![]() |
|
Co za rock! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Co za rock! (/showthread.php?tid=1122) |
Co za rock! - Filip - 26.01.2009 No na stadionie Mark chyba nie zagra , tez obawiam się że byłby problem z zapełnieniem, a hala ma swój klimat filipk91 masz rację, a tak puscmy teraz wodze fantazji i pomyslmy Mark na Śląskim pełny stadion heheheh
Co za rock! - Robson - 03.02.2009 No nie wiem. Nasza ekipa która swego czasu podbiła Berlin moglaby powiedzieć więcej. Wtedy koncert był na otwartym powietrzu i brakowało miejsca. Rok 2005 bodajże. I jak Wam się podoba najnowsza płyta Bossa? Co za rock! - BET - 06.02.2009 Ja sie na razie delektuje koncertem live in Dublin. Eager session jest niesamowita... Myslicie ze sa szanse na koncert Bossa w Pl? Co za rock! - Ania_M - 07.02.2009 Robson napisał(a):I jak Wam się podoba najnowsza płyta Bossa?Mi bardzo Pierwszy raz mam przyjemność spotkania się z BS i jestem pozytywnie zaskoczona Myślę że ta muzyczna znajomość potrwa dłużej.
Co za rock! - pablosan - 07.02.2009 Ania_M napisał(a):Mi bardzo Ania, nie jestem znawcą twórczości Bruce Springsteena, ale szczerz polecam do dyskografii dołączyć 2 płytowy album koncertowy-"Live in New York City" z roku 2001. Wspaniała rzecz!!! Bruce jak Mark-ich życiem jest scena i granie na żywo!!! Co za rock! - Ania_M - 07.02.2009 Dzięki Pablo, nie omieszkam sprawdzić
Co za rock! - BET - 07.02.2009 I krazek 'The Rising', chyba jeden z najlepszych (najlepszy?) Bruce'a. Co za rock! - Ania_M - 25.02.2009 A co sądzicie o nowej płycie U2? Co za rock! - Robson - 25.02.2009 Pytanie nie na miejscu ponieważ płyty jeszcze nie ma. Co za rock! - filipk91 - 25.02.2009 Ania, co tu dużo mówić, WPADŁAŚ!!!
Co za rock! - Bart - 26.02.2009 Ale chyba słyszałem singiel dziś w Trójce Nie jestem pewien, ale brzmiało jak Bono. "You don't know how beautiful you are", czy coś w ten deseń.
Co za rock! - Robson - 26.02.2009 Pierwszy singiel "Get On Your Boots" już jest od kilku tygodni ale dla mnie straszna słabizna. Mam nadzieje że na całej płycie wypadnie korzystniej. Co za rock! - Robson - 26.02.2009 Właśnie otrzymałem info ze sklepu że nowa płyta U2 dostępna
Co za rock! - Ania_M - 26.02.2009 Mnie zmylił fakt, że niejedną recenzję w niejednej gazecie widziałam
Co za rock! - Robson - 02.03.2009 Nowa plyta U2? Re- we- la- cy- jna!!!
Co za rock! - Raingod - 03.03.2009 Robson napisał(a):Nowa plyta U2? Re- we- la- cy- jna!!! I tu Robsonie zgodze sie z Toba calkowicie.
Co za rock! - ania - 03.03.2009 ooo cholerka to czemu jej jeszcze nie mam dzięki za cynk
Co za rock! - Robson - 11.03.2009 Pewnie już słyszeliście U2608 w Chorzowie
Co za rock! - Ania_M - 11.03.2009 Mnie też się podoba "No Line On The Horizon", choć nie jestem jakąś specjalną wielbicielką Bono i jego kolegów Aniu, koniecznie się w nią zaopatrz! ![]() Na marginesie, oczarowała mnie ostatnio swoim głosem Amy MacDonald, ale nie będę rozwijała offtopu
Co za rock! - Robson - 11.03.2009 A bo jej debiutancki album jet bardzo przyjemny
|