![]() |
|
Emisje Filmów z Muzyką MK - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Emisje Filmów z Muzyką MK (/showthread.php?tid=207) |
Emisje Filmów z Muzyką MK - Evelda - 18.10.2005 Cytat:Originally posted by Raingod@Oct 18 2005, 01:21 PMO... Na to włanie DVD ostrzę pazurki... Tylko do najbliższego MM jakie 80 km...
Emisje Filmów z Muzyką MK - olaph72 - 18.10.2005 Cytat:A druga osoba powinna pracowaĆ w radio! I już bymy byli szczęliwi! Hm... To chyba o mnie mowa...
Emisje Filmów z Muzyką MK - koobaa - 19.10.2005 Czyli Robson i Olaf? ![]() no to chlopaki podajcie nam namiary - posluchamy Was z przyjemnoscia
Emisje Filmów z Muzyką MK - olaph72 - 19.10.2005 Koobaa, proszę bardzo! Od 6.00 w radiu CJMR na 1320 AM w obrębie Greater Toronto Area. A wczeniej w Warszawie, Poznaniu, Warszawie i Jeleniej Górze (chronologia wsteczna).
Emisje Filmów z Muzyką MK - seba - 20.10.2005 Witam, Zna kto może jaki program, którym mógłbym sobie np. usunšć reklamy z filmu nagrywanego na płytę dvd z telewizji?? Albo program do tworzenia menu do dvd?? Jak znacie to będe bardzo wdzięczny za pomoc. Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 20.10.2005 Cytat:Originally posted by Evelda@Oct 18 2005, 11:33 AMTak, zgadza sie, choć ostatnio już rzadziej... Wszak tyle fajnych koncertów na DVD wcišż przybywa...
Emisje Filmów z Muzyką MK - Evelda - 20.10.2005 Oj tak, oj tak . Właciwie należałoby się szaleńczo cieszyć... Gdybyż jeszcze doba mogła się wydłużać a pensja (regularnie) wzrastać... .PS."Still Growing Up" Piotrusia Archanioła już na dniach...
Emisje Filmów z Muzyką MK - ania - 20.10.2005 Cytat:Originally posted by Evelda@Oct 20 2005, 12:53 PMtoz to ci dopiero marzenie ^_^ ^_^ ^_^ tez tak chce!! wprost proporcjonalnie rzecz jasna
Emisje Filmów z Muzyką MK - Evelda - 20.10.2005 Czyż to nie forum dla... marzycieli z dowiadczeniem życiowym?
Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 24.10.2005 Przepraszam że nie odpowiadałem ale byłem kilka dni poza domem bez dostępu do netu. Jełi kto chce LOCAL HERO na dvd to proszę pisac na mail: mp1973@poczta.onet.pl bo tu kontakty co nie działajš. Pozdrawiam Piotr Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 15.01.2006 Uwaga ... 20 stycznia na kanale PULS, godz. 20:35 "Narzeczona dla Księcia" . Będę nagrywał z Cyfry + bezporednio na nagrywarkę DVD. Jeli kto jest zainteresowany to chętnie się wymienię na inny materiał zwišzany oczywicie z Markiem. kontakt: mp1973@poczta.onet.pl Pozdrawiam Emisje Filmów z Muzyką MK - StonyRoadRider - 15.01.2006 To super, ja oglšdałem ten film w wersji niemieckiej, niewiele rozumiejšc. Wreszcie zobaczę o co w tym chodzi
Emisje Filmów z Muzyką MK - olaph72 - 16.01.2006 To mój ukochany film! Wręcz kultowy!
Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 16.01.2006 Musicie to zobaczyć- polecam! Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 20.01.2006 TO JUŻ DZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emisje Filmów z Muzyką MK - Evelda - 20.01.2006 Urocza opowieć Jednak... Markowej Muzyki... chyba zbyt mało, aby pokonać wszelkie moce złe...
Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 21.01.2006 Płytka DVD gotowa. 94 minuty, 4,3 giga, podział na 10 scen (oczywicie reklamy wycięte) Pozdrawiam Emisje Filmów z Muzyką MK - StonyRoadRider - 21.01.2006 Przegapiłem oczywicie :angry: Będę chętny na tę płytę
Emisje Filmów z Muzyką MK - Emilka - 21.01.2006 oglšdałam do połowy, póniej poległam powalona przez grypę mš. W tej połowie jednak mocno musiałam słuch wytężać by dosłyszeć jakie znajome brzmienia. czy to tylko ze względu na katar czy też faktycznie mało ich było? A może druga połowa bardziej obfitszš była? Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 22.01.2006 Kiedy po raz pierwszy zobaczyłem "The Princess Bride" to chyba się trochę zakochałem w Robin Wright A to był jej debiut. I postanowiłem zobaczyć jak najwięcej filmów z jej udziałem i wszystkie wietne żeby wymienić tylko "Foresta Gumpa", "Wędrownš Trupę" czy "List w Butelce". Wszystko dzięki Markowi
|