![]() |
|
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Stringi i woda święcona, czyli upadek forum (/showthread.php?tid=1500) |
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Andrzej - 18.05.2010 faf123 napisał(a):faktycznie- napisałem coś o muzyce Knopflera, o moich przeżyciach i jakoś zainteresowania nie wzbudziłem. A troche nie masz racji . Robson i ja juz zareagowiliśmy. Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - pablosan - 18.05.2010 Numitor Poświęciłeś kupę czasu, za co masz u mnie kapelusz z głowy do samej ziemi, na tzw "Wielki ranking Numitora" i jak na razie nie podsumowałeś-nie zrozum mnie źle, to nie jest zarzut, tylko zastanawiam się, po cholerę taki wątek-żeby wywołać jakąś burzę/zaszokować? Po co? Może ludzi mają dość pajacowania/szokowania na co dzień w mediach i nie tylko? Dla części ludzi ten wyjazd to wielka sprawa-i uszanujmy to. Ps. Gratuluję zdobycia przez Lecha tytułu Mistrza Polski
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - numitor - 18.05.2010 Wiem, wiem, przepraszam. Niedługo odkurzę ten wątek i zrobimy podsumowanie. Może nawet nam wszystkim dobrze zrobi spojrzenie z dystansu na to .
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - macsa - 18.05.2010 Duecik faf/numi znów w natarciu ! Wy to jakoś spokrewnieni jesteście ? Jak was nie ma przez pół roku to nie ma, a jak sie pojawiacie to zawsze w "dueciku". Dyskusja pasjonująca ! Uśmiałem się po pachy ! Andrzeju - twoje stringi przejdą do historii ! Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - pablosan - 19.05.2010 numitor napisał(a):Wiem, wiem, przepraszam. Niedługo odkurzę ten wątek i zrobimy podsumowanie. Może nawet nam wszystkim dobrze zrobi spojrzenie z dystansu na to Spokojnie, nie musisz nikogo przepraszać, bo wykonałeś i tak niesamowicie żmudną pracę-więc podsumowanie może trochę poczekać. Sczerze Ci polecam zjawienie się na zlocie (w końcu z Poznania do Wrocka to tzw. "rzut beretem") nawet dla samej przyjemności posłuchania grania na żywo-z roku na rok jest coraz lepiej
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - olaph72 - 19.05.2010 Robson napisał(a):Macie jakąś schizę na punkcie "wzajemnej adoracji" nic takiego nie zauważyłem Robson, jeśli trzy osoby mówią Ci, że jesteś pijany, to choćbyś był abstynentem od urodzenia - nie siadaj za kierownicą. Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - numitor - 19.05.2010 Zgadzam się z Olaphem. Nie da się obiektywnie zmierzyć poziomu "wzajemnej adoracji". Wiem, że nie tylko ja mam dość atmosfery panującej na tym forum. Możecie zaprzeczać, ale to po prostu subiektywne odczucia jego użytkowników. Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - baccarat - 19.05.2010 numitor napisał(a):Po prostu nie odpowiada mi atmosfera panująca na zlocie. Jestem na forum po to, aby rozmawiać o muzyce Knopflera. Pić piwo mogę ze swoimi znajomymi z realnego świata, a nie z przypadkowymi ludźmi poznanymi w internecie, z którymi nie łączy mnie nic poza artystą, którego lubimy.Numitor zgadzam siew z Tobą w całej rozciągłości. Nie zdziw się jak padną inwektywy typu: "zakompleksiony". Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - macsa - 19.05.2010 Moim skromnym zdaniem nie można oceniać czegoś, czego się nie spróbowało... Przypomina mi się sytuacja z moim pięcioletnim synkiem który przez pierwsze trzy lata swego życia nie lubił bananów mimo, że ich nigdy nie miał w ustach. Teraz za nimi przepada... Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - jambore - 19.05.2010 Muszęjeszczeraztoprzeczytać,kurdegdziespacja, Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - mirek - 19.05.2010 Waldkuspacjajestpomiedzywlasnie tu
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Robson - 19.05.2010 olaph72 napisał(a):Robson, jeśli trzy osoby mówią Ci, że jesteś pijany, to choćbyś był abstynentem od urodzenia - nie siadaj za kierownicą. Poczekaj Numitor o tym nieustannie wspomina, kto jeszcze...No jakbym nie liczył wychodzi tylko jedna osoba. W porywach do dwóch bo faf też coś o tym mówi. To nie jest przekonywujące. Strata czasu na takie dysputy. Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - numitor - 19.05.2010 Myślę, że Olaph i Baccarat również. Już cztery. Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Robson - 19.05.2010 Niechże się wypowiedzą Ciebie już policzyłem. Daj im szanse
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - jambore - 19.05.2010 Robson ty znowu piłeś? Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - numitor - 19.05.2010 Już się wypowiedzili, chociaż - rzeczywiście - może Olaph mniej wprost .
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Robson - 19.05.2010 jambore napisał(a):Robson Jambi akurat trafiłeś w sedno bo wracam z małej imprezki i tak pomyslałem sobie zajrze jeszcze co tam? No i ok. Tekst Olafa, Twój jest super. Kółko wzajemnej adoracji? Chybga nie będę się tym martwił. Odra o pólnocy osiągnie szczyt kulminacyjny. To jest zmartwienie. Jeszcze takiego poziomu nie widziałem. Robi się tutaj naprawdę niepojąco. Nie przeżyłem 97 i boję się że teraz będzie gorzej. Pozdrawiam serdecznie. Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - macsa - 19.05.2010 Mirkuszukamodładnejjużchwiliiniemogeznaleźć,gdzieonajest? P.S Robson? Czy to już nałóg ? Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Robson - 19.05.2010 Maćku a żebym ja to wiedział... Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - filipk91 - 19.05.2010 To daj znać jak to tam wygląda. |