![]() |
|
Powstaje nowa płyta!!!:) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Powstaje nowa płyta!!!:) (/showthread.php?tid=1737) |
Powstaje nowa płyta!!!:) - Michal - 09.12.2011 Uff przebrnąłem przez temat od 23 strony .Wow, nie przypuszczałem, że to kiedykolwiek napiszę, ale zgadzam się z Martim, Knopfler zdziadział i wydaje płyty na jedno kopyto. Nie ma jak DS, dlatego ja nadal pozostanę fanem AC/DC oni grają cały czas zajebiście .PS. retro - twistować możesz z nami na zlocie fanów MK i DS PS. marti - nie wiedziałem, że z ciebie taki mądry facet .
Powstaje nowa płyta!!!:) - SmokEustachy - 09.12.2011 Zdziadział nie zdzidział. Ten kierunek jest fajny jako uzupełniający. Do moich postulatów dodaje: 4. długość utworu Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 09.12.2011 Zdziadzialo to AC/DC grają od 30 lat ten sam utwór nawet im się akordów nie chce zmieniać ![]() Na stronie Guy'a Fletchera jest wyraźny sygnał że proces nagrywania to również 2012. Oby tylko zdążyli przed przebiegunowaniem
Powstaje nowa płyta!!!:) - macsa - 09.12.2011 A co to jest to przebiegunowanie ? Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 09.12.2011 Zamiana biegunami
Powstaje nowa płyta!!!:) - macsa - 09.12.2011 aaaa - koniec świata ? Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 09.12.2011 Ano Nie żebym się wpisywał w ten nurt ale im szybciej tym lepiej z nową płytą
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 09.12.2011 Na pytanie czy Kim Wilson gra i śpiewa w wielu nowych utworach MK. Guy odpowiada: 'i tak i nie' Po prostu...Caly dr Fletch
Powstaje nowa płyta!!!:) - Michal - 09.12.2011 Dla mnie to zaleta , pojękiwanie i smutna mina to jest zdziadzienie
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 09.12.2011 To błędna interpretacja. Ale zaraz to my teraz będziemy porówywać zespoł z Australii który łoi heavy metalowo od ponad 30 lat do szkockiego gitarzysty. No bez przesady Super że lubisz AC/DC ale jakie to przełożenie na MK.
Powstaje nowa płyta!!!:) - Michal - 09.12.2011 Robson napisał(a):To błędna interpretacja. Ale zaraz to my teraz będziemy porównywać zespól z Australii który łoi heavy metalowo od ponad 30 lat do szkockiego gitarzysty. No bez przesady grają rock 'n' rolla, ale masz rację to nie na temat
Powstaje nowa płyta!!!:) - SmokEustachy - 09.12.2011 Michal napisał(a):grają rock 'n' rolla, ale masz rację to nie na tematPrzez ten czas co oni wydali 2 płyty ostatnie MK ile wydał? Po MK nie oczekiwałbym jednak krótkich spodenek i wygibów. Powstaje nowa płyta!!!:) - Michal - 10.12.2011 SmokEustachy napisał(a):Przez ten czas co oni wydali 2 płyty ostatnie MK ile wydał? Po MK nie oczekiwałbym jednak krótkich spodenek i wygibów. Ale co to ma za znaczenie, chyba jest coś takiego jak jakość i ilość . Argument taki z tyłka . A wygibasy, no cóż nie zaszkodziłyby, ale faktycznie nie spodziewam się tego . Chociaż jak słucham Money for nothing to wygibasy są naturalnym rytmem ciała.
Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 10.12.2011 Robson napisał(a):Na pytanie czy Kim Wilson gra i śpiewa w wielu nowych utworach MK. Guy odpowiada: 'i tak i nie' Po prostu...Caly dr Fletch e tam trochę niepotrzebna ta kokieteria:mad: - kiedy wszyscy już trochę zniecierpliwieni oczekiwaniem na płytę... rozumiem że musi podgrzewać atmosferę i element niespodzianki też się liczy, ale takie odpowiedzi są trochę wkurzające jak dla mnie mógl zwyczajnie napisać: to niespodzianka, nie powiem i już po co się bawi w kotka i myszkę? Powstaje nowa płyta!!!:) - MARTINEZ - 10.12.2011 Co to Calling Elvis - mi sie podobalo za pierwszym razem ![]() I ciagle wspominam audycje w rmf poswiecona tej plycie - pierwszej odslonie, w ktorej mark opowiada o piosenkach ... nawet mam na kasecie gdzies... byl konkurs i ktos wygral wieze chyba philipsa i to nie bylem ja i to podsycanie atmosfery w studiu rmf ... szlo to jakos tak co chwile: Philips compact disc presents Dire Straits On every street on every radio... Dire straits is coming to you for 15 seconds from now .... i tak co pare sekund... Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 10.12.2011 retro13 napisał(a):e tam Taki już jest Guy Fletcher. On też chyba nie może nic zdradzać przed oficjalnymi komunikatami. Pojawiają się konkretne pytania czy nowy album na wiosne czy na jesień Guy odpowiada że nie potrafi odpowiedzieć. Wie ale nie chce powiedzieć? Wie ale nie może powiedzieć czy po prostu nie wie? Któż to wie? Ale co do Kima Wilsona to zdjęcie wiele zdradzahttp://www.guyfletcher.co.uk/images/cms/diaries/MK%202011%20studio%20diary/MKKIMRB2.jpg Powstaje nowa płyta!!!:) - koobaa - 10.12.2011 Ale on dokładnie i celnie odpowiedział na zadane pytanie: Pytanie: Czy Kim zagrał na wielu utworach? -- czy też zaśpiewał? Guy: tak (dotyczy pierwszej części) i nie (dotyczy drugiej części). Wg mnie, bardzo precyzyjna odpowiedź .
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 20.12.2011 W pierszym kwartale nowego roku możemy sie spodziewać miksowania nowej płyty! Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 20.12.2011 Robson = zawsze dobre wiadomości.
Powstaje nowa płyta!!!:) - elsinore - 03.01.2012 Robson napisał(a):W pierszym kwartale nowego roku możemy sie spodziewać miksowania nowej płyty! Czy to oznacza, że premiera po wakacjach ? |