![]() |
|
Mark W Polsce ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27) +---- Wątek: Mark W Polsce ! (/showthread.php?tid=703) |
Mark W Polsce ! - numitor - 17.02.2008 Cytat:Originally posted by Andrzej@Feb 17 2008, 05:15 PMA co ma spontanicznoć do organizacji? P.S: Przepraszam, napisałem nie czytajšc posta Kuby. Mark W Polsce ! - HOWARD - 17.02.2008 ech.. włanie zdšżyłem przeczytać kilkadziesišt postów. widzę, że znowu jakie "problemy techniczne" na forum. oby przemijajšce..
Mark W Polsce ! - Andrzej - 18.02.2008 Nie, nie - Howardzie wszystko jest ok. Cooba uspokoił moje zaniepokojenie o spontanicznoć. A organizacji nie będzie, zbyt mocno jestemy rozdyskutowani, także nie tym razem, nie z tymi ludżmi i nie o tej porze. Pokazał sie jeden wódz, ale w demokratycznych wyborach jego propozycję upadły. Zostala nam ostatnia kwestia "jak sie ma spontanicznosc do organizacji imprez". Ja nie wiem , bo nie o to mi chodziło, wiem tylko jedno, że w zyciu zdarzało mi sie być na imprezkach zorganizowanych tak sobie.... spontanicznie, bez przygotowań i zbędnych dyskusji i nie wiedzieć czemu utkwiły mi w pamięci. Mark W Polsce ! - Robson - 18.02.2008 Andrzeju pozwolisz że odpowiem na ten post dobrze? Bo już nic nie rozumiem. Z tego co zdšżyłem załapać wszystkie pomysły majš się skłaniać ku pewnej organizacji a więc gdzie tu spontanicznoć? Piszesz że włanie te imprezki bez przygotowań utkwiły Ci w pamięci to ja się pytam po co się przygotowywać? Widzę tu jakš sprzecznoć :wacko: Dyskutujmy jak najwięcej ale też nie przekrelajmy ludzi którzy widzš pewne sprawy inaczej. Mark W Polsce ! - anrom - 18.02.2008 Z punktu widzenia socjologii bardzo ciekawy materiał nam powstaje na forum...
Mark W Polsce ! - numitor - 19.02.2008 Cytat:Originally posted by Robson@Feb 18 2008, 03:47 PMTakże próbuję doprosić się odpowiedzi na to pytanie ![]() Może tylko my nie widzimy zwišzku pomiędzy wkładaniem PRZYGOTOWANYCH WCZENIEJ baterii i PRZYGOTOWANYCH WCZENIEJ żarówek do PRZYGOTOWANYCH WCZENIEJ balonów a spontanicznociš? Mark W Polsce ! - Andrzej - 19.02.2008 No proszę....i znów "problemy techniczne". Nie,nie Kochani - nie dam się sprowokować. Znajdżcie sobie godniejszego przeciwnika do dysput o niczym. Mark W Polsce ! - Michal - 20.02.2008 hehehehe a koncert i tak będzie zajebisty heheehe
Mark W Polsce ! - Ania_M - 26.02.2008 Grze się pojawil na Forum ; czyżby byly jakie wieci z LN?
Mark W Polsce ! - aaadam - 28.02.2008 Ja mam takie pytanie: czy w ramcha spontanu można wnieć na koncert puzon, trzasnę na nim napis knopfler.pl i będę sobie pogrywać, obawiam się tylko czy moje płuca wytrzymajš, może kto również w efekcie sopntanu pomoze mi i przejmie puzon w chwilach mej słaboci? :ph34r: Mark W Polsce ! - Ania_M - 29.02.2008 Musiałby to jako przemycić Obawiam się że skoro nie do końca zezwolone jest wnoszenie sprzętu fotograficznego, to z puzonem tym bardziej Cię nie wpuszczš. Przed pewnym koncertem kiedy zabrano nam parasolki, a to o wiele mniej cenna rzecz niz puzon
Mark W Polsce ! - aaadam - 29.02.2008 Hmmmm......... no to mam problem, może kto ma pomysł jak przemycić puzon? ps. jako nagrodę za pomysł przewidziałem możliwoć zagrania na puzonie w takcie piosenki Money For Nothing - gwarantuję, że emocje będš niezapomniane
Mark W Polsce ! - Ania_M - 01.03.2008 Zazwyczaj przemyca sie pod kurtka, ale musialbys miec kurtke w rozmiarze XXXXL
Mark W Polsce ! - Gasper - 01.03.2008 Cytat:Originally posted by Ania_M@Mar 1 2008, 12:18 PMAnia_M, ubierz meksykańskie ponczo, a pod nim zawie na szelkach puzon. W razie czego powie się, że Cię kto zbrzuchacił
Mark W Polsce ! - Iwona4157 - 01.03.2008 witam ja z zapytaniem: wybiera sie na koncer ktos z okolic tarnowa??
Mark W Polsce ! - Ania_M - 01.03.2008 Cytat:Originally posted by Gasper@Mar 1 2008, 11:57 AMHa ha ha Ja mam dopiero 16 lat!! (nawet nie, za 2 miesišce i 4 dni. ) PS A włanie: jeszcze tylko dwa miesišce i jeden dzień do koncertu! Mark W Polsce ! - Leszcz - 10.03.2008 Hura! Mam już w domu bilety na koncert na Torwarze i odliczam dni. A tak na marginesie czy kto z Warszawy może mi polecić jaki tani hotel na tę jednš noc . pozdrawiam Wszystkich Irek :mellow: Mark W Polsce ! - Steeven - 11.03.2008 Co to znaczy tani? I czy będzie Ci pasować np. mieszkanie w takim blokowisku np? Bo i co takiego się znajdzie. ![]() O tani nocleg w W-wie doć ciężko. Jak przyjeżdżali do mnie znajomi i prosili o znalezienie noclegu, to po usilnych poszukiwaniach (koniecznie miał być to hotel, więc tylko o tym piszę) okazało się, że najtańszym z tych, które obszedłem jest Premiere Classe. Sprawdziłem. W terminie koncertu jedna noc w 1-os. pokoju będzie Cię kosztować 129 PLN. Znajd Sobie może kogo jeszcze (najlepiej trzy osoby ). Wówczas za trójkę zabulicie dużo mniej.
Mark W Polsce ! - Steeven - 11.03.2008 Oj, przepraszam. Sprawdzałem tylko cenę. Ale już gorzej przedstawia się sytuacja z wolnymi miejscami. Brak... No, tak.. Długi weekend. Mark W Polsce ! - Steeven - 11.03.2008 Doć tani (60 zł za 1 osobowy pokój) jest także Hostel Służewiec. Ale nie mogę sprawdzić dostępnoci. |