![]() |
|
Urodziny Andrzeja - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodziny Andrzeja (/showthread.php?tid=1292) |
Urodziny Andrzeja - macsa - 22.08.2012 ULALALAAAA ! GRUBO JEST ! CO DZISIAJ POLECI 50 RAZY W SŁUBICACH ? ANDRZEJU, przyjmij proszę najlepsze życzenia urodzinowe - stu lat w zdrowiu i z ciągle tak wspaniałym podejściem do życia i ludzi jak do tej pory ! Wielu wspólnych wrażeń muzycznych, koncertów, płyt i muzykowania na żywo !! Urodziny Andrzeja - ania - 22.08.2012 okrąglutkie STO LAT!
Urodziny Andrzeja - Teddy - 22.08.2012 Andrzeju, najlepsze życzenia urodzinowe
Urodziny Andrzeja - jambore - 22.08.2012 Gratuluję wspaniałej "50" i życzę kolejnej w zdrowiu i szczęściu. Na dziś proponuję "Redbud tree"- trenowałem , da się przesłuchać 50 razy dziennie
Urodziny Andrzeja - Igor23 - 22.08.2012 100 LAT Andrzeju wszystkiego najlepszego
Urodziny Andrzeja - retro13 - 22.08.2012 pozwolę sobie dołączyć się do zyczeń, a ponieważ okazja piękna westchnę sobie: ech, chciałabym tak wyglądać jak będę w jego wieku... ![]() Wszystkiego dobrego, i kolejnych pięknych lat w zdrowiu i z muzyką najwyższych lotów. Urodziny Andrzeja - Robson - 22.08.2012 Witaj Jubilacie! Serdeczności przesyłam i daj sygnał jaka Markowa muzyka dziś zagości w Twoim odtwarzaczu Wszystkiego dobrego więcej niż 100lat
Urodziny Andrzeja - pablosan - 22.08.2012 Andrzeju Najlepsze życzenia urodzinowe ode mnie i Agi ![]() Ps. Pozdrowienia dla całej rodzinki. Urodziny Andrzeja - jack50 - 22.08.2012 Wszystkiego najlepszego Andrzeju, pomyślności i co najmniej drugie tyle w dobrym zdrowiu i niech Cię humor nie opuszcza. Urodziny Andrzeja - Raingod - 22.08.2012 No, chłopie... znowu kolejne 25 urodziny Jakies specjalne plany na cwiercwiecze bis? Poswietujem we Wroclawiu 21 wrzesnia Najlepszego
Urodziny Andrzeja - Andrzej - 22.08.2012 Dziękuje Wam wszystkim, to rzeczywiście przesympatyczne odbierać życzenia od tak doborowego towarzystwa. Wielki to dla mnie zaszczyt. Urodziny wybitnie szczególne, zatem pomysł corocznych spotkań z Markiem dość oryginalny i całkowicie inny jak dotychczas. Już o północy zostałem obdarowany nową gitarą akustyczną (prezent od żony) i potwierdziło się powiedzenie, że życie po 50-tce, zaczyna się od nowa. Po wieloletniej przerwie gitarowej czas rozpocząć ćwiczenia od nowa, zatem dzisiaj nie z odtwarzacza, tylko osobiście na nowej gitarze LOCAL HERO we własnym wykonaniu 50 razy. Współczuje słuchaczom. Przy okazji poćwiczę przed Wrocławiem. Jeszcze raz dziękuje za tak serdeczne życzenia. Urodziny Andrzeja - Raingod - 22.08.2012 No to Andrzeju robimy jamm we Wrocku ))) Ja ze swojej strony obiecuje czerwone strato i dobry piecyk Ale bedzie fajnie )))))))))
Urodziny Andrzeja - dziadek - 22.08.2012 Sto la, sto lat. niech żyje, żyje nam!!! (i pisze częściej na forum!!!) Gorąco pozdrawiam (z Sonią) Urodziny Andrzeja - mirek - 24.08.2012 Andrzeju zdrowia zdrowia i jeszcze raz muzyki. Poprostu dobrze ze jestes Urodziny Andrzeja - jakasia - 24.08.2012 choć spóźnione to na pewno serdeczne życzenia wcale nie dostojny ale za to Wielce Przemiły Jubilacie Oby Ci zdrowie dopisywało, humor nie opuszczał a muzyka grała przez wszystkie następne pięćdziesiątki ![]() ![]()
Urodziny Andrzeja - mirek - 22.08.2013 Andrzejku sto lat w zdrowiu i radości, Postepow w graniu na gitarze byś dorównal Markowi Pięknych kompozycji i koncertów. Zgody i harmonii z sobą i innymi. Niech Ci Bog błogosławi. Urodziny Andrzeja - ania - 22.08.2013 pomyślności i zdrowia a z okazji jedynki w ogonie "Down to the Waterline"
Urodziny Andrzeja - Igor23 - 22.08.2013 100 LAT !!!!!!!!!!!! Urodziny Andrzeja - jambore - 22.08.2013 Dokładam życzenia - wszystkiego dobrego i ...................... 123 :-) Urodziny Andrzeja - Ania_M - 22.08.2013 Andrzeju wszystkiego dobrego. Zdrowia przede wszystkim, mnóstwa radości i tego, czego pragniesz
|