Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - Robson - 13.07.2010

Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 13.07.2010

Dopiero na nagraniach z audycji puszczanych przez Robsona, wyrażnie słychać z koncertu , wszystkie ozdobniczki i zagrywki gitarowo-wokalne, które Mark z zespołem stosował(grał) , a nie wiedzieć czemu podczas koncertu nie do końca były słyszalne. Kurcze finezja.

Muzyczne Fascynacje - Robson - 14.07.2010

To prawda. Słuchanie tego koncertu to czysta przyjemnośćUśmiech

A w ogóle niesamowite jest to (bo jeszcze o tym nie wspominałem) że fantystycznie potrafiliście się wstrzelić w program> Nikt z Was w sumie nie czekal dłużej niż minute na polączenie a przecież byliście gdziec daleko i nie przy radiu no może poza MaćkiemUśmiech Communique jak nicUśmiech I wszystkie 15 utworów między 21 a północą z wszystkimi opowieściami wspaniale udało się pomieścić a na tym bardzo mi zależało.

Muzyczne Fascynacje - macsa - 21.08.2010

Dla wszystkich sympatyków audycji ważna wiadomość:

OD WRZEŚNIA NOWA PORA MUZYCZNYCH
FASCYNACJI. PIĄTEK 22.00-1.00
NAJBLIŻSZE SPOTKANIE JUŻ 3 WRZEŚNIA.

Muzyczne Fascynacje - Robson - 21.08.2010

Ależ jesteś szybki Maćku. Dzięki wielkie.

Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 21.08.2010

O to teraz w piątki

Muzyczne Fascynacje - Robson - 30.08.2010

Pozwole sobie nanieść małą poprawke i zaprosić na 10 września. Piatek od 22. Mark Knopfler który zawsze miał stałe miejsce w programie przeskakuje na 23Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 11.09.2010

Po dwumiesięcznej przerwie Fascynacje powitały nas ostatnim utworem jaki zabrzmiał pamiętnej lipcowej nocy...

Brakowało mi tych sobotnich spotkań, teraz trzeba się przestawić, ale najważniejsze, że znów w eterze !

Muzyczne Fascynacje - Robson - 11.09.2010

Maćku wielkie dzięki że czuwasz.
Mnie też brakowało i też musze się jakoś przestawić. Ale będzie dobrzeUśmiech

Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 11.09.2010

A ja to przegapiłem, muszę się jakoś ogarnąć Oczko A mnie ostatnia piosenka z pamiętnej lipcowej nocy umilała jazdę tramwajem przez ciemny już Kraków. I nawet smród pijusa mniej przeszkadzał

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 13.09.2010

I mnie brakowało, dobrze, że program znów na fali Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 19.11.2010

Ciekawy wybieg Robson - uznać płytę NHB za Contributions tylko dlatego, że na okładce nie ma nazwiska Knopfler !

Gratuluję pomysłu - wszak każda okazja do posłuchania tej płyty, pod jakimkolwiek powodem jest godna pochwały Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Robson - 19.11.2010

Długo nad myślałem i nawet jeśli mój powód jest błahy i naciągany będę się go trzymał jak 10 przykazańUśmiech A poza tym tak jak mówisz Maćku każda okazja jest świetna aby posłuchać razem "Missing..."

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.11.2010

W zupełności się z Wami zgadzam Uśmiech
A propos 10 przykazań, oglądaliśmy dzisiaj na religii 1 część "Dekalogu" Kieślowskiego. Nigdy wcześniej nie widziałam żadnego filmu z tej serii, ale zrobił na mnie tak olbrzymie wrażenie, że muszę obejrzeć resztę.
"Dekalog" mógłby być omawiany w szkole zamiast niejednej lektury Uśmiech (jestem pewna, że pozostałe 9 filmów są równie dobre, a czy moja opinia jest prawdziwa - będę sprawdzać przez najbliższe 9 dni).

Muzyczne Fascynacje - Robson - 19.11.2010

A jaka piękna muzyka. Kiedyś po nią sięgnę w MF.

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 19.11.2010

O tak, zdecydowanie warto Uśmiech Mnie zachwyciła jeszcze muzyka do "Ślubów Panieńskich" - byłam wczoraj w kinie. Trochę mi zapachniała soundtrackami do "Cal" i "A Shot at Glory", muszę przyznać, że w ostatnich produkcjach kinowo - telewizyjnych tak dobrej muzyki już dawno nie słyszałam, a zwracam na nią uwagę.
No, ale chyba trochę za bardzo odbiegłam od tematu Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 27.11.2010

Piękna opowieść Tomasza Beksińskiego o muzyce Dire Straits we wczorajszych Fascynacjach...

Dzięki R.

Muzyczne Fascynacje - Robson - 27.11.2010

"PROSTOTA I ELEGANCJA"

Dzięki Maćku za obecność.

Muzyczne Fascynacje - mirek - 27.11.2010

Dziekiza audycje macku i Tobie Robsonie Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 27.11.2010

I ja też jeszcze raz dziękuję Panu Prowadzącemu za wczorajszo-dzisiejszą MUZYKĘ.
Mirek fakt, że dawno tu nie zaglądałam, ale też dawno Cię nie widziałamUśmiech