![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 13.12.2008 Uszom nie wierzę!! Moja ukochana Coma w MF, moje ukochane "Zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków".... Ah jakże ja się cieszę, Robert mam nadzieję że jeszcze kiedyś do Piotra powrócicie, jest przecież jeszcze fantastyczny "Leszek Żukowski", "Spadam" i mnóstwo innych piosenek, zresztą wierzę że Ty to wiesz najlepiej Ty Robsonie jesteś niesamowity, dzięki wielkie ![]() Nosiłam się z zamiarem założenia tematu o Comie na Forum, ale obawiałam się że taki rodzaj muzyki nie ma tu zwolenników, a tu proszę
Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 14.12.2008 O jak ja Comy nie trawię, oj jak nie trawię! xcD Miałem iść na koncert, ale nie poszedłem, bo nie zdobyłem biletu (czego człowiek nie zrobi jak się zakocha ;D) Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 14.12.2008 Nie rozumiem, najpierw piszesz, że nie trawisz Comy, a potem że się zakochałeś, zdecyduj się w końcu chłopcze ![]() A ja owszem Pana Piotra lubię bardzo, generalnie odpowiada mi inny rodzaj muzyki, ale urzekły mnie między innymi teksty
Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 14.12.2008 Jezus Maria, nie w Comie, w fance Ale mniejsza o to. Nie lubie i basta xcD
Muzyczne Fascynacje - ania - 15.12.2008 trza było słuchać Roxy FM- był weekend z Comą właśnie
Muzyczne Fascynacje - Bart - 15.12.2008 Na forum KMF był swego czasu temat "niepopularne poglądy" - kojarzy mi się to z przyznaniem się do słuchania Comy :] Ja się przyznaję Lubię, nawet bardzo.P.S. O, znalazłem swojego posta na tamtym forum :] Ale to forum filmowe, nie muzyczne ![]() http://forum-kmf.fc.pl/viewtopic.php?p=34167#34167 Muzyczne Fascynacje - Robson - 15.12.2008 Ja dlugo do Comy podchodziłem jak do jeża bo coś mi nie odpowiadało w głosie Piotra Roguckiego ale po koncercie jest ok. Naprawde kawał solidnego rocka chłopaki grają no i niebanalne teksty P.Roguckiego to też moc Comy.
Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 15.12.2008 Bart napisał(a):Na forum KMF był swego czasu temat "niepopularne poglądy" - kojarzy mi się to z przyznaniem się do słuchania Comy :] Ja bym raczej powiedział, że słuchanie Comy jest teraz modne, szczególnie wśród licealistów i studentów. W gimnazjum jak byłem, to o Pink Floyd nikt nie słyszał, chyba, że z jakichś techno-remixów (różne są herezje). Bardziej niepopularne jest słuchanie Dire Straits i Pink Floyd, a już nie wspomnę o Dylanie. I to mnie przeraża Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 15.12.2008 Robson napisał(a):Ja dlugo do Comy podchodziłem jak do jeżaO! Z ust mi to wyjął Pan Robert ![]() Filip, a ja szczerze mówiąc nie zauważyłam żeby Coma była szczególnie popularna. Może za mało się przyglądam A za modą nie podążam, także tą muzyczną, to raz, a dwa, słucham ich ponad 2 lata
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 27.12.2008 Ciekawe co to za Ania tak dzisiaj narozrabiała.... ![]() Robert dziękuję, dziękuję, dziękuję!! i za "The Ragpicker's Dream" (pisałam Ci o tej piosence przed Mikołajowym wydaniem MF, pamiętasz? ) i za "Sometimes there are no words". Cieszę się niezmiernie, miło, że mogłam ponownie jakos pomóc
Muzyczne Fascynacje - Bart - 28.12.2008 filipk91 napisał(a):Ja bym raczej powiedział, że słuchanie Comy jest teraz modne Chyba wszystko zależy od tego, w jakich kręgach Ja z licealistami za dużo wspólnego nie mam, za to wśród ludzi o wyrobionym smaku muzycznym raczej przeważa pogląd o obciachowości Comy. Na szczęście się tym nie przejmuję i słucham tego, co mi się podoba
Muzyczne Fascynacje - macsa - 30.12.2008 Bart napisał(a):Chyba wszystko zależy od tego, w jakich kręgach Mi również Coma "nie leży" - zbyt patetyczna... Ostatnia godzina ostatnich Fascynacji magiczna...polecam... Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 30.12.2008 Różne są gusta, jeden lubi rybki, drugi akwarium Gdyby wszyscy ludzie na świecie słuchali tej samej muzyki, to chyba nie byłoby tak... zaskakująco. Różnorodność jest potrzebna ![]() macsa napisał(a):Ostatnia godzina ostatnich Fascynacji magiczna...polecam...I ja, i ja Cala audycja była magiczna, tak uroczo zimowa i świąteczna...
Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 09.03.2009 Robson, nie możesz odbierać PW. Odetkaj skrzynkę! ![]() Wysłałem Ci email z pytaniem - czy podtrzymujesz swą gotowość w wiadomej kwestii? Jakby co, to (pierwsze) nagranie już jest. ;-) Muzyczne Fascynacje - Robson - 09.03.2009 Super! A właśnie Ci odpisuje
Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 16.04.2009 Robson, idzie do Ciebie część druga.
Muzyczne Fascynacje - Robson - 16.04.2009 Świetnie cieszę się Dzięki Olaf.
Muzyczne Fascynacje - Robson - 21.04.2009 Olaf mam wielkie wielkie dzięki Tym razem doszła szybciej. Jesteś w Polsce?
Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 21.04.2009 Jestem. W Warszawie. Muzyczne Fascynacje - olaph72 - 05.05.2009 Robson napisał(a):Olaf mam wielkie wielkie dzięki Jakieś uwagi, komentarze? Chcesz trzecią część? |