Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? (/showthread.php?tid=67)

Strony: 1 2

A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - marcin.h - 01.06.2005

Dla mnie najpiękniejszy był, jest i będzie Brothers in Arms. Jego sens można zrozumieć bez tekstu, w zasadzie nie tylko sens, ale też emocje, kruchość życia, samotność i zagubienie człowieka, bezsens wojny i podziałów...

A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - pogdan - 01.06.2005

Cytat: Boom, Like That? A w ogóle byl teledysk?

Cytat: Może sie mylę ale Martinezowi chyba chodziło o te oficjalnie wydane i od początku do końca.

Please, Robson (ktokolwiek) wytłumaczcie mi bo mogę czegoś nie rożróżniać lub/i pomijać.
Co znaczy wydane od początku do końca?
Czy ten (teledysk) film ze strony shivera do "Boom Like That" nie jest teledyskiem?
Jeśli nie jest to dlaczego? Czy wogóle taki film BLT ( strona shivera- obecnie nie widzę jego, ujęcia w studio nagraniowym i spacer brzegiem morza Marka i ekipy) mógły być teledyskiem jeśli byłby "oficjalnie wydany od początku do końca".

A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - hillbilly - 02.06.2005

Mi chyba najbardziej podoba się teledysk do Cannibals...
to taka fajna i skoczna piosenka a Mark i reszta jakos tak sztywno wypadli az ich operator troche musiał pokręcićUśmiech

A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - Robson - 02.06.2005

Cytat:Originally posted by pogdan@Jun 1 2005, 11:59 PM
Cytat:[b] Boom, Like That? A w ogóle byl teledysk?

Cytat: Może sie mylę ale Martinezowi chyba chodziło o te oficjalnie wydane i od początku do końca.

Please, Robson (ktokolwiek) wytłumaczcie mi bo mogę czegoś nie rożróżniać lub/i pomijać.
Co znaczy wydane od początku do końca?
Czy ten (teledysk) film ze strony shivera do "Boom Like That" nie jest teledyskiem?
Jeśli nie jest to dlaczego? Czy wogóle taki film BLT ( strona shivera- obecnie nie widzę jego, ujęcia w studio nagraniowym i spacer brzegiem morza Marka i ekipy) mógły być teledyskiem jeśli byłby "oficjalnie wydany od początku do końca". [/b]
Mam na myśli zbiór teledysków DS/THN i MK z dwóch pierwszych płyt. Nie sądzę aby na płycie dołączonej do "Shangri-La" był jakikolwiek teledysk. Mark spaceruje sobie po plaży podczas "Summer Of Love" i "Boom..." Oczko To raczej są fragemnty utworów które w danej chwili są omawiane(z różnymi widoczkami na Hollywood m.in) Tak ja to odbieram jeśli jest inaczej mamy sporo teledyskow z ost. płyty Oczko Jeśli dobrze pamiętam: Boom, Everybody Pays, Sucker Row, Summer Of Love, Back To Tupelo, Postcards i chyba jeszcze jakiś pominąłem. Zawsze było tak, że kiedy ukazywał się kolejny singiel był i teledysk a nawet nie wiemy jak wygląda video do Trawlera Smutny

A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - pablosan - 15.03.2006

Bardzo podoba mi sie teledysk do BiA, swietnie oddaje klimat teledysk TNH do Your Own Sweet Way. Najslabszy?-chyba The Bug i So Far Away

ps. a odswierzylem stary temat-a co mi tam Język

A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - seba - 15.03.2006

Najbardziej podoba mi się chyba "Money For Nothing". Zdecydowanie genialny, szczególnie jak na swoje czsy. Bardzo mi się jeszcze podobajš "Going Home - Wild Theme"(ten z kasety Dire Straits - The Videos), "Brothers In Arms" i "Walk Of Life". Najsłabsze dla mnie to chyba "Romeo And Juliet" i "Twisting by The Pool".

A Byla Ankietka Na Najlepsze Teledyski ? - anrom - 16.03.2006

O tak, Romeo and Juliet to jedna z moich ulubionych piosenek, ale za to teledysk ma chyba najbardziej beznadziejny. Smutny