![]() |
|
Ranking utworów: "On Every Street" - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +---- Dział: Niedokończony ranking (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=21) +---- Wątek: Ranking utworów: "On Every Street" (/showthread.php?tid=1356) |
Ranking utworów: "On Every Street" - numitor - 25.10.2009 W tej chwili lista wygląda tak: Badges, Posteres, Stickers, T-Shirts Eastbound Train If I Had You In My Car Kingdom Come Making Movies Me and My Friends Milionaire Blues Real Girl Twisting By The Pool Two Young Lovers What's The Matter Baby? Kuba, zdecydowałem się włączyć te dwa utwory, może dlatego, że bardzo lubię MM? .Coś jeszcze?
Ranking utworów: "On Every Street" - Robson - 25.10.2009 A ja z kolei nigdy nie uważałem on every street za równą płytę. Każda kompozycja ma inną klasę i jeśli chodzi o poziom wykonawczy porównałbym ją do ostatniej solowej płyty MK. Bardzo szeroka mozaika i paleta dźwięków. Ranking utworów: "On Every Street" - tomg - 25.10.2009 Calling Elvis Planet Of New Orleans When It Comes To You On Every Street You And Your Friend Fade To Black Iron Hand The Bug My Parties Ticket To Heaven How Long Heavy Fuel Ranking utworów: "On Every Street" - BET - 25.10.2009 Planet - 12 You and your friend - 11 Iron hand - 10 Fade to black - 9 When it comes to you - 8 My parties - 7 Calling Elvis - 6 On every street - 5 Ticket to heaven - 4 Heavy fuel - 3 The bug - 2 How long - 1 Ranking utworów: "On Every Street" - HOWARD - 26.10.2009 You And Your Friend 8 Heavy Fuel 9 How Long 10 When It Comes To You 6 Ticket To Heaven 7 The Bug 5 Iron Hand 2 Calling Elvis 11 On Every Street 12 Fade To Black 3 My Parties 4 Planet Of New Orleans 1 Ranking utworów: "On Every Street" - pablosan - 26.10.2009 Robson napisał(a):A ja z kolei nigdy nie uważałem on every street za równą płytę. Każda kompozycja ma inną klasę i jeśli chodzi o poziom wykonawczy porównałbym ją do ostatniej solowej płyty MK. Bardzo szeroka mozaika i paleta dźwięków. Zdecydowanie się zgadzam:-). Trochę dziwi mnie aż taka ilośc pierwszych miejsc: You And Your Friend? Ranking utworów: "On Every Street" - kojot - 26.10.2009 On Every Street 12 My Parties 11 Heavy Fuel 10 You And Your Friend 9 Ticket To Heaven 8 Calling Elvis 7 Iron Hand 6 When It Comes To You 5 How Long 4 Planet Of New Orleans 3 Fade To Black 2 The Bug 1 Ranking utworów: "On Every Street" - kuba1313 - 26.10.2009 On Every Street 12 You And Your Friend11 Calling Elvis 10 Heavy Fuel 9 The Bug 8 Ticket To Heaven 7 How Long 6 When It Comes To You 5 Iron Hand 4 Fade To Black 3 My Parties 2 Planet Of New Orleans 1 Ranking utworów: "On Every Street" - arkady1976 - 26.10.2009 Planet Of New Orleans 12 You And Your Friend 11 Iron Hand 10 Fade To Black 9 On Every Street 8 Heavy Fuel 7 When It Comes To You 6 Calling Elvis 5 Ticket To Heaven 4 The Bug 3 My Parties 2 How Long 1 Ranking utworów: "On Every Street" - Robson - 26.10.2009 pablosan napisał(a):Zdecydowanie się zgadzam:-). Trochę dziwi mnie aż taka ilośc pierwszych miejsc: You And Your Friend? Pablo a mnie z kolei bardzo dziwi Twój nr. 1 Poszedłeś całkowicie pod prąd. Ja też lubie "Ticket To Heaven" ale nie do tego stopnia Ale to jest właśnie piękne w wyborach
Ranking utworów: "On Every Street" - Ania_M - 26.10.2009 Piękna płyta - trudny wybór. You And Your Friend Planet Of New Orleans On Every Street Iron Hand When It Comes To You My Parties Ticket To Heaven Heavy Fuel How Long Calling Elvis The Bug Fade To Black Ranking utworów: "On Every Street" - Andrzej - 28.10.2009 Planet Of New Orleans 12 You And Your Friend 11 Fade To Black 10 On Every Street 9 When It Comes To You 8 Iron Hand 7 Heavy Fuel 6 Calling Elvis 5 The Bug 4 My Parties 3 Ticket To Heaven 2 How Long 1 Cudowna płyta. Ach jakże cudowna Ranking utworów: "On Every Street" - numitor - 29.10.2009 Po 15 głosach: 1. You And Your Friend - 153 2. On Every Street - 133 3. Planet Of New Orleans - 118 4. Iron Hand - 113 5. Calling Elvis - 106 6. When It Comes To You - 105 7. Fade To Black - 100 8. Heavy Fuel - 85 9. Ticket To Heaven - 73 10. My Parties - 71 11. How Long - 57 12. The Bug - 56 1. arkady1976 - Zagłosowałeś dwa razy na tę samą piosenkę. Zmień to ![]() 2. W dwóch poprzednich głosowaniach głos oddało 21 osób - poprawny rekord! 3. Chciałem powiedzieć, że zmieniłem metodę podliczania głosów (nie w sensie zmiany regulaminu, ale techniki liczenia) - przestałem ufać własnej głowie i zacząłem współpracę z Exelem (a raczej - OpenOffice Calc). Przy okazji sprawdziłem czy poprzednie głosowania zostały dobrze podliczone - zostały (poza nielicznymi niewielkimi błędami, które w żaden sposób nie zmieniły kolejności). 4. Ostateczna lista na przyszłe głosowania wygląda tak: Badges, Posteres, Stickers, T-Shirts Eastbound Train If I Had You In My Car Kingdom Come Making Movies Me and My Friends Milionaire Blues Real Girl Twisting By The Pool Two Young Lovers What's The Matter Baby? Ktoś wnosi zastrzeżenia?
Ranking utworów: "On Every Street" - pablosan - 29.10.2009 Moim zdaniem pełna profeska z Twojej strony! Dobry wybór dodatkowaych kawałków DS:-) Ranking utworów: "On Every Street" - mirek - 29.10.2009 a Bernadette??? Ranking utworów: "On Every Street" - koobaa - 29.10.2009 Bernadette to numer Davida. Ale skoro DS grali go na koncertach, to czemu nie? Ranking utworów: "On Every Street" - numitor - 29.10.2009 Badges, Posteres, Stickers, T-Shirts Bernadette Eastbound Train If I Had You In My Car Kingdom Come Making Movies Me and My Friends Milionaire Blues Real Girl Twisting By The Pool Two Young Lovers What's The Matter Baby? Mam prośbę - czy ktoś z Was mógłby te wszystkie utwory wrzucić np. na chomikuj.pl? Przyznam, że sam części z nich nie mam na komputerze, a chciałbym sobie przypomnieć .
Ranking utworów: "On Every Street" - Robson - 29.10.2009 Numitor a w sumie ile osób oddało głosy na Jedynkę, Communique itd.? Czy taką statystykę też masz? Jeśli tak to ja chetnie bym sobie zapisał bo teraz nie mam na to czasu aby liczyć a Ty może masz gotowce?
Ranking utworów: "On Every Street" - Ania_M - 29.10.2009 Numitor - chylę czoła. Świetny pomysł, przednia zabawa. Podziwiam zaangażowanie
Ranking utworów: "On Every Street" - pawellod - 29.10.2009 Przy tej płycie ocenianie odczuwam już momentami jako torturę, ale nie mogłem się powstrzymać . Będzie trochę pod prąd.1. Fade to Black - 12 2. The Bug - 11 3. Heavy Fuel - 10 4. On Every Street - 9 5. You and Your Friend - 8 6. Planet of New Orleans - 7 7. Calling Elvis - 6 8. How Long - 5 9. My Parties - 4 10. When It Comes to You - 3 11. Iron Hand - 2 12. Ticket to Heaven - 1 |