Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - macsa - 06.06.2010

Co do odwagi to rzeczywiście trema zrobiła swoje...

Dzięki jeszcze raz...

Muzyczne Fascynacje - Robson - 06.06.2010

Kurcze tak naprawdę to nie wiem co jest grane i dlaczego takie dziwne wrażenie. Nie mieliśmy do tej pory takich sygnałów no chyba że nikt nas nie słuchaUśmiech Fakt syczymy trochę ale to właśnie najbardziej słychać przy wyjściach a jest to spowodowane brakiem jednego procesora i jeszcze nie do końca odpowiednim ustawieniem barwy glosu. A może jest coś na rzeczy w tym co Maciek pisze. Tak czy inaczej zrobię wywiad z naszym technicznym. Dzięki za sygnały i przede wszystkim obecność.

Muzyczne Fascynacje - koobaa - 07.06.2010

Spoko, to pewnie jednak jakiś problem u mnie. Dziwne, że słyszę to tylko w przypadku MK :confused:
Spróbuję zastosować się do rady Maćka. Dzięki!

Muzyczne Fascynacje - Robson - 07.06.2010

Kuba a to akurat w ogóle mnie nie dziwi. Po prostu masz wyostrzone ucho na MKUśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 20.06.2010

Kuba - nagrałeś może fascynacje z 12.06.2010 ?

Muzyczne Fascynacje - macsa - 26.06.2010

Oj dzisiaj bardzo wyjątkowe i osobiste Fascynacje ! Proszę włączyć radyjka...

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 26.06.2010

Markowa godzina rzeczywiście była niezwykle Markowa, niech żałuje, kto nie słyszał cennych wspomnień Pana Prowadzącego Uśmiech
Robert, tak w ogóle nie tylko Ciebie dotyka zacieranie się wspomnień, masz rację, czas płynie jak szalony Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Robson - 27.06.2010

Dziękuję za obecnośćUśmiech

Za tydzień 3 lipca POKONCERTOWY WIECZÓR Z MARKIEM KNOPFLEREM. Będzie czynny tel. 77 45 66 777. Zapraszam serdecznie wszystkich do aktywnego udziału w programie. Początek 21. Wrażenia, opinie i pierwsze reakcje jak było. Liczę na obecność i wierzę że czeka nas wyjątkowy wieczór pod tytułem: przeżyjmy to jeszcze raz...

Muzyczne Fascynacje - aaadam - 27.06.2010

Chyba jestem jedynym który ma takie pytanie, ale jak tego posłuchać? Bo audycja 3 lipca, dzień po koncercie to będzie pewnie coś niesamowitego i pewnie każdy z nas będzie rwał się do telefonu.

Muzyczne Fascynacje - jambore - 27.06.2010

Robson napisał(a):Dziękuję za obecnośćUśmiech

Za tydzień 3 lipca POKONCERTOWY WIECZÓR Z MARKIEM KNOPFLEREM. Będzie czynny tel. 77 45 66 777. Zapraszam serdecznie wszystkich do aktywnego udziału w programie. Początek 21. Wrażenia, opinie i pierwsze reakcje jak było. Liczę na obecność i wierzę że czeka nas wyjątkowy wieczór pod tytułem: przeżyjmy to jeszce raz...

Zostań z nami we Wrocku (jak to mówią nietutejsi),włącz przekaz i poleci.
Ale znając Robsona, musi być koncert i musi być audycja.
Szacun za audycje do tej pory i następne,
och wzdychają dziewczyny

Muzyczne Fascynacje - koobaa - 27.06.2010

macsa napisał(a):Kuba - nagrałeś może fascynacje z 12.06.2010 ?
Niestety od kilku tygodni nie nagrywamy z przyczyn technicznych. Ale słuchamy jak tylko możemy.

aaadam napisał(a):Chyba jestem jedynym który ma takie pytanie, ale jak tego posłuchać? Bo audycja 3 lipca, dzień po koncercie to będzie pewnie coś niesamowitego i pewnie każdy z nas będzie rwał się do telefonu.
http://www.plus.opole.pl/ Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 27.06.2010

aaadam napisał(a):Chyba jestem jedynym który ma takie pytanie, ale jak tego posłuchać? Bo audycja 3 lipca, dzień po koncercie to będzie pewnie coś niesamowitego i pewnie każdy z nas będzie rwał się do telefonu.

To co uda mi się przechwycić (audycje archiwalne) znajdziesz tu:

http://chomikuj.pl/macsa/Muzyczne+Fascynacje

Muzyczne Fascynacje - Robson - 03.07.2010

Pragnę przypomnieć o pokoncertowym spotkaniu z Markiem Knopflerem. Dziś od 21 do nie wiem którejUśmiech Ale innej muzyki jak DS/MK nie mam w planieUśmiech Serdecznie zapraszam. Będzie czynny tel. 77 45 66 777. Chwalcie, krytykujcie, wytykajcie.

Muzyczne Fascynacje - mikołaj - 03.07.2010

obecny! Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.07.2010

Obecna! Uśmiech
I czuję się prawie tak, jakbym była wczoraj w Hali Stulecia Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 03.07.2010

Piękne słowa Andrzeju !! Szerokiej drogi !!

Muzyczne Fascynacje - Home Boy - 03.07.2010

Z którego koncertu teraz idą nagrania??

Muzyczne Fascynacje - koobaa - 03.07.2010

Wielkie dzięki za tę audycję - łezka mi się w oku kręci...

Muzyczne Fascynacje - macsa - 03.07.2010

Home Boy napisał(a):Z którego koncertu teraz idą nagrania??

Z wczorajszego - Wrocław - Hala Stulecia !!

Muzyczne Fascynacje - Home Boy - 03.07.2010

Tak myślałem, przepraszam:o. Widzę, że robson się zaopatrzył w pendrive tak??