Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Mark W Polsce ! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Wątek: Mark W Polsce ! (/showthread.php?tid=703)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Mark W Polsce ! - Leszcz - 11.03.2008

Dziękuje bardzo za pomoc,potrzebuję dwójkę .Na koncert wybieram się z żonš.

Mark W Polsce ! - MARTINEZ - 11.03.2008

Iwona my z Krakowa Uśmiech dosc duza paczka bedzie

Mark W Polsce ! - majkel - 12.03.2008

Mam pytanie trochę z innej beczki. Zamówiłem bilet na Mark'a ale jeszcze mi nie przyszedł. Zamówiłęm w Livenation 26 lutego.

Hm tyle się czeka? Nie pamiętam jak to było w 2005 r. czy od razu mi przesłali czy na m-c przed koncertem.

pozdawiam

Mark W Polsce ! - Ania_M - 12.03.2008

Ja czekałam równo miesišc.

Mark W Polsce ! - Leszcz - 12.03.2008

Przelew zrobiłem 7 lutego a 6 marca bilety miałem w domu.
W zeszłym roku na bilety na Genesis czekałem prawie dwa miesišce ,ale za to bilety dostałem dokładnie na Mikołaja -niezły prezent .No a póŸniej czekanie ponad pół roku.
Teraz zdecydowanie lepiej -do koncerty tylko 51 dni -to już nawet można policzyć godzinyUśmiech))

Mark W Polsce ! - majkel - 12.03.2008

Dzis wlasnie dostalem bilet :]

Mark W Polsce ! - pablosan - 13.03.2008

Witam

Powiem szczerze, ze ja po prostu sprawdzielem na ticketpro.pl gdzie mozna kupic bilety w Trojmiescie i poszedlem do biura ogloszen lokalnej gazety i za gotowke od reki zakupilem.

Natomiast kolega uzyczyl mi karty kredytowej i zakupil dla mnie bilety na koncert w Pradze, niestety nie mozna bylo kupic przez ticketpro.pl, chociaz w Czechach bilety sprzedawal wlasnie lokalny odpowiednik ticketpro.cz

Ciekawe czy jak 2 lata temu na Torwarze bedzie mozna kupic bilety tuz przed koncertem-czy jest on juz wyprzedany?

pozdrowienia

Mark W Polsce ! - Ania_M - 15.03.2008

Uhh, ale miałam dziœ paskudny sen: œniło mi się że koncert został odwołany. :ph34r: Z wielkš radoœciš po otworzeniu oczu stwierdziłam, że to nie dzieje się na jawie...

Mark W Polsce ! - numitor - 15.03.2008

Myœlę, że bedzie dużo wolnych miejsc - tak jak dwa lata temu.

Mark W Polsce ! - Robson - 15.03.2008

Prawie trzy. Ale wtedy były dwa koncerty MK. Wydaje mi się że tym razem Torwar będzie wypełniony po brzegi. Gdzieœ słyszałem że zostały resztki biletów, ktoœ z kolei mówił że jest wyprzedany a więc... Oczko

Mark W Polsce ! - numitor - 15.03.2008

Zapomniałem, że były dwa. Masz rację.

Mark W Polsce ! - galex - 20.03.2008

ok panowie i panie, koncert już coraz bliżej, byłem dwa lata temu na torwarze i będe tym razem również! wtedy z innš dziewczynš a teraz znowu z innš, czas mija dziewczyny wcišż nowe a muzyka Marka zawsze piękna Uśmiech
aha chcę przemycić kamerę na koncert by nagrać ten piękny występ

Mark W Polsce ! - Ania_M - 21.03.2008

Cytat:Originally posted by galex@Mar 20 2008, 05:38 PM
chcę przemycić kamerę na koncert by nagrać ten piękny występ
Kto by nie chcial? Wywracanie oczami

Mark W Polsce ! - Andrzej - 21.03.2008

Dziœ w Radiu ZET poleciała pierwsza reklama naszego Koncertu. Dreszcze mi przeszły po ciele, ładnie to zrobili. TVN też w tym macza palce - ojej może jakaœ relacja będzie z koncertu.

Drodzy forumowi Warszawiacy - czy będzie organizowane jakieœ spotkanko po koncercie, czy raczej każdy w swojš strone ?????.

Mark W Polsce ! - kuba87 - 22.03.2008

Sšdzicie, że uda się wnieœć kamerkę? Oj to by było coœ... A może jakoœ bardziej profesjonalnie nagrać dŸwięk? Uśmiech

Mark W Polsce ! - aaadam - 22.03.2008

Cytat:Originally posted by pablosan@Mar 13 2008, 09:54 AM

Ciekawe czy jak 2 lata temu na Torwarze bedzie mozna kupic bilety tuz przed koncertem-czy jest on juz wyprzedany?

Kupiłem bilet parę dni temu, więc myœlę, że nawet przed koncertem będzie można kupić bilet.

Mark W Polsce ! - Ania_M - 25.03.2008

Cytat:Originally posted by Andrzej@Mar 21 2008, 08:33 PM
Dziœ w Radiu ZET poleciała pierwsza reklama naszego Koncertu. Dreszcze mi przeszły po ciele, ładnie to zrobili. TVN też w tym macza palce - ojej może jakaœ relacja będzie z koncertu.

O ile wiem nie pierwsza Uśmiech Moja siostra mi kilka miesięcy temu mówiła że w Radiu ZET "lata" już reklama koncertu Marka. Co do TVNu to po cichu liczę na jakšœ transmisję lub retransmisję Oczko Byłoby extra.
Rozmawiałam niedawno z Grzesiem, był troszkę zapracowany ostatio, więc dopiero teraz będzie próbował kontaktować się z LN.

Mark W Polsce ! - Filip - 25.03.2008

Witam A ja mam pytanko czy możliwe jest aby ktoœ załatwił mi plakat reklamujšcy koncert bo ja niestety nie dotre na koncert Smutny ale na zlocie bym odebrał Uśmiech

Mark W Polsce ! - jambore - 27.03.2008

Cytat:Originally posted by kuba87@Mar 22 2008, 12:27 AM
Sšdzicie, że uda się wnieœć kamerkę? Oj to by było coœ... A może jakoœ bardziej profesjonalnie nagrać dŸwięk? Uśmiech
Kombinuj Kombinuj.
"Kombinuj dziewczyno...."

Mark W Polsce ! - Ania_M - 29.03.2008

Na LN zostały do sprzedania tylko bilety na miejsca stojšce Uśmiech