![]() |
|
Emisje Filmów z Muzyką MK - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Emisje Filmów z Muzyką MK (/showthread.php?tid=207) |
Emisje Filmów z Muzyką MK - Michal - 22.01.2006 to na canal + sš reklamy hehehe ja się chetnie wymienię, ale mam tylko koncerty acdc ;> hehehehe
Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 22.01.2006 Chętnych do wymiany za DVD Princess Bridge proszę o kontakt mailowy bo co tu nie działa. mp1973@poczta.onet.pl Film leciał na kanale PULS a tam sš reklamy. Ale oczywcie je wycišłem. Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 22.01.2006 AC DC bardzo lubię, więc napewno się wymianimy. Odezwij się na maila: mp1973@poczta.onet.pl Pozdrawiam Emisje Filmów z Muzyką MK - olaph72 - 23.01.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Jan 22 2006, 01:31 PMTo nie był jej debiut. Debiutowała w serialu "Santa Barbara" trzy lata wczeniej.
Emisje Filmów z Muzyką MK - kszaq - 24.01.2006 Cytat:Originally posted by Michal@Jan 22 2006, 08:30 PMA mówiš, że to ja jestem maniakiem AC/DC ^_^ A film oczywicie przegapiłem. Nadzieja w tym że Puls znowu puci ten film (cho nie wiem czy to stacja "powtórkowa", musze zobaczyć czy wogóle mam jš ustawiona w tv) Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 24.01.2006 Olaf podobno w branży filmowej debiut dla aktora jest wtedy kiedy film wchodzi na duże ekrany Ale głowy nie daje Tak czy inaczej dzięki za info.
Emisje Filmów z Muzyką MK - olaph72 - 26.01.2006 Na dużym ekranie Robin zadebiutowała w filmie "Hollywood Vice Squad", rok przed "The Princess Bride".
Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 26.01.2006 No i masz Poddaje się
Emisje Filmów z Muzyką MK - olaph72 - 27.01.2006
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 21.04.2008 W najbliżsżš niedzielę, 27.04 o godzinie 13.10 TVP1 wyemituje "A Shot At Glory". Nie mogę się doczekać, jeszcze nigdy nie oglšdałam żadnego z tych filmów do którego muzykę skomponował Mark.
Emisje Filmów z Muzyką MK - Patique - 21.04.2008 Film niestety jest co najwyżej redni jednak warto go obejrzeć z kilku względów: 1. Przede wszystkim zawsze wietny Robert Duval grajšcy rolę trenera Kilnockie rozdartego pomiędzy miłociš do futbolu a własnej rodziny. 2. W filmie występuje Ally McCoist legendarny napastnik Glasgow Rangers, który gra rolę ... byłego napastnika Celtiku (oraz byłego zięcia trenera Kiilnockie wracajšcego w rodzinnne strony). 3. wietne zdjęcia widoków Szkocji. 4. No i przede wszystkim muzyka Marka. Według mnie najlepszy soundtrack jaki stworzył. Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 21.04.2008 Mark na pytanie do jakiego filmu nigdy nie skomponuje muzyki odpowiedział: 'najpewniej do takiego który mógłby odnieć sukces komercyjny...' Cały Mark Prosta historia o zwykłych ludziach i codziennych zmaganiach. Stawiam ten film na równi z Metroland. Kapitalny soundtrack i nawet można się doszukać dwięków innych niż na płycie. Polecam wszystkim fanom MK
Emisje Filmów z Muzyką MK - SmokEustachy - 21.04.2008 Cytat:Originally posted by Ania_M@Apr 21 2008, 05:52 PMOnegdaj puszczali na Pulsie Narzeczonego xiężniczki - mnóstwo razy. Polecam jakiego osiołka do tego. Emisje Filmów z Muzyką MK - ania - 21.04.2008 Cytat:Originally posted by Patique@Apr 21 2008, 06:10 PMda da niet da (tak, tak, nie, tak) niczym pewne słynne rosyjskie referendum z lat 90'tych ![]() bo racja, że wietny Robert Duval racja, że Ally McCoist legandarnym był ![]() polemizowałabym co do tych krajobrazów natomiast soundrack aaach podzielam to zdanie, jako że najlepszym przez Marka stworzonym jest często do niego usypiam
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 22.04.2008 Tak, jest to badzo ładny soundtrack. Aczkolwiek mi się podoba jeszcze ten do "Cal" - ostatnio dostałam w prezencie Ale z "A shot at glory" rzeczywicie jest najlepszy."Narzeczony dla Księżniczki" "leciał" parę razy w telewizji Polsat, ale zawsze za póno włšczałam ![]() Robson, włanie takie proste historie urzekajš mnie najbardziej
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 27.04.2008 Film liczny, mało co się nie rozpłakałam A muzyka jaka wietna! Nazwisko autora zupełnie mi obce, ale zdolny człowieczek bez wštpienia B)
Emisje Filmów z Muzyką MK - PAWEŁ - 27.04.2008 Cytat:Originally posted by Patique@Apr 21 2008, 06:10 PMTAK !!TO PRAWDA.FILM JEST WIETNY !!OBEJRZAŁEM GO I NAGRAŁEM NA VHS. POZATYM INTERESUJĽ MNIE BARDZO WSZYSTKIE FILMY Z MUZYKĽ MARKA KNOPFLERA. MAM W SWOJEJ KOLEKCJI NA DVD JESZCZE METROLAND!! W FILMIE PIĘKNE SĽ WIDOKI SZKOCJI !!ROBERT DUVAL W ROLI WIELKIEGO TRENERA !! POZDRAWIAM.P.
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 28.04.2008 Robert Duval swojego czasu grał w moich dwóch ukochanych filmach z dzieciństwa - "Babe winka z klasš" i "Babe winka w miecie". Ohh, to były filmy :wub:
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 23.05.2008 Wczoraj na TV4 było "Princess Bride". Oglšdał kto? Ja oglšdałam, ale doć szybko przełšczyłam, bo jaki dziwny, nie lubię takich filmów. Nie udało mi się nawet doczekać mojej ukochanej piosenki.... Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 23.05.2008 A to jedna z najpiękniejszych bani jest I jeszcze urocza Robin Wright. Dopiero potem zobaczyłem jš w Forecie Gumpie
|