![]() |
|
Urodziny Andrzeja - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny Andrzeja (/showthread.php?tid=1292) |
Urodziny Andrzeja - mikołaj - 22.08.2010 wszystkiego najlepszego Andrzeju! Urodziny Andrzeja - szpilka - 22.08.2010 wszystkiego najlepszego jak najwięcej uśmiechu i powodów do radości
Urodziny Andrzeja - BET - 22.08.2010 Wszystkiego najlepszego!
Urodziny Andrzeja - Bart - 23.08.2010 Oby twoje ciężarówki nigdy nie straciły mocy! Urodziny Andrzeja - pablosan - 23.08.2010 Panie Jasinski-sto lat w zdrowiu od Agi i mnie
Urodziny Andrzeja - Andrzej - 23.08.2010 Dziękuje Wam za pamięć, nawet telefony i smsy otrzymałem od starej , niezawodnej braci knopflerkowej. To cieszy ,że pamietacie o takim gościu jak ja. Miło , bardzo miło. Urodziny Andrzeja - dziadek - 24.08.2010 Pamiętamy, a jakże. I życzymy ci wszyscy tego, co najlepsze. Codziennie. (Muzykę Marka musisz ją sam załączyć!) Urodziny Andrzeja - wAcEk - 22.08.2011 Drogi Andrzeju ! Alles Gute zum Geburstag ! Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Nieprzemijającej radości ze słuchania muzyki i wyjazdów na koncerty. Żeby pierwsze dźwięki Sułtanów Swingu za każdym razem budziły w Tobie te same emocje co za pierwszym razem kiedy je usłyszałeś. Dużo optymizmu i ludzkiej życzliwości na każdy dzień, jak najmniej stresu w pracy oraz dalszego pielęgnowania w sobie ujmującego sposobu bycia dzięki któremu udało Ci się zaskarbić przyjaźń i sympatię tak wielu osób związanych z Forum. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze! TSCHÜSS W. Urodziny Andrzeja - wAcEk - 22.08.2011 Zapomniałem dodać, że specjalnie dla Ciebie radiowa Trójka w audycji porannej o 6:15 zagrała Heavy Fuel
Urodziny Andrzeja - mirek - 22.08.2011 Andrzeju wszystkiego Najlepsiejszego pod sloncem i nad nim. Duzo dobrej muzy, radosci z rodziny humoru, sily i optymizmu pogody ducha
Urodziny Andrzeja - macsa - 22.08.2011 No to dzisiaj 49 razy w Subicach poleci Sultans Of Swing !! Wielki dzień !! Po życzeniach Wacka niewiele już można dodać... Wszystkiego dobrego Andrzeju !! Urodziny Andrzeja - BET - 22.08.2011 Andrzej! 100 lat i jak najmniej opuszczonych zlotow! Samych sukcesow, pociechy z rodziny i jak najlepszej formy zdrowotnej!
Urodziny Andrzeja - jambore - 22.08.2011 Chciałem być pierwszy, ![]() Wszystkiego Najlepsiejszego "stary druchu". Do miłego Urodziny Andrzeja - pablosan - 22.08.2011 Panie Prezesie-najlepszego od Agi i mnie. Duzo zdrowia i jeszcze raz zdrowia, a reszta jest nieważna
Urodziny Andrzeja - grzegorz - 22.08.2011 Andrzeju wszystkiego najlepszego! Urodziny Andrzeja - Andrzej - 22.08.2011 Dziękuje ludzie - jest mi niezmiernie miło. Dzisiaj w odbiorze "Pierwsza DS" i to jaka - prosto z winyla. Jest klimat i Sułtani o których wspominacie. Na wkładce Mark z chłopakami w kurtach, o których kiedyś tak bardzo marzyłem. Całe szczęście kurtki wyszły z mody - muzyka nie. Fajne czasy , ale teraz też jest fajnie. Pozdrawiam Was i jeszcze raz dziękuję za życzenia i pamięć. Urodziny Andrzeja - Raingod - 22.08.2011 Andrzejum oby nam sie Wszystkiego dobrego !
Urodziny Andrzeja - Chocolate - 23.08.2011 spóźnione(z powodu awarii kompa:-( ), ale szczere życzenia urodzinowe dla Ciebie, Andrzeju! Zdrówka przede wszystkim i wielu muzycznych przeżyć (samych przyjemnych dla ucha oczywiście!;-) Urodziny Andrzeja - Ania_M - 24.08.2011 Andrzeju, ostatnio rzadko tu zaglądam, dlatego spóźnione, ale bardzo szczere życzenia - moi Poprzednicy powiedzieli już chyba wszystko, więc podpisuję się pod nimi obiema rękami Wszystkiego, co najlepsze!
Urodziny Andrzeja - wAcEk - 22.08.2012 Drogi Andrzeju! Dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności. Wymarzonej wersji Privateering w odtwarzaczu na początku września i wiele radości z jej słuchania. Niejednego koncertu na zbliżającej się trasie MK. Jak najmniej stresu, za to jak najwięcej optymizmu i ludzkiej życzliwości - Alles Gute zum Geburstag!! ![]() P.S. Tuż przed godziną 7:00 radiowa Trójka zagrała Twisting by the Pool !! W zeszłym roku było Heavy Fuel. Coraz trudniej wierzyć, że to tylko zwykły zbieg okoliczności... ![]() TSCHÜSS W. |