Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 13.12.2008

Uszom nie wierzę!! Moja ukochana Coma w MF, moje ukochane "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków".... Ah jakże ja się cieszę, Robert mam nadzieję że jeszcze kiedyś do Piotra powrócicie, jest przecież jeszcze fantastyczny "Leszek Żukowski", "Spadam" i mnóstwo innych piosenek, zresztą wierzę że Ty to wiesz najlepiej Uśmiech Ty Robsonie jesteś niesamowity, dzięki wielkie Uśmiech
Nosiłam się z zamiarem założenia tematu o Comie na Forum, ale obawiałam się że taki rodzaj muzyki nie ma tu zwolenników, a tu proszę Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 14.12.2008

O jak ja Comy nie trawię, oj jak nie trawię! xcD Miałem iść na koncert, ale nie poszedłem, bo nie zdobyłem biletu (czego człowiek nie zrobi jak się zakocha ;D)

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 14.12.2008

Nie rozumiem, najpierw piszesz, że nie trawisz Comy, a potem że się zakochałeś, zdecyduj się w końcu chłopcze Duży uśmiech
A ja owszem Pana Piotra lubię bardzo, generalnie odpowiada mi inny rodzaj muzyki, ale urzekły mnie między innymi teksty Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 14.12.2008

Jezus Maria, nie w Comie, w fance Język Ale mniejsza o to. Nie lubie i basta xcD

Muzyczne Fascynacje - ania - 15.12.2008

trza było słuchać Roxy FM- był weekend z Comą właśnie Oczko

Muzyczne Fascynacje - Bart - 15.12.2008

Na forum KMF był swego czasu temat "niepopularne poglądy" - kojarzy mi się to z przyznaniem się do słuchania Comy :] Ja się przyznaję Uśmiech Lubię, nawet bardzo.

P.S. O, znalazłem swojego posta na tamtym forum :] Ale to forum filmowe, nie muzyczne Oczko
http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?p=34167#34167

Muzyczne Fascynacje - Robson - 15.12.2008

Ja dlugo do Comy podchodziłem jak do jeżaUśmiech bo coś mi nie odpowiadało w głosie Piotra Roguckiego ale po koncercie jest ok. Naprawde kawał solidnego rocka chłopaki grają no i niebanalne teksty P.Roguckiego to też moc Comy.

Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 15.12.2008

Bart napisał(a):Na forum KMF był swego czasu temat "niepopularne poglądy" - kojarzy mi się to z przyznaniem się do słuchania Comy :]
http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?p=34167#34167

Ja bym raczej powiedział, że słuchanie Comy jest teraz modne, szczególnie wśród licealistów i studentów. W gimnazjum jak byłem, to o Pink Floyd nikt nie słyszał, chyba, że z jakichś techno-remixów (różne są herezje). Bardziej niepopularne jest słuchanie Dire Straits i Pink Floyd, a już nie wspomnę o Dylanie. I to mnie przeraża

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 15.12.2008

Robson napisał(a):Ja dlugo do Comy podchodziłem jak do jeżaUśmiech bo coś mi nie odpowiadało w głosie Piotra Roguckiego ale po koncercie jest ok. Naprawde kawał solidnego rocka chłopaki grają no i niebanalne teksty P.Roguckiego to też moc Comy.
O! Z ust mi to wyjął Pan Robert Uśmiech

Filip, a ja szczerze mówiąc nie zauważyłam żeby Coma była szczególnie popularna. Może za mało się przyglądam Uśmiech A za modą nie podążam, także tą muzyczną, to raz, a dwa, słucham ich ponad 2 lata Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 27.12.2008

Ciekawe co to za Ania tak dzisiaj narozrabiała....
Duży uśmiech

Robert dziękuję, dziękuję, dziękuję!! i za "The Ragpicker's Dream" (pisałam Ci o tej piosence przed Mikołajowym wydaniem MF, pamiętasz? Uśmiech ) i za "Sometimes there are no words". Cieszę się niezmiernie, miło, że mogłam ponownie jakos pomóc Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Bart - 28.12.2008

filipk91 napisał(a):Ja bym raczej powiedział, że słuchanie Comy jest teraz modne

Chyba wszystko zależy od tego, w jakich kręgach Uśmiech Ja z licealistami za dużo wspólnego nie mam, za to wśród ludzi o wyrobionym smaku muzycznym raczej przeważa pogląd o obciachowości Comy. Na szczęście się tym nie przejmuję i słucham tego, co mi się podoba Oczko

Muzyczne Fascynacje - macsa - 30.12.2008

Bart napisał(a):Chyba wszystko zależy od tego, w jakich kręgach Uśmiech Ja z licealistami za dużo wspólnego nie mam, za to wśród ludzi o wyrobionym smaku muzycznym raczej przeważa pogląd o obciachowości Comy. Na szczęście się tym nie przejmuję i słucham tego, co mi się podoba Oczko

Mi również Coma "nie leży" - zbyt patetyczna...

Ostatnia godzina ostatnich Fascynacji magiczna...polecam...

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 30.12.2008

Różne są gusta, jeden lubi rybki, drugi akwarium Uśmiech Gdyby wszyscy ludzie na świecie słuchali tej samej muzyki, to chyba nie byłoby tak... zaskakująco. Różnorodność jest potrzebna Uśmiech
macsa napisał(a):Ostatnia godzina ostatnich Fascynacji magiczna...polecam...
I ja, i ja Oczko Cala audycja była magiczna, tak uroczo zimowa i świąteczna... Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 09.03.2009

Robson, nie możesz odbierać PW. Odetkaj skrzynkę! Oczko
Wysłałem Ci email z pytaniem - czy podtrzymujesz swą gotowość w wiadomej kwestii?
Jakby co, to (pierwsze) nagranie już jest. ;-)

Muzyczne Fascynacje - Robson - 09.03.2009

Super! A właśnie Ci odpisujeUśmiech

Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 16.04.2009

Robson, idzie do Ciebie część druga. Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Robson - 16.04.2009

Świetnie cieszę sięUśmiech Dzięki Olaf.

Muzyczne Fascynacje - Robson - 21.04.2009

Olaf mam wielkie wielkie dziękiUśmiech Tym razem doszła szybciej. Jesteś w Polsce?

Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 21.04.2009

Jestem. W Warszawie.

Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 05.05.2009

Robson napisał(a):Olaf mam wielkie wielkie dzięki

Jakieś uwagi, komentarze? Chcesz trzecią część?