![]() |
|
Mark W Polsce ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27) +---- Wątek: Mark W Polsce ! (/showthread.php?tid=703) |
Mark W Polsce ! - Leszcz - 11.03.2008 Dziękuje bardzo za pomoc,potrzebuję dwójkę .Na koncert wybieram się z żonš. Mark W Polsce ! - MARTINEZ - 11.03.2008 Iwona my z Krakowa dosc duza paczka bedzie
Mark W Polsce ! - majkel - 12.03.2008 Mam pytanie trochę z innej beczki. Zamówiłem bilet na Mark'a ale jeszcze mi nie przyszedł. Zamówiłęm w Livenation 26 lutego. Hm tyle się czeka? Nie pamiętam jak to było w 2005 r. czy od razu mi przesłali czy na m-c przed koncertem. pozdawiam Mark W Polsce ! - Ania_M - 12.03.2008 Ja czekałam równo miesišc. Mark W Polsce ! - Leszcz - 12.03.2008 Przelew zrobiłem 7 lutego a 6 marca bilety miałem w domu. W zeszłym roku na bilety na Genesis czekałem prawie dwa miesišce ,ale za to bilety dostałem dokładnie na Mikołaja -niezły prezent .No a póniej czekanie ponad pół roku. Teraz zdecydowanie lepiej -do koncerty tylko 51 dni -to już nawet można policzyć godziny ))
Mark W Polsce ! - majkel - 12.03.2008 Dzis wlasnie dostalem bilet :] Mark W Polsce ! - pablosan - 13.03.2008 Witam Powiem szczerze, ze ja po prostu sprawdzielem na ticketpro.pl gdzie mozna kupic bilety w Trojmiescie i poszedlem do biura ogloszen lokalnej gazety i za gotowke od reki zakupilem. Natomiast kolega uzyczyl mi karty kredytowej i zakupil dla mnie bilety na koncert w Pradze, niestety nie mozna bylo kupic przez ticketpro.pl, chociaz w Czechach bilety sprzedawal wlasnie lokalny odpowiednik ticketpro.cz Ciekawe czy jak 2 lata temu na Torwarze bedzie mozna kupic bilety tuz przed koncertem-czy jest on juz wyprzedany? pozdrowienia Mark W Polsce ! - Ania_M - 15.03.2008 Uhh, ale miałam dzi paskudny sen: niło mi się że koncert został odwołany. :ph34r: Z wielkš radociš po otworzeniu oczu stwierdziłam, że to nie dzieje się na jawie... Mark W Polsce ! - numitor - 15.03.2008 Mylę, że bedzie dużo wolnych miejsc - tak jak dwa lata temu. Mark W Polsce ! - Robson - 15.03.2008 Prawie trzy. Ale wtedy były dwa koncerty MK. Wydaje mi się że tym razem Torwar będzie wypełniony po brzegi. Gdzie słyszałem że zostały resztki biletów, kto z kolei mówił że jest wyprzedany a więc...
Mark W Polsce ! - numitor - 15.03.2008 Zapomniałem, że były dwa. Masz rację. Mark W Polsce ! - galex - 20.03.2008 ok panowie i panie, koncert już coraz bliżej, byłem dwa lata temu na torwarze i będe tym razem również! wtedy z innš dziewczynš a teraz znowu z innš, czas mija dziewczyny wcišż nowe a muzyka Marka zawsze piękna ![]() aha chcę przemycić kamerę na koncert by nagrać ten piękny występ Mark W Polsce ! - Ania_M - 21.03.2008 Cytat:Originally posted by galex@Mar 20 2008, 05:38 PMKto by nie chcial?
Mark W Polsce ! - Andrzej - 21.03.2008 Dzi w Radiu ZET poleciała pierwsza reklama naszego Koncertu. Dreszcze mi przeszły po ciele, ładnie to zrobili. TVN też w tym macza palce - ojej może jaka relacja będzie z koncertu. Drodzy forumowi Warszawiacy - czy będzie organizowane jakie spotkanko po koncercie, czy raczej każdy w swojš strone ?????. Mark W Polsce ! - kuba87 - 22.03.2008 Sšdzicie, że uda się wnieć kamerkę? Oj to by było co... A może jako bardziej profesjonalnie nagrać dwięk?
Mark W Polsce ! - aaadam - 22.03.2008 Cytat:Originally posted by pablosan@Mar 13 2008, 09:54 AMKupiłem bilet parę dni temu, więc mylę, że nawet przed koncertem będzie można kupić bilet. Mark W Polsce ! - Ania_M - 25.03.2008 Cytat:Originally posted by Andrzej@Mar 21 2008, 08:33 PMO ile wiem nie pierwsza Moja siostra mi kilka miesięcy temu mówiła że w Radiu ZET "lata" już reklama koncertu Marka. Co do TVNu to po cichu liczę na jakš transmisję lub retransmisję Byłoby extra.Rozmawiałam niedawno z Grzesiem, był troszkę zapracowany ostatio, więc dopiero teraz będzie próbował kontaktować się z LN. Mark W Polsce ! - Filip - 25.03.2008 Witam A ja mam pytanko czy możliwe jest aby kto załatwił mi plakat reklamujšcy koncert bo ja niestety nie dotre na koncert ale na zlocie bym odebrał
Mark W Polsce ! - jambore - 27.03.2008 Cytat:Originally posted by kuba87@Mar 22 2008, 12:27 AMKombinuj Kombinuj. "Kombinuj dziewczyno...." Mark W Polsce ! - Ania_M - 29.03.2008 Na LN zostały do sprzedania tylko bilety na miejsca stojšce
|