![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - macsa - 05.12.2010 "Ależ ten utwór ma siłę ! " - takie słowa o Border Reiver usłyszał siedzący obok mnie Igor dnia 31.05.2010 r. w przepięknej Royal Albert Hall. W ostatniej, piątkowej audycji Pan Prowadzący potwierdził moją opinię...
Muzyczne Fascynacje - Robson - 06.12.2010 Maćku nie ma przypadków. Miło odczuwać podobnie emocje. Muzyczne Fascynacje - Igor23 - 06.12.2010 31.05.2010. to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu - od 4 rano do 2 w nocy ![]() ps. Macsa nic takiego nie pamiętam, ale byłem w takim szoku siedząc obok Ciebie w RAH że trudno to opisać... Muzyczne Fascynacje - macsa - 06.12.2010 Igor23 napisał(a):31.05.2010. to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu - od 4 rano do 2 w nocy Podobnie wspominam ten niezapomniany dzień... P.S. Wcale się nie dziwię
Muzyczne Fascynacje - mirek - 06.12.2010 Chlopaki ale Wam sie wtedy udalo i pomyslec co to by bylo gdybyscie mnie nie odproawdzali do Royala
Muzyczne Fascynacje - Igor23 - 07.12.2010
Muzyczne Fascynacje - macsa - 07.12.2010 Mirku za Tobą jak owieczki - nawet w ogień
Muzyczne Fascynacje - macsa - 09.04.2011 Dzięki Robercie za piękne pożegnanie polskiej części trasy Fisha w ostatni piątkowy wieczór... Muzyczne Fascynacje - Robson - 11.04.2011 Ja Maćku dziękuję za ubogacenie programu i podzielenie się niezwykłymi wrażenieami z koncertu. Rzeczywiście ten moment kiedy Fish uściskał niewidomą osobę musiał być szczególny. To teraz czekamy na nowy album "szkockiego drwala"
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 24.06.2011 W ostatniej, przedwakacyjnej audycji naszego Robsona, właśnie nieco nostalgiczny John Illsley i szeroki uśmiech na mojej twarzy, gdyż tego właśnie pana słucham od jakichś 2 miesięcy ciągle, i ciągle, i ciągle, i ciągle, i ciągle, i ciągle, na zmianę z "Plenty" Red Box, i ciągle, i ciągle.... i końca mojej nowej muzycznej miłości nie widać, czy raczej, nie słychać... Do usłyszenia po wakacjach, Drogi Panie Prowadzący!
Muzyczne Fascynacje - Robson - 25.06.2011 Do usłyszenia. Dziekuje
Muzyczne Fascynacje - macsa - 10.10.2011 A dzisiaj Fish gra w Poznaniu - oj chciałbym tam być... Dzięki Robercie za przypomnienie o Drwalu w ostatniej audycji... Muzyczne Fascynacje - Robson - 10.10.2011 Z przyjemnością. Również dziekuje. Muzyczne Fascynacje - Robson - 03.11.2011 W najbliższy piątek (4XI) po 22 zapraszam do dzielenia się swoimi wrażeniami z konccertu w Berlinie Tel. 77 45 66 777 Muzyczne Fascynacje - jambore - 03.11.2011 Robson napisał(a):W najbliższy piątek (4XI) po 22 zapraszam do dzielenia się swoimi wrażeniami z konccertu w Berlinie Tel. 77 45 66 777 Zadzwonimyyyyyyyyyyyy. Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.11.2011 Posłuchamyyyyyyyyyyyy :-) Muzyczne Fascynacje - retro13 - 04.11.2011 hej Robson, ja się bardzo ciesze na pierwszą moją twoją audycję.. no, rozumiesz... ![]() zatem do usłyszenia znaczy do mojego usłyszenia ciebie i co tam nam zagrasz. Muzyczne Fascynacje - efcia - 04.11.2011 oj, mam nadzieję że uda nam się posłuchać... ciekawość mnie zżera, eh.... Muzyczne Fascynacje - macsa - 05.11.2011 Dzięki Robercie za kolejny magiczny wieczór - dotrwałem do Marbletown, potem film mi się urwał... Przepraszam za niezgrabne swoje trzy grosze, nie jestem w tym najlepszy ale po Twoich pozdrowieniach nie wytrzymałem... Muzyczne Fascynacje - Robson - 05.11.2011 Bo to było tak że opowiadałem o lornetce która by się przydała w Berlinie. Tym razem nie było obok mnie tak jak w Kongresowej sympatycznej pary która mi co rusz lornetkę użyczała. Maciek był lepiej przygotowany i lornetkę posiadał i właściwie Maćka wywołałem do telefonu i tym dostarczył mi radości oraz pieknie ubogacił audycje. To były zgrabne trzy grosze Maćku dzięki wielkie. |