![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - KLIMAT - 15.09.2012 Może ktoś już to wrzucał, ale znalazłem w YT http://www.youtube.com/watch?v=lsIhk84PlyE&feature=youtu.be Muzyczne Fascynacje - Robson - 16.09.2012 Jest w wątku you tube. Muzyczne Fascynacje - jambore - 28.09.2012 Jesteście? Wojtek- wielkie,wielkie, dzięki Podziękuj Asi- bez niej by cię tam nie było;-)..KtGC..................................- do,miłego zobaczenia może gdzieś w europie Muzyczne Fascynacje - Robson - 29.09.2012 Bardzo dziękuję wszystkim za obecność. Godzina z Wojtkiem śmignęła w mgnieniu oka. Dzięki Wojtek za bardzo osobistą relacje z 25IX z Londynu. To prawie jakbym tam był słuchając Twoich wrażeń. Było pięknie. Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 05.10.2012 O kurczę! "Where do you think you're going" ze Zlotu - aż mi buty i okulary spadły z wrażenia i właśnie idę zbierać szczękę! Fantastyczne wykonanie! Chylę czoła przed naszymi forumowymi Sułtanami swingu! Szkoda, że MK tego nie słyszał...I muszę dodać, że pięknie Asia pisze o swoich odczuciach
Muzyczne Fascynacje - Raingod - 06.10.2012 To byl kwartet Posnet Hillbillies w skladzie: Klimat-Tomek Zaborowski-Raingod-Piotrek Utwor fajny i wdzieczny do grania Dzieki Pawel, niezly byl klimat
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 06.10.2012 Jak znajdę swojego Romea, który mnie poprosi o rękę, poproszę Was, żebyście trochę pograli na weselu.
Muzyczne Fascynacje - macsa - 07.10.2012 To ja jeszcze raz pogratuluję Robercie z okazji 14 latek w eterze z legendarną audycją "Muzyczne Fascynacje" - jako wierny,wieloletni, słuchacz dziękuję z całego serca i proszę o jeszcze co najmniej cztery razy tyle !! TAK TRZYMAJ Muzyczne Fascynacje - Robson - 08.10.2012 Bardzo Ci dziękuję Maćku za dobre słowo i pamięć. To dla mnie zaszczyt grać dla Takich Słuchaczy. Muzyczne Fascynacje - Robson - 13.10.2012 Rzadko to robię ale tym razem nie moge sie powstrzymać Wczoraj zagrałem 4 bonusy Kurcze ale to brzmi!
Muzyczne Fascynacje - CiketT - 13.10.2012 Słyszeliśmy, słyszeliśmy... Bonusy jak świeczki na torcie. Włączając przedkoncertowe Dead Can Dance masz jubileusz zaliczony, jak KRRiT przykazała
Muzyczne Fascynacje - Robson - 13.10.2012
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 14.10.2012 O tak, to prawda! Pięknie zabrzmiały bonusy, Marillion, DCD i S&G również ![]()
Muzyczne Fascynacje - Robson - 14.10.2012 Cieszę się i dziękuję za obecność:-) Muzyczne Fascynacje - retro13 - 16.10.2012 nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że można teraz tak samo patrzeć na ciebie jak ty patrzysz na LA w sensie - jeśłi ktoś kocha/ pokochał MK i załapał się na Twój kącik.. ![]() ja np od pewnego czasu nie moge słuchac MF w piątki i autentycznie cierpię ( zwlaszcza jak w trakcie ME odbieram telefon od Kolegi Ciketta który mówi że "Robson znów ładnie gra", a ja w tle słyszę Your perfect song, jak ostatnio... )róznica jest taka że jest stuprocentowo pewne że u ciebie nie usłyszy się komentarza "buuuu" ale oczywiście rozumiem co napisałes myślę jednak że uczeń przerósł mistrza, Robson serio. ale to chyba nie ten wątek Muzyczne Fascynacje - CiketT - 17.10.2012 Kolega CiketT potwierdza... Robson "ładnie gra" i niech ta szczera ocena będzie przyczynkiem do refleksji Koleżanki retro13 w temacie: - Cotygodniowe cierpienia Kolegi CiketTa, spowodowane cotygodniowym cierpieniem Koleżanki retro13, bo zupa była za słona - wrrrróóóććć! - bo wtyczka w przeglądarce się wzięła i - nomen omen - zbiesiła i za diabła nie odtwarza niebiańskiego Radia Plus. Zaprawdę powiadam Wam, Kolego Robson, że niech mnie piekło pochłonie, jeśli już w ten piątek Koleżanka retro13 nie będzie mogła usłyszeć anielskiego głosu Kolegi Robsona wraz z boskim akompaniamentem dźwięków MK, które Kolega Robson z głębi duszy raczy udostępniać nam, wiernym, przyziemnym słuchaczom. Tak nam dopomóż Winamp wszechmogący, w imię 107,9FM i http wraz z shot.inten.pl:10000/........enter.
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 17.10.2012 retro13 napisał(a):nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że można teraz tak samo patrzeć na ciebie jak ty patrzysz na LAAniu, znowu się z Tobą zgodzę Odnośnie zdania, które wyboldowałaś, to wiesz, że nie jesteś pierwszą osobą, która mówi w ten sposób? Aha, no i mi też jest smutno jak z jakichś powodów nie mogę słuchać MF.CiketT napisał(a):Kolega CiketT potwierdza... Robson "ładnie gra" i niech ta szczera ocena będzie przyczynkiem do refleksji Koleżanki retro13 w temacie: ![]() ![]() ![]() ![]() Krótko mówiąc, przyłączam się do FanClubu Robsona, choć jak znam samego Roberta, pewnie mu z wrodzonej skromności na nas trochę ręce opadły
Muzyczne Fascynacje - Robson - 17.10.2012 I nie tylko ręce ale i szczęka np. Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 17.10.2012 I tak Cię lubimy ![]() No popatrz, Ania, znowu narozrabiałyśmy, jak pijany zając w kapuście
Muzyczne Fascynacje - retro13 - 17.10.2012 Ania_M napisał(a):No popatrz, Ania, znowu narozrabiałyśmy, jak pijany zając w kapuście chyba jak dwa ale widze że cię to strasznie cieszy
|