Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Urodziny Andrzeja - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Urodziny Andrzeja (/showthread.php?tid=1292)

Strony: 1 2 3 4

Urodziny Andrzeja - macsa - 22.08.2012

ULALALAAAA ! GRUBO JEST ! CO DZISIAJ POLECI 50 RAZY W SŁUBICACH ?

ANDRZEJU,

przyjmij proszę najlepsze życzenia urodzinowe - stu lat w zdrowiu i z ciągle tak wspaniałym podejściem do życia i ludzi jak do tej pory ! Wielu wspólnych wrażeń muzycznych, koncertów, płyt i muzykowania na żywo !!

Urodziny Andrzeja - ania - 22.08.2012

okrąglutkie STO LAT! Uśmiech

Urodziny Andrzeja - Teddy - 22.08.2012

Andrzeju, najlepsze życzenia urodzinowe Uśmiech

Urodziny Andrzeja - jambore - 22.08.2012

Gratuluję wspaniałej "50"
i życzę kolejnej w zdrowiu i szczęściu.
Na dziś proponuję "Redbud tree"- trenowałem , da się przesłuchać 50 razy dziennieDuży uśmiech

Urodziny Andrzeja - Igor23 - 22.08.2012

100 LAT Andrzeju wszystkiego najlepszego Uśmiech

Urodziny Andrzeja - retro13 - 22.08.2012

pozwolę sobie dołączyć się do zyczeń, a ponieważ okazja piękna westchnę sobie: ech, chciałabym tak wyglądać jak będę w jego wieku...Uśmiech
Wszystkiego dobrego, i kolejnych pięknych lat w zdrowiu i z muzyką najwyższych lotów.

Urodziny Andrzeja - Robson - 22.08.2012

Witaj Jubilacie!Uśmiech Serdeczności przesyłam i daj sygnał jaka Markowa muzyka dziś zagości w Twoim odtwarzaczuUśmiech Wszystkiego dobrego więcej niż 100latUśmiech

Urodziny Andrzeja - pablosan - 22.08.2012

Andrzeju

Najlepsze życzenia urodzinowe ode mnie i AgiUśmiech

Ps. Pozdrowienia dla całej rodzinki.

Urodziny Andrzeja - jack50 - 22.08.2012

Wszystkiego najlepszego Andrzeju, pomyślności i co najmniej drugie tyle w dobrym zdrowiu i niech Cię humor nie opuszcza.

Urodziny Andrzeja - Raingod - 22.08.2012

No, chłopie... znowu kolejne 25 urodziny Uśmiech Jakies specjalne plany na cwiercwiecze bis? Poswietujem we Wroclawiu 21 wrzesnia Uśmiech Najlepszego Uśmiech

Urodziny Andrzeja - Andrzej - 22.08.2012

Dziękuje Wam wszystkim, to rzeczywiście przesympatyczne odbierać życzenia od tak doborowego towarzystwa. Wielki to dla mnie zaszczyt.
Urodziny wybitnie szczególne, zatem pomysł corocznych spotkań z Markiem dość oryginalny i całkowicie inny jak dotychczas. Już o północy zostałem obdarowany nową gitarą akustyczną (prezent od żony) i potwierdziło się powiedzenie, że życie po 50-tce, zaczyna się od nowa. Po wieloletniej przerwie gitarowej czas rozpocząć ćwiczenia od nowa, zatem dzisiaj nie z odtwarzacza, tylko osobiście na nowej gitarze LOCAL HERO we własnym wykonaniu 50 razy. Współczuje słuchaczom. Przy okazji poćwiczę przed Wrocławiem.
Jeszcze raz dziękuje za tak serdeczne życzenia.

Urodziny Andrzeja - Raingod - 22.08.2012

No to Andrzeju robimy jamm we Wrocku Uśmiech))) Ja ze swojej strony obiecuje czerwone strato i dobry piecyk Uśmiech Ale bedzie fajnie Uśmiech)))))))))

Urodziny Andrzeja - dziadek - 22.08.2012

Sto la, sto lat. niech żyje, żyje nam!!! (i pisze częściej na forum!!!) Gorąco pozdrawiam (z Sonią)

Urodziny Andrzeja - mirek - 24.08.2012

Andrzeju zdrowia zdrowia i jeszcze raz muzyki. Poprostu dobrze ze jestes

Urodziny Andrzeja - jakasia - 24.08.2012

choć spóźnione to na pewno serdeczne życzenia wcale nie dostojny ale za to Wielce Przemiły Jubilacie Uśmiech Oby Ci zdrowie dopisywało, humor nie opuszczał a muzyka grała przez wszystkie następne pięćdziesiątki UśmiechUśmiechUśmiech

Urodziny Andrzeja - mirek - 22.08.2013

Andrzejku sto lat w zdrowiu i radości,
Postepow w graniu na gitarze byś dorównal Markowi
Pięknych kompozycji i koncertów.
Zgody i harmonii z sobą i innymi.
Niech Ci Bog błogosławi.

Urodziny Andrzeja - ania - 22.08.2013

pomyślności i zdrowia Uśmiech a z okazji jedynki w ogonie "Down to the Waterline" Oczko

Urodziny Andrzeja - Igor23 - 22.08.2013

100 LAT !!!!!!!!!!!!

Urodziny Andrzeja - jambore - 22.08.2013

Dokładam życzenia - wszystkiego dobrego i ......................
123 :-)

Urodziny Andrzeja - Ania_M - 22.08.2013

Andrzeju wszystkiego dobrego. Zdrowia przede wszystkim, mnóstwa radości i tego, czego pragnieszUśmiech