![]() |
|
Lista Obecności Na Torwar - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27) +---- Wątek: Lista Obecności Na Torwar (/showthread.php?tid=860) |
Lista Obecności Na Torwar - Crystal - 21.03.2008 Ja będę :) Lista Obecności Na Torwar - Filip - 21.03.2008 Witam no ja najprawdopodobniej wypadam z koncertu względy zdrowotne niestety , szkoda bilet przepada , ale mam nadzieję że na zlot bedę sprawny już
Lista Obecności Na Torwar - hillbilly - 21.03.2008 Ja z Lady Writer i jeszcze 3 osoby z rodzinki
Lista Obecności Na Torwar - seska - 21.03.2008 Ja melduje sie punktualnie o 19:30 mam siedzšce
Lista Obecności Na Torwar - MARTINEZ - 22.03.2008 filip trzymaj bilet bo jak sie ktos nie zalapie to odkupi od ciebie ![]() mam nadzieje ze do zlotu sie wykurujesz Lista Obecności Na Torwar - Filip - 23.03.2008 Witam No mam nadzieję że na zlot bedę już zdrów , koszulkę na zlot sobie zamówię ,a bilet Martinez jak najbardziej mogę odsprzedać jak komu zabraknie
Lista Obecności Na Torwar - ptysia - 23.03.2008 szkoda Filip, że się nie pojawisz ale na zlocie nie ma co... obecnoć obowišzkowa ![]() co do koncertu ja i kto jeszcze
Lista Obecności Na Torwar - Filip - 24.03.2008 Ptysia no sam żałuje miał być 1 koncert Marka a tu klapa, ale cóż licze na zlot
Lista Obecności Na Torwar - jambore - 27.03.2008 To miał byc post do innego tematu, ale..... Chciałbym siedziec wygodnie, miec 100% widocznoc , super dwięk- TO TYLKO U MARKA W DOMU!!! W Spodku chciałem vipowskie miejsca ale byłem za "krótki", więc usiadłem wysoko razem z mojš Haniš,zeby wszystko widziec.Widziałem niewiele ,dwięk rewelecajny przy "Sped N...." ,mylałem że flaczki gardłem wypłynš. Albo rybki albo... Berlin- barierki na "klacie" po 100 metrowym maratonie życia przy spadku 45% - i to jest TO !!! Mylałem ?- bardziej dochodziły do nas odsłuchy niż dwięk w amfiteatrze Ten najlepszy dwięk i tak kto nagra, jeżeli nie ja to kto ze spanisch albo inni fani, ale możliwoc spojrzenia w oko mistrza często odwzajemnione "bezcenne"- dalej polecam amatorski Berlin 2005. Nawet jak na torwarze nie dobiję do barierki- widziałem WAS - nie będę ryzykował "przypilenia" - wszyscy chcš przy kierowcy- usišdę z Andrzejem.On tak oficjalnie się tłumaczy ,że nie może za długo stac? dlaczego- bo lubi słyszec i widziec - z 40 metrów widok ten sam a dwięk bajka. Tym samym zgłaszam obecnoc +1. Lista Obecności Na Torwar - jambore - 27.03.2008 Zapomniałem albo nie widziałem podobnego tematu. czy spotykamy sie przed koncertem - czy każdy sobie. czy spotykamy sie po koncercie - czy każdy sobie. Ps. Mimo,ze długo nie odzywałem sie na forum , proszę forumowiczów z Wa-wy o kontakt- chciałbym się spotkac po koncercie z kilkoma osobami- niekoniecznie w pocišgu
Lista Obecności Na Torwar - Mark - 06.04.2008 ja również jadę ![]() Poznacie mnie po transparencie ![]() ![]() cytujšc klasyka " A Night in London " to 2 maja będzie " A Night in Warsaw "
Lista Obecności Na Torwar - Ania_M - 06.04.2008 Cytat:Originally posted by Mark@Apr 6 2008, 11:02 AMNice.
Lista Obecności Na Torwar - mirek - 10.04.2008 i ja bede, gdzie ludzie to i ja , jutro mannheim a pozniej warszawa
Lista Obecności Na Torwar - BrothersInArms - 16.04.2008 Oczywicie, ze będę! "A Night In Warsaw"! jak zobacze, bede wiedziec ze to Mark, ale nie Knopfler
Lista Obecności Na Torwar - xyz - 17.04.2008 Ja się tu jeszcze nie dopisywałem - ale będę, to chyba nie podlega wštpliwoci ^_^ Lista Obecności Na Torwar - anka - 17.04.2008 No i ja z mężem zjawimy sie w W-wie prosto z opolszczyzny!obecni
Lista Obecności Na Torwar - Robson - 17.04.2008 Prosze prosze. Witam moich ziomków
Lista Obecności Na Torwar - kuba87 - 17.04.2008 Dopisujemy się i my - łšcznie 4 osoby, ja z narzeczonš pod scenę ( mam nadzieję ) a rodzice siedzšcy...To o której właciwie warto tam być? Sšdzicie, że koło 16-17 będzie szansa na miejsca pod scenš? Ps: jakby co to zajmiecie?
Lista Obecności Na Torwar - BET - 17.04.2008 Mysle, ze spokojnie. Pewnie dopiero kolo 18 otworza wrota
Lista Obecności Na Torwar - Piotrd - 17.04.2008 i ja również będę, bilety grzejš sie już od padziernika :-) |