![]() |
|
Powstaje nowa płyta!!!:) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Powstaje nowa płyta!!!:) (/showthread.php?tid=1737) |
Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 02.03.2012 super oby tak się stało Powstaje nowa płyta!!!:) - Raingod - 02.03.2012 Powiem wam ze moj apetyt na nowego MK rosnie z kazdym dniem
Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 02.03.2012 ja mam gorzej na nowego apetyt rośnie, a na starego się nie zmniejsza generalnie ciężko jest...
Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 02.03.2012 Wyglada na to że Guy się wygadał z "Haul Away" Jesli chodzi o "Privateering" czy "Corned Beef City" teraz nie piśnie ani słówka
Powstaje nowa płyta!!!:) - mirek - 02.03.2012 Oj podgrzewaja atmosfere. Ciekawe kiedy uslyszymy nowa plyte? Jak myslicie? Jest szansa na pozna wiosne czy raczej jesien? Powstaje nowa płyta!!!:) - mirek - 02.03.2012 http://www.youtube.com/watch?v=OTHhzTEUy7c a tu mamy Ruth , Jasia Wedrowniczka i McGoldricka
Powstaje nowa płyta!!!:) - koobaa - 02.03.2012 Robson napisał(a):Wyglada na to że Guy się wygadał z "Haul Away" Jesli chodzi o "Privateering" czy "Corned Beef City" teraz nie piśnie ani słówkaHaul Away tez nie jest 100% pewniakiem. Na tym etapie i przy tej ilosci utworow wszystko sie moze zdarzyc i Guy to wie. Powstaje nowa płyta!!!:) - Robson - 02.03.2012 Ale wymienił ten utwór myślę że to nie jest bez znaczenia. I jestem pewien że będzie. Powstaje nowa płyta!!!:) - Ania_M - 03.03.2012 I ja już nie mogę się doczekać
Powstaje nowa płyta!!!:) - Khil - 03.03.2012 Wydaje mi się, że bez sensu byłoby granie piosenki na tourze, który bądź co bądź zapowiadał nową płytę i nie umieszczenie jej na owej płycie Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 03.03.2012 ktoś tu miał niezly pomysł: If memory serves, the previous record was 29 songs recorded for Sailing to Philadelphia. 30+ songs to choose from! Maybe we get a double this time? Or is that out of the question? to pewnie faktycznie out of the question, ale jak tak sobie myślę.. kurcze... byłaby niezła jazda Powstaje nowa płyta!!!:) - koobaa - 04.03.2012 Khil napisał(a):Wydaje mi się, że bez sensu byłoby granie piosenki na tourze, który bądź co bądź zapowiadał nową płytę i nie umieszczenie jej na owej płycieHistoria zna podobne przypadki, np. Think I Love You Too Much na koncercie Knebworth przed wydaniem On Every Street. Mark nawet wtedy wspomniał, że być może ten utwór się znajdzie na nowej płycie. Przy dużej ilości utworów jest z czego wybierać, a te które zagrano na żywo mogły być swego rodzaju "testerami". Nie twierdzę, że Haul Away nie będzie na nowym albumie, ale byłbym ostrożniejszy w ferowaniu wyroków na podstawie bądź co bądź znikomych informacji. Pozostają nam spekulacje. Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 04.03.2012 z forum: Do you think that the new CD will be out this spring? odp: No, not the Spring niespodzianki chyba raczej nie ma ale szkoda Powstaje nowa płyta!!!:) - trawlerman - 04.03.2012 jednak z dupy ta wiosna Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 06.03.2012 ktoś na forum GF pytał o jakąś płytę która podobno "przeciekła" do Internetu przed oficjalnym wydaniem czy faktycznie pamietacie taką historię? pytam tych którzy słuchają Marka od lat Powstaje nowa płyta!!!:) - Dawid - 06.03.2012 Płyta Get Lucky. Na oficjalnej stronie w wyniku błędu zamiast jednego utworu pojawiły się wszystkie. Szybko go naprawiono, ale w Internecie krążyła już płyta przed oficjalną premierą. Powstaje nowa płyta!!!:) - Raingod - 06.03.2012 W zasadzie zaczynając od Shangri-La, kazda plyte sluchalem przed premiera. Ale i tak byla radosc kupic pozniej oryginał Natomiast nie ylo pressingu, aby w dniu wydania jezdzic, czesto bezskutecznie po wszelkich Media Markt i Empikach
Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 07.03.2012 no, nieźle rozumiem że Get lucky to ewidentna wpadka a co z resztą? ( w dniu wydania płyty naprawdę egzemplarze schodziły jak świeże bułki??? ) Powstaje nowa płyta!!!:) - numitor - 07.03.2012 retro13 napisał(a):no, nieźle Zazdroszczę Twojego optymizmu. Zazwyczaj wyglądało to tak, że w Empiku i Media Markcie nikt nie wiedział nic pierwszego dnia o płycie i trafiała ona na półki po kilku dniach. Chyba tylko "All The Roadrunning" kupiłem pierwszego dnia .I raczej żadna nie schodziła "jak świeże bułki". Powstaje nowa płyta!!!:) - retro13 - 07.03.2012 no, rozumiem teraz dlatego generalnie się trochę zdziwiłam i tak sobie myslę że to niekoniecznie optymizm tylko pewna naiwność myslenia charakterystyczna dla 13 latek, zresztą |