Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Regulamin Forum - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Regulamin Forum (/showthread.php?tid=971)

Strony: 1 2 3

Regulamin Forum - macsa - 26.06.2008

Podpisuje się obiema rekami pod słowami Marka - ludzka akceptacja założenia konta rozwišzała by sprawę spamu raz na zawsze.

Przecież nowi ( prawdziwi ) użytkownicy pojawiajš się tylko po koncercie i już za chwilkę będzie tutaj bardzo cichutko - więc co za problem przyklepnšć nowego użytkownika raz na jakiœ czas.

I nie przechwalać mi się tutaj kto ile forów prowadzi tylko poprawić co trzeba...

NO

P.S.
Jak macie oczywiœcie ochotę bo przecież nikt wam za to nie płaci... Oczko

Regulamin Forum - jambore - 26.06.2008

Cytat:Originally posted by macsa@Jun 26 2008, 11:00 PM
Podpisuje się obiema rekami pod słowami Marka - ludzka akceptacja założenia konta rozwišzała by sprawę spamu raz na zawsze.

Przecież nowi ( prawdziwi ) użytkownicy pojawiajš się tylko po koncercie i już za chwilkę będzie tutaj bardzo cichutko - więc co za problem przyklepnšć nowego użytkownika raz na jakiœ czas.

I nie przechwalać mi się tutaj kto ile forów prowadzi tylko poprawić co trzeba...

NO

P.S.
Jak macie oczywiœcie ochotę bo przecież nikt wam za to nie płaci... Oczko
Oczko

Regulamin Forum - Mark - 27.06.2008

@ macsa od dawna jestem za tym by wprowadzić albo lepsze uwierzytelnianie lub ręczne zatwierdzanie konta. A poza tym to jest specyficzne forum. Fora które ja prowadzę no bez obrazy dla społecznoœci która się wychowuje na DS , ale na tamtych forach notuje w granicach 30 userów chcšcych założyć nowe konto dziennie. Tutaj nie ma takiego ruchu , jak mówi perua że mu się nie chce sprawdzać skrzynki. To mi się chce sprawdzać i dodawać dzień w dzień. A dwa uwierzytelnianie poprzez pytanie kontrolne dużo by już załatwiło.

Regulamin Forum - Per-Aa - 27.06.2008

po pierwsze zmiana skryptu forum - jak juz pisalem, jak wroce to zaczne to robic

bez zmiany skryptu nic nie zrobimy

Regulamin Forum - filipk91 - 27.06.2008

Cytat:Originally posted by Mark@Jun 25 2008, 06:13 PM
Co za problem dać pytanie kto napisał esej " Zniewolony Umysł "
Co za problem sprawdzić w google? Język Myœlę, że Perua ma sporo racji, a ty się czepiasz i chcesz pokazac jaki jesteœ fajny, bo masz tyle-a-tyle for, znasz się, a jesteœ od Peruy młodszy. Język

Regulamin Forum - Mark - 27.06.2008

raczej to Perua twierdził że ma więcej for ode mnie Język

czytaj więcej filipk91 Czesława Miłosza Język

Regulamin Forum - Bart - 29.06.2008

Cytat:Originally posted by filipk91+Jun 27 2008, 08:58 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (filipk91 @ Jun 27 2008, 08:58 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Mark@Jun 25 2008, 06:13 PM
Co za problem dać pytanie kto napisał esej " Zniewolony Umysł "
Co za problem sprawdzić w google? Język [/b][/quote]
No właœnie o to chodzi. Osoba chcšca się faktycznie zarejestrować i pogadać znajdzie tę informację nawet jeœli jej wczeœniej nie znała. A bot się na tym wyłoży.

Regulamin Forum - numitor - 02.07.2008

Naprawdę, to forum jest moderowane katastroficznie - nawet nie Ÿle, nie słabo, nie beznadziejnie - po prostu katastroficznie.

Nie wiem co to za problem sprawić żeby Ania było moderatorem - skoro ona chce, to niech nim będzie i niech usuwa spam, i robi inne potrzebne rzeczy - np. na przenisienie wštku "Inne koncert" czekamy od dawna. Co to za problem nadać komuœ uprawnienia? ŻADNE.

Gdyby był dobry moderator nie byłoby potrzeby dyskutować o rejestrowaniu, bo to nie jest zaden problem żeby Ania (która jest na forum, z tego co widzę, cišgle) usunęła te denerwujšce wštki - ale nie, problem musi być - rozważajmy, dyskutujmy, kłoćmy się i czekajmy do następnego Bożego Narodzenia z nadaniem jej tych uprawnień.

Przepraszam, że jestem tak agreswny - ale to jest naprawdę żałosne.

Regulamin Forum - Ania_M - 02.07.2008

Podpisuję się pod numitorem wszystkim czym mogę.

Regulamin Forum - Per-Aa - 03.07.2008

wrocilem dzisiaj do polski, jade na 2 dni z kobieta odpoczac - po powrocie (niedziela popoludnie) podejme decyzje o moderatorze tymczasowo, potem kolejne etpay (skrypt forum, upload itd)

Regulamin Forum - Ania_M - 03.07.2008

Œwiatełko w tunelu - przynajmniej jakieœ konkrety. Dzięki PeRuAa.