![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - Robson - 13.07.2010
Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 13.07.2010 Dopiero na nagraniach z audycji puszczanych przez Robsona, wyrażnie słychać z koncertu , wszystkie ozdobniczki i zagrywki gitarowo-wokalne, które Mark z zespołem stosował(grał) , a nie wiedzieć czemu podczas koncertu nie do końca były słyszalne. Kurcze finezja. Muzyczne Fascynacje - Robson - 14.07.2010 To prawda. Słuchanie tego koncertu to czysta przyjemność ![]() A w ogóle niesamowite jest to (bo jeszcze o tym nie wspominałem) że fantystycznie potrafiliście się wstrzelić w program> Nikt z Was w sumie nie czekal dłużej niż minute na polączenie a przecież byliście gdziec daleko i nie przy radiu no może poza Maćkiem Communique jak nic I wszystkie 15 utworów między 21 a północą z wszystkimi opowieściami wspaniale udało się pomieścić a na tym bardzo mi zależało.
Muzyczne Fascynacje - macsa - 21.08.2010 Dla wszystkich sympatyków audycji ważna wiadomość: OD WRZEŚNIA NOWA PORA MUZYCZNYCH
FASCYNACJI. PIĄTEK 22.00-1.00 NAJBLIŻSZE SPOTKANIE JUŻ 3 WRZEŚNIA. Muzyczne Fascynacje - Robson - 21.08.2010 Ależ jesteś szybki Maćku. Dzięki wielkie. Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 21.08.2010 O to teraz w piątki Muzyczne Fascynacje - Robson - 30.08.2010 Pozwole sobie nanieść małą poprawke i zaprosić na 10 września. Piatek od 22. Mark Knopfler który zawsze miał stałe miejsce w programie przeskakuje na 23
Muzyczne Fascynacje - macsa - 11.09.2010 Po dwumiesięcznej przerwie Fascynacje powitały nas ostatnim utworem jaki zabrzmiał pamiętnej lipcowej nocy... Brakowało mi tych sobotnich spotkań, teraz trzeba się przestawić, ale najważniejsze, że znów w eterze ! Muzyczne Fascynacje - Robson - 11.09.2010 Maćku wielkie dzięki że czuwasz. Mnie też brakowało i też musze się jakoś przestawić. Ale będzie dobrze
Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 11.09.2010 A ja to przegapiłem, muszę się jakoś ogarnąć A mnie ostatnia piosenka z pamiętnej lipcowej nocy umilała jazdę tramwajem przez ciemny już Kraków. I nawet smród pijusa mniej przeszkadzał
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 13.09.2010 I mnie brakowało, dobrze, że program znów na fali
Muzyczne Fascynacje - macsa - 19.11.2010 Ciekawy wybieg Robson - uznać płytę NHB za Contributions tylko dlatego, że na okładce nie ma nazwiska Knopfler ! Gratuluję pomysłu - wszak każda okazja do posłuchania tej płyty, pod jakimkolwiek powodem jest godna pochwały
Muzyczne Fascynacje - Robson - 19.11.2010 Długo nad myślałem i nawet jeśli mój powód jest błahy i naciągany będę się go trzymał jak 10 przykazań A poza tym tak jak mówisz Maćku każda okazja jest świetna aby posłuchać razem "Missing..."
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.11.2010 W zupełności się z Wami zgadzam ![]() A propos 10 przykazań, oglądaliśmy dzisiaj na religii 1 część "Dekalogu" Kieślowskiego. Nigdy wcześniej nie widziałam żadnego filmu z tej serii, ale zrobił na mnie tak olbrzymie wrażenie, że muszę obejrzeć resztę. "Dekalog" mógłby być omawiany w szkole zamiast niejednej lektury (jestem pewna, że pozostałe 9 filmów są równie dobre, a czy moja opinia jest prawdziwa - będę sprawdzać przez najbliższe 9 dni).
Muzyczne Fascynacje - Robson - 19.11.2010 A jaka piękna muzyka. Kiedyś po nią sięgnę w MF. Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.11.2010 O tak, zdecydowanie warto Mnie zachwyciła jeszcze muzyka do "Ślubów Panieńskich" - byłam wczoraj w kinie. Trochę mi zapachniała soundtrackami do "Cal" i "A Shot at Glory", muszę przyznać, że w ostatnich produkcjach kinowo - telewizyjnych tak dobrej muzyki już dawno nie słyszałam, a zwracam na nią uwagę.No, ale chyba trochę za bardzo odbiegłam od tematu
Muzyczne Fascynacje - macsa - 27.11.2010 Piękna opowieść Tomasza Beksińskiego o muzyce Dire Straits we wczorajszych Fascynacjach... Dzięki R. Muzyczne Fascynacje - Robson - 27.11.2010 "PROSTOTA I ELEGANCJA" Dzięki Maćku za obecność. Muzyczne Fascynacje - mirek - 27.11.2010 Dziekiza audycje macku i Tobie Robsonie
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 27.11.2010 I ja też jeszcze raz dziękuję Panu Prowadzącemu za wczorajszo-dzisiejszą MUZYKĘ. Mirek fakt, że dawno tu nie zaglądałam, ale też dawno Cię nie widziałam
|