![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Hermes - 28.02.2006 Witam Czy kto z Szanownych Forumowiczów dysponuje płytš Jimmiego Naila - "Tadpoles in a Jar"? Poszukuję jej od pewnego czasu ale jak dotšd bezskutecznie. Niby można by się pokusić o zakup na amazon.com ale niestety nie dysponuję kartš kredytowš. Byłbym wdzięczny za ewentulanš "koleżeńskš wymianę", bšd innš formę udostępnienia tej pozycji. Pozdrawiam Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 28.02.2006 Piękna płyta. I niezapomniane Lost. Niestety nie mam całej
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 28.02.2006 Skoro wštek "o wszystkim" i "o tym co komu w duszy gra!", to ja zapytam naszego Grzesia, albo Każdego z Was, czy udało się co od lipca zrobić z video z naszego zlotu? Chciałbym go komu pokazać, a nie mogem I przy okazji sam zobaczyć ![]() Istnieje już materiał na płycie z tego niewštpliwego wydarzenia, jest to uwiecznione gdzie? Były chyba ze dwie kamery, to musi być!!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 28.02.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@Feb 28 2006, 08:51 PMOstatnio leciały urywki w CNN, a i cišgle już w nieskończonosć powtarzajš w naszym TVN.Wiem, że Grzegorz przeprawadzal rozmowy z Ninš Terentiew w sprawie emisji w "Dwojce", ale rezultatów nie znam. Jak poleci jeszcze raz, w ktory z tych programów - to nagram i przelę Tobie płytkę Howardzie. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 28.02.2006 Zlot został pięknie nagrany na płytkę i jakby nie miał skšd wzišć bliżej (Kraków) drogi Howardzie to chętnie Ci wylę - daj mi tylko cynk. :ph34r: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 28.02.2006 O rany !! To wietnie... OK, jakby co, to się zgłoszę do Ciebie. Dzięki macsa!! Andrzej, hehe, no to widzę, że zrobił furorę obraz z tego Zlotu, to była zabawa, jak sobie przypomnę to wszystko.. Ech, teraz tylko do Grzesia zagadać, czy Nina wyraziłš zgodę
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 01.03.2006 Pojawiła się Dominika i Howard, ruch sie zrobił jak w piekarni.super
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 04.03.2006 Co dla gitarzystów...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - lukas1119 - 05.03.2006 To powyżej jest superrr - można się poczuć jak wirtuoz ) hehe
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 05.03.2006 O tak Hihi.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 07.03.2006 Tak szybciutko aby Wam nie przeszkadzac... Przesylam Wszystkim wirtualna ¨Postcard from Uruguay¨, gdzie aktualnie mnie zawialo. Niedlugo wracam do forumowej codziennosci. Pozdrawiam Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - anrom - 07.03.2006 No no no... !!! KOOBAA !!!!!!!!!! Jestem pelen podziwu :blink: i gratuluje!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 07.03.2006 ja chce (do) urugwajskiego slonka B) !!!! bo u mnie znowu pada <_< Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 07.03.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 7 2006, 03:06 AMCooba nasz Markowo-knopflerkowy pielgrzym. Ciekawe czy w Urugwayu znajš Marka. Cooba masz poważnš misję do spełnienia, a mianowicie zbadać wpływ muzyki Marka na muzykę indian urugwajskich(tych bez kokainowych - choć o takich tam ponoć ciężko). Jeszcze nikt na ten temat pracy doktorskiej nie napisał. Jakby nie wiedzieli skšd pochodzisz, to powiedz Im, że z tego samego kraju co Tony Halik(młodsi forumowicze nie bedš wiedzieć kto to.... ale nieco starsi wiedzš) No to co Cooba..... teraz czas na Papuę Nowš Gwineę(mój szwagier był tam kiedy Attache Kulturalnym w Polskiej Ambasadzie) A co na to, nasi zawodowi forumowi geografowie? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - dudageo - 07.03.2006 geografowie sš ciagle w szoku... tez by tak chceli podróżować... sugeruję stworzyć Cooba's Route i nazwać odkryte lšdy (he he) nickami poszczególnych członków (bez głupich domysłów) Forum! Hough!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 07.03.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Mar 7 2006, 09:30 PMHehe, włanie dzi sobie odwieżyłem "Arizona Dream" Jak oglšdalicie, to wiecie, dlaczego mi się skojarzyło
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jamm - 08.03.2006 serwus, bracia i siostry... zajmuje wasz czas bo chcialbym przezyc cos szczegolnego... a mam nadzieje ze bedzie ta chwila spedzona na koncercie MK w hamburgu... choc jak mam byc szczery to nie mam watpliwosci ze juz nic nie bedzie porownywalne (subiektywnie) z koncertem na torwarze... dopiero teraz udalo mi sie zorganizowac pieniadze dlatego prosilbym kogos o pomoc w zakupie biletu... chyba najlepiej aby byla to osoba z niemiec... jest ktos taki poza dziadkiem? do ktorego juz pisalem... zostancie w zdrowiu... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 08.03.2006 Jamm- spróbuj u Andrzeja, chociaż mogš być kłopoty.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - dziadek - 08.03.2006 Czeć Jamm- włanie sprawdziłem jeszcze sš wolne miejsca. Zobacz więc, które odpowiadałoby Tobie najbardziej, (Eventim) i napisz. Chętnie zamówię bilet dla Ciebie. Pozdrawiam -Dziadek Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 08.03.2006 No to fajnie Dziadek że kupisz bilet dla Jamma. Jestem z nim w stalym kontakcie i u mnie problem z kupnem polega na danš chwilę na tym, iz moj Holger wyjechal na szkolenie i może do soboty nie wrócić.Jeli szkolenie w sobotę potrwa do godzin póżnych popoludniowych - no to wtedy w ogóle nie przyjedzie(bo to 700 km) na niedzielę do domu i zostanie na szkoleniu na drugi tydzień. Z Polski zamówić bilet to dodatkowa prowizja 30 EUR (bankowa).Zatem mamy problem rozwišzany , bo przecież Jamm musi być z nami. B) |