![]() |
|
Nowy album MK - Get Lucky :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowy album MK - Get Lucky :) (/showthread.php?tid=1053) |
Nowy album MK - Get Lucky :) - MARTINEZ - 07.10.2008 ja tez ok pogonie - daj mi adres jeszcze raz na priw
Nowy album MK - Get Lucky :) - MARTINEZ - 07.10.2008 daj mi adresik jeszcze raz na priw Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 07.10.2008 Już poleciał do Cię.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 10.10.2008 Ja nie chcę narzekać, ale Guy mógłby coś skrobnąć....
Nowy album MK - Get Lucky :) - hillbilly - 11.10.2008 Ania_M napisał(a):Ja nie chcę narzekać, ale Guy mógłby coś skrobnąć.... Aniu musisz częściej pisać takie rzeczy
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 11.10.2008 Prace ruszyły ![]() http://www.guyfletcher.co.uk/diaries/20089album%20diary/08recdiary1.php Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 11.10.2008 O kurw...tfu, o kurczę Hi hi, niesamowite, co za fantastyczny zbieg okoliczności A jakie zdjęcia!! Uwielbiam tego faceta z czerwoną gitarą..... A ten ptaszek mógłby śmiało stanąć w konkury z moimi papugami, to nic, że z plastiku
Nowy album MK - Get Lucky :) - mirek - 11.10.2008 no pieknie chlopaki w dobrych nastrojach a jeszcze przed piwem a moze juz po ale napewno przed nagraniem oj bedzie sie dzialo bedzie
Nowy album MK - Get Lucky :) - mirek - 11.10.2008 Ania_M napisał(a):O kurw...tfu, o kurczęhmm Aniu przywoluje do porzadku bo jak przyjade do radzynia to ci dm no no Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 11.10.2008 No przecież się ugryzłam w język To był niekontrolowany wybuch radości, ja naprawdę nie przeklinam na codzień
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 12.10.2008 Tempo wydaje mi się bardzo szybkie a to pozwala wierzyć że nowa płyta na wiosne A.D. 2009
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 12.10.2008 Robert nastaw się na jesień, jak się okaże że na wiosnę to będzie miłe zaskoczenie A jak nastawisz się na wiosnę i będzie jesień to zaskoczenie będzie średnio miłe
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 12.10.2008 Jak będe miał chwilke czasu to sprawdzę jak to było ostatnio podczas nagrywania K2GC. Kiedy pojawił się pierwszy tydzień w dzienniku GF. Tak dla porównania abyśmy mieli jakiś przykładowe odniesienie
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 12.10.2008 Zachęcona tym co napisałeś, postanowiłam sprawdzić jak to się ma w przypadku pozostałych płyt. Sailing to Philadelphia - pierwsze zdjęcie: listopad 1998 / premiera: 26 wrzesień 2000 The Ragpicker's Dream - pierwszy wpis: maj/czerwiec 2002 / premiera: 30 wrzesień 2002 Shangri-La - pierwszy wpis: luty 2004 / premiera: 28 wrzesień 2004 K2GC zostawiam dla Ciebie Robert, ale już można przyuważyć że chłopaki tempa sobie nie żałują i bardzo lubią wrzesień
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 12.10.2008 Oki K2GC. Początek styczeń 2007- koniec kwiecień 2007 co daje jakieś 7 tygodni prac jak pokazuje cykl zdjęć na stronie GF. To założmy że mamy pierwszy tydzień więc ok. trzech miesięcy nagrywania więc w styczniu płyta powinna być gotowa Oczywiście plus miksowanie i mastering co daje nam wiosenna premierę Tak brzmi optymistyczna i nieco zakamuflowana wersja
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 12.10.2008 Obyś się nie pomylił! Jakby się zaprzeć, to można by policzyć średnią: TRD od wejścia to studia do premiery 5 miesięcy, SL od wejścia do premiery 8 miesięcy, K2GC 9 miesięcy, a więc średnio 7 miesięcy. Chłopaki weszli do studia we wrześniu więc powinno coś być około marca. Wychodzi mi w przybliżeniu to samo co Tobie
Nowy album MK - Get Lucky :) - mirek - 14.10.2008 liczcie bo ja na to nie mam glowy ja sie ciesze ze bedzie nowa plyta a kiedy juz nie jest takie istotne ale czym predzej tym lepije bo bedzie szansa ze mark jeszcze cos naskrobie i wyda
Nowy album MK - Get Lucky :) - Andrzej - 14.10.2008 Ania_M napisał(a):Obyś się nie pomylił! A W MAJU TORWAR. I wszystko jasne. Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 14.10.2008 A w czerwcu błonia krakowskie, bo już trawa wydeptana po Celine Dion xcD Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 15.10.2008 A w lipcu sportowa hala w Radzyniu, tudzież park
|