Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Po Co Nam Oficjalne Dvd? (/showthread.php?tid=378)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - hillbilly - 15.05.2006

Dopiero dzis dostałem ale wielkie dzieki Macsa,
Dzieki tobie mam teraz super relaks po pracyUśmiech

prawde mówišc nie spodziewałem sie az tak dobrego efektu...

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - anrom - 16.05.2006

Dzięki serdeczne - koncert dotarł !!!

MACSA - FANI DLA FANÓW - HURA HURA HURRA!!!

Szczęśliwy Szczęśliwy Szczęśliwy

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - pablosan - 16.05.2006

Macsa

Wielkie dzieki od Pablosana za plytki!!!

sa rewelacyjne! Uśmiech

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 16.05.2006

Cała przyjemnoœć po mojej stronie

Duży uśmiech

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - HOWARD - 18.05.2006

Dziękuję serdecznie za przesłane płyty z koncertem Lille DVD 1 i 2.
To jest piękne:-)

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Toloth - 20.05.2006

Kurczę... tak sobie pomyœlałem... nie dałoby się jakiegoœ bootlega (z racji waszych opisów sugerowałbym oczywiœcie Lille) wrzucić na FTP po prostu. Ja wiem, że to dużo czasu trwa, ale ile czasu i pieniędzy by się zaoszczędziło! Oczywiœcie wiem, że FTP nie jest z gumy, ale jedno DVD... przynajmniej na jakiœ czas. Co Wy na to?

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 20.05.2006

Tu:
http://www.dimeadozen.org/torrents-details.php?id=93050
jest do œcišgnięcia koncercik Mark Knopfler - Shangri-Lille 2006.06.05 2DVD. Ja wiem, że sš kłopy z rejestracjš, ale jeœli ktoœ ma trochę cierpliwoœci to znajdzie moment, że będš wolne konta. Wtedy można uzupełnić swoje zbiory bo obecnie jest do œcišgniecia ponad 70 pozycji zarówno cd jak i dvd (wszystko w formatach bezstratnych)!

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - galex - 24.05.2006

witam!
no i udało mi się wreszcie zarejestrować na DIME! tak jak pisaliœcie trzeba być cierpliwym.
adam a gdzie ty widzisz aż 70 pozycji z gatunku Dire i Marka? bo ja widzę że sporo jest ale chyba aż 70 to nie ma.
pozdrawiam

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 24.05.2006

musisz uruchomić dwa szukania: raz na hasło: knopfler, drugi raz na hasło: dire straits; pod pierwszym masz obecnie 42 pozycje, pod drugim 50 - jeœli wykluczymy rzeczy powatarzajšce się zostaje coœ około 70

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 24.05.2006

No niestety 70 to raczej nie znajdziesz....

Niestety Torrent ma to do siebie, że żyje tylko okreœlonš iloœć czasu - do momentu gdy jest ktoœ udostępniajšcy. Dlatego trzeba się spieszyć ze œcišganiem...W tej chwili "żyjšcych" torrentów Mistrza na Dime jest dokładnie 42 szt. i w większoœci sš to bootlegi audio....

Witam w gronie użytkowników DIME i życzę wysokich transferów

... i nie zapominaj o sedowaniu...

Duży uśmiech

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 24.05.2006

zaraz ustawię sedowanie na brakujšce 28 pozycji i będzie do scišgniecia 70 dzieł mistrza Język

OOOOO właœnie !!

Oto wzorowa postawa użytkownika tego forum !!

Duży uśmiech

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - grzegorz - 24.05.2006

Właœnie, bywa tak, że tracker jeszcze żyje ale nie ma już seeda i ze œcišgania nici. Ale jak jest jeden seed z marnym uploadem to też nie jest rewelacja.

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - HOWARD - 24.05.2006

Cytat:Originally posted by grzegorz@May 24 2006, 08:27 PM
Właœnie, bywa tak, że tracker jeszcze żyje ale nie ma już seeda i ze œcišgania nici. Ale jak jest jeden seed z marnym uploadem to też nie jest rewelacja.
Uwiebiam takie coœ..

sidy, uploady, tracker... B)

Chyba się starzeję Uśmiech

No niestety Howciu to jest gwara komputerowców - ale to nic trudnego, jak chcesz to Cię douczymy

B)

witam!
no właœnie bym był wdzięczny za napisanie kilku słów tak prosto po Polsku co to znaczy: tracker, seed, upload itd. czyli taki podstawowy słowniczek wyjaœniajšcy podstawowe hasła, jeœli chodzi o Torrenty Uśmiech bo jestem doœć poczštkowym użytkownikiem
używam w tej chwili progamu Utorrent bo ponoć mało obcišża procka, piszcie jakich programów uzywacie no i dlaczego?
a co do Dime to dziwnie tam działa wyszukiwarka jak wpisuje "Knopfler" albo "Dire Straits" to wyszukuje mi również wiele innych pozycji wogule nie majšcych nic wspólnego z Markiem czy Dire Straits Uśmiech
pozdrawiam

a w tej chwili właœnie zasysam z Dime koncert Satrianiego z tego roku i mam takš sobie prędkoœć bo mniejwięcej tylko 18kb/s
napiszcie też jakie macie œrednie transfery, to zorienruje się jakie mam łšcze jak na polskie warunki Uśmiech

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 25.05.2006

bardzo różnie: czasmi bywa że jedwie 1-2 kb/s najczęsciej około 50-60 kb/s a mój rekord to 220 kb/s

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - galex - 25.05.2006

wow to nie masz w sieci chyba żadnych ograniczeń, gdzie masz neta?
u mnie to œcišga w tej chwili ze œredniš prędkoœciš 27kb/s

Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 25.05.2006

bezpoœrednio jestem podłšczony œwiatłowodem do serwera na uczelni, która jest obok mego domu Duży uśmiech