Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - KLIMAT - 15.09.2012

Może ktoś już to wrzucał, ale znalazłem w YT http://www.youtube.com/watch?v=lsIhk84PlyE&feature=youtu.be

Muzyczne Fascynacje - Robson - 16.09.2012

Jest w wątku you tube.

Muzyczne Fascynacje - jambore - 28.09.2012

Jesteście?
Wojtek- wielkie,wielkie, dzięki
Podziękuj Asi- bez niej by cię tam nie było;-)..KtGC..................................-
do,miłego zobaczenia może gdzieś w europie

Muzyczne Fascynacje - Robson - 29.09.2012

Bardzo dziękuję wszystkim za obecność. Godzina z Wojtkiem śmignęła w mgnieniu oka. Dzięki Wojtek za bardzo osobistą relacje z 25IX z Londynu. To prawie jakbym tam był słuchając Twoich wrażeń. Było pięknie.

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 05.10.2012

O kurczę! "Where do you think you're going" ze Zlotu - aż mi buty i okulary spadły z wrażenia i właśnie idę zbierać szczękę! Fantastyczne wykonanie! Uśmiech Chylę czoła przed naszymi forumowymi Sułtanami swingu! Szkoda, że MK tego nie słyszał...
I muszę dodać, że pięknie Asia pisze o swoich odczuciachUśmiech

Muzyczne Fascynacje - Raingod - 06.10.2012

To byl kwartet Posnet Hillbillies w skladzie: Klimat-Tomek Zaborowski-Raingod-Piotrek Uśmiech Utwor fajny i wdzieczny do grania Uśmiech Dzieki Pawel, niezly byl klimat Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 06.10.2012

Jak znajdę swojego Romea, który mnie poprosi o rękę, poproszę Was, żebyście trochę pograli na weselu. Cwaniak

Muzyczne Fascynacje - macsa - 07.10.2012

To ja jeszcze raz pogratuluję Robercie z okazji 14 latek w eterze z legendarną audycją "Muzyczne Fascynacje" - jako wierny,wieloletni, słuchacz dziękuję z całego serca i proszę o jeszcze co najmniej cztery razy tyle !!

TAK TRZYMAJ

Muzyczne Fascynacje - Robson - 08.10.2012

Bardzo Ci dziękuję Maćku za dobre słowo i pamięć. To dla mnie zaszczyt grać dla Takich Słuchaczy.

Muzyczne Fascynacje - Robson - 13.10.2012

Rzadko to robię ale tym razem nie moge sie powstrzymaćUśmiech Wczoraj zagrałem 4 bonusyUśmiech Kurcze ale to brzmi!

Muzyczne Fascynacje - CiketT - 13.10.2012

Słyszeliśmy, słyszeliśmy...
Bonusy jak świeczki na torcie.
Włączając przedkoncertowe Dead Can Dance masz jubileusz zaliczony, jak KRRiT przykazała Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Robson - 13.10.2012

Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 14.10.2012

O tak, to prawda! Uśmiech Pięknie zabrzmiały bonusy, Marillion, DCD i S&G również UśmiechUśmiech

Muzyczne Fascynacje - Robson - 14.10.2012

Cieszę się i dziękuję za obecność:-)

Muzyczne Fascynacje - retro13 - 16.10.2012

nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że można teraz tak samo patrzeć na ciebie jak ty patrzysz na LA
w sensie - jeśłi ktoś kocha/ pokochał MK i załapał się na Twój kącik..Uśmiech
ja np od pewnego czasu nie moge słuchac MF w piątki i autentycznie cierpięUśmiech ( zwlaszcza jak w trakcie ME odbieram telefon od Kolegi Ciketta który mówi że "Robson znów ładnie gra", a ja w tle słyszę Your perfect song, jak ostatnio... )

róznica jest taka że jest stuprocentowo pewne że u ciebie nie usłyszy się komentarza "buuuu"
ale oczywiście rozumiem co napisałes

myślę jednak że uczeń przerósł mistrza, Robson
serio.

ale to chyba nie ten wątek

Muzyczne Fascynacje - CiketT - 17.10.2012

Kolega CiketT potwierdza... Robson "ładnie gra" i niech ta szczera ocena będzie przyczynkiem do refleksji Koleżanki retro13 w temacie:
- Cotygodniowe cierpienia Kolegi CiketTa, spowodowane cotygodniowym cierpieniem Koleżanki retro13, bo zupa była za słona - wrrrróóóććć! - bo wtyczka w przeglądarce się wzięła i - nomen omen - zbiesiła i za diabła nie odtwarza niebiańskiego Radia Plus.
Zaprawdę powiadam Wam, Kolego Robson, że niech mnie piekło pochłonie, jeśli już w ten piątek Koleżanka retro13 nie będzie mogła usłyszeć anielskiego głosu Kolegi Robsona wraz z boskim akompaniamentem dźwięków MK, które Kolega Robson z głębi duszy raczy udostępniać nam, wiernym, przyziemnym słuchaczom.
Tak nam dopomóż Winamp wszechmogący, w imię 107,9FM i http wraz z shot.inten.pl:10000/........enter.
Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 17.10.2012

retro13 napisał(a):nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że można teraz tak samo patrzeć na ciebie jak ty patrzysz na LA
w sensie - jeśłi ktoś kocha/ pokochał MK i załapał się na Twój kącik..
ja np od pewnego czasu nie moge słuchac MF w piątki i autentycznie cierpię (...)
myślę jednak że uczeń przerósł mistrza, Robson
serio.
ale to chyba nie ten wątek
Aniu, znowu się z Tobą zgodzę Uśmiech Odnośnie zdania, które wyboldowałaś, to wiesz, że nie jesteś pierwszą osobą, która mówi w ten sposób? Aha, no i mi też jest smutno jak z jakichś powodów nie mogę słuchać MF.

CiketT napisał(a):Kolega CiketT potwierdza... Robson "ładnie gra" i niech ta szczera ocena będzie przyczynkiem do refleksji Koleżanki retro13 w temacie:
- Cotygodniowe cierpienia Kolegi CiketTa, spowodowane cotygodniowym cierpieniem Koleżanki retro13, bo zupa była za słona - wrrrróóóććć! - bo wtyczka w przeglądarce się wzięła i - nomen omen - zbiesiła i za diabła nie odtwarza niebiańskiego Radia Plus.
Zaprawdę powiadam Wam, Kolego Robson, że niech mnie piekło pochłonie, jeśli już w ten piątek Koleżanka retro13 nie będzie mogła usłyszeć anielskiego głosu Kolegi Robsona wraz z boskim akompaniamentem dźwięków MK, które Kolega Robson z głębi duszy raczy udostępniać nam, wiernym, przyziemnym słuchaczom.
Tak nam dopomóż Winamp wszechmogący, w imię 107,9FM i http wraz z shot.inten.pl:10000/........enter.
Uśmiech
Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech
Krótko mówiąc, przyłączam się do FanClubu Robsona, choć jak znam samego Roberta, pewnie mu z wrodzonej skromności na nas trochę ręce opadły Cwaniak

Muzyczne Fascynacje - Robson - 17.10.2012

I nie tylko ręce ale i szczęka np.

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 17.10.2012

I tak Cię lubimy Oczko
No popatrz, Ania, znowu narozrabiałyśmy, jak pijany zając w kapuście Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - retro13 - 17.10.2012

Ania_M napisał(a):No popatrz, Ania, znowu narozrabiałyśmy, jak pijany zając w kapuście Duży uśmiech

chyba jak dwa
ale widze że cię to strasznie cieszyUśmiech