![]() |
|
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Po Co Nam Oficjalne Dvd? (/showthread.php?tid=378) |
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - hillbilly - 15.05.2006 Dopiero dzis dostałem ale wielkie dzieki Macsa, Dzieki tobie mam teraz super relaks po pracy ![]() prawde mówišc nie spodziewałem sie az tak dobrego efektu... Po Co Nam Oficjalne Dvd? - anrom - 16.05.2006 Dzięki serdeczne - koncert dotarł !!! MACSA - FANI DLA FANÓW - HURA HURA HURRA!!!
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - pablosan - 16.05.2006 Macsa Wielkie dzieki od Pablosana za plytki!!! sa rewelacyjne!
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 16.05.2006 Cała przyjemnoć po mojej stronie
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - HOWARD - 18.05.2006 Dziękuję serdecznie za przesłane płyty z koncertem Lille DVD 1 i 2. To jest piękne:-) Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Toloth - 20.05.2006 Kurczę... tak sobie pomylałem... nie dałoby się jakiego bootlega (z racji waszych opisów sugerowałbym oczywicie Lille) wrzucić na FTP po prostu. Ja wiem, że to dużo czasu trwa, ale ile czasu i pieniędzy by się zaoszczędziło! Oczywicie wiem, że FTP nie jest z gumy, ale jedno DVD... przynajmniej na jaki czas. Co Wy na to? Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 20.05.2006 Tu: http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=93050 jest do cišgnięcia koncercik Mark Knopfler - Shangri-Lille 2006.06.05 2DVD. Ja wiem, że sš kłopy z rejestracjš, ale jeli kto ma trochę cierpliwoci to znajdzie moment, że będš wolne konta. Wtedy można uzupełnić swoje zbiory bo obecnie jest do cišgniecia ponad 70 pozycji zarówno cd jak i dvd (wszystko w formatach bezstratnych)! Po Co Nam Oficjalne Dvd? - galex - 24.05.2006 witam! no i udało mi się wreszcie zarejestrować na DIME! tak jak pisalicie trzeba być cierpliwym. adam a gdzie ty widzisz aż 70 pozycji z gatunku Dire i Marka? bo ja widzę że sporo jest ale chyba aż 70 to nie ma. pozdrawiam Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 24.05.2006 musisz uruchomić dwa szukania: raz na hasło: knopfler, drugi raz na hasło: dire straits; pod pierwszym masz obecnie 42 pozycje, pod drugim 50 - jeli wykluczymy rzeczy powatarzajšce się zostaje co około 70 Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 24.05.2006 No niestety 70 to raczej nie znajdziesz.... Niestety Torrent ma to do siebie, że żyje tylko okrelonš iloć czasu - do momentu gdy jest kto udostępniajšcy. Dlatego trzeba się spieszyć ze cišganiem...W tej chwili "żyjšcych" torrentów Mistrza na Dime jest dokładnie 42 szt. i w większoci sš to bootlegi audio.... Witam w gronie użytkowników DIME i życzę wysokich transferów ... i nie zapominaj o sedowaniu...
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 24.05.2006 zaraz ustawię sedowanie na brakujšce 28 pozycji i będzie do scišgniecia 70 dzieł mistrza
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 24.05.2006 OOOOO włanie !! Oto wzorowa postawa użytkownika tego forum !!
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - grzegorz - 24.05.2006 Włanie, bywa tak, że tracker jeszcze żyje ale nie ma już seeda i ze cišgania nici. Ale jak jest jeden seed z marnym uploadem to też nie jest rewelacja. Po Co Nam Oficjalne Dvd? - HOWARD - 24.05.2006 Cytat:Originally posted by grzegorz@May 24 2006, 08:27 PMUwiebiam takie co.. sidy, uploady, tracker... B) Chyba się starzeję
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 24.05.2006 No niestety Howciu to jest gwara komputerowców - ale to nic trudnego, jak chcesz to Cię douczymy B) Po Co Nam Oficjalne Dvd? - galex - 24.05.2006 witam! no włanie bym był wdzięczny za napisanie kilku słów tak prosto po Polsku co to znaczy: tracker, seed, upload itd. czyli taki podstawowy słowniczek wyjaniajšcy podstawowe hasła, jeli chodzi o Torrenty bo jestem doć poczštkowym użytkownikiemużywam w tej chwili progamu Utorrent bo ponoć mało obcišża procka, piszcie jakich programów uzywacie no i dlaczego? a co do Dime to dziwnie tam działa wyszukiwarka jak wpisuje "Knopfler" albo "Dire Straits" to wyszukuje mi również wiele innych pozycji wogule nie majšcych nic wspólnego z Markiem czy Dire Straits ![]() pozdrawiam Po Co Nam Oficjalne Dvd? - galex - 24.05.2006 a w tej chwili włanie zasysam z Dime koncert Satrianiego z tego roku i mam takš sobie prędkoć bo mniejwięcej tylko 18kb/s napiszcie też jakie macie rednie transfery, to zorienruje się jakie mam łšcze jak na polskie warunki
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 25.05.2006 bardzo różnie: czasmi bywa że jedwie 1-2 kb/s najczęsciej około 50-60 kb/s a mój rekord to 220 kb/s Po Co Nam Oficjalne Dvd? - galex - 25.05.2006 wow to nie masz w sieci chyba żadnych ograniczeń, gdzie masz neta? u mnie to cišga w tej chwili ze redniš prędkociš 27kb/s Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 25.05.2006 bezporednio jestem podłšczony wiatłowodem do serwera na uczelni, która jest obok mego domu
|