało tak szybko jak koncert Marka. Chłopaki macie klasę! Prawdziwi fascynaci. Czekam na kolejne audycje. Muzyczne Fascynacje - macsa - 10.05.2008 Oj nie mogło być lepszego poczštku dzisiejszych Fascynacji !! Z całš mocš i energiš wybrzmiewa włanie SPEEDWAY !! !! Ciary !! |