Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117)

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 09.06.2006

Za szeœc godzin pobudka a tu jeszcze jeden mecz :blink:

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ptysia - 09.06.2006

Cytat:Originally posted by jambore@Jun 8 2006, 07:56 PM
Zagadka od Dudageo:

Jakie jest największe miasto w Niemczech?
Nagroda do odbioru na zlocie Duży uśmiech

W konkursie nie mogš brac udziału osoby, które były w Hamburgu :blink:
szkoda Uśmiech

Już spałem i oto mi się œni:
przegrywamy z Ekwadorem, Włšczam pudło i o zgrozo to nie sen. 76 minuta- :ph34r:

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 09.06.2006

Cytat:Originally posted by jambore@Jun 9 2006, 10:34 PM
Już spałem i oto mi się œni:
przegrywamy z Ekwadorem, Włšczam pudło i o zgrozo to nie sen. 76 minuta- :ph34r:
Ja właœnie wyszedłem przed momentem z sali TV w akademiku. Wolę się pouczyć.
:angry:

Szkoda..

No to drużyna Ekwadoru zatankowała naszym samolot :o :blink: :ph34r:
Dobrze ,że jutro już zlot w Krakowie.Wreszcie będzie porzšdny nastrój Uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 10.06.2006

Powtórka z Korei... Zobaczycie, przegrajš z Niemcami 0:4. Smutny

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 11.06.2006

pozdrowienia dla nocnych markow Oczko

ja uciekam odespac... wrazen tysiace... Wywracanie oczami

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 11.06.2006

Pozdrowienia dla œpioszków Uśmiech

Miłych snów po markowej imprezie!

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 11.06.2006

Cytat:Originally posted by HOWARD@Jun 11 2006, 11:12 PM
Pozdrowienia dla œpioszków Uśmiech

Miłych snów po markowej imprezie!
Ja już się wyspałem Duży uśmiech

I co dalej?
Może jakiœ zlocik,- szkoda że do Krakowa 600 km Wywracanie oczami

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jamm - 12.06.2006

dzis smutno, przy dzwiekach tracy chapman... bardzo zaluje ze tym razem nie po drodze mi z jej koncertem... na pewno bedzie fantastyczny i poruszajaco wyjatkowy... poswiecilbym go pewnej osobie: http://www.kingafreespirit.pl/kingapl/inde...ntpage&Itemid=1 ktora wlasnie od nas odeszla w swoja ostatnia najdluzsza podroz... niby nie znalem dziewczyny osobiscie i widzialem ja zaledwie raz to jakos mocno mnie to dotknelo... tak juz jest, ze mam straszna slabosc do takich szalencow ludzkosci z pozytywnie powykrzywiana glowa...
for you homage kinga...

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 12.06.2006

Wiem co czujesz Jamm mam tak samo. I ja też chciałbym być na koncercie Tracy.

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 12.06.2006

Cytat:Originally posted by jamm@Jun 12 2006, 04:07 PM
poswiecilbym go pewnej osobie: http://www.kingafreespirit.pl/kingapl/inde...ntpage&Itemid=1 ktora wlasnie od nas odeszla w swoja ostatnia najdluzsza podroz... niby nie znalem dziewczyny osobiscie i widzialem ja tylko raz to jakos mocno mnie to dotknelo... tak juz jest, ze mam straszna slabosc do takich szalencow ludzkosci z pozytywnie powykrzywiana glowa...
for you homage kinga...
Jamm!!

Jak oglšdałem tę stronkę, to aż mi serce œcisnęło!!
Jejku, czuję się tak jakbym jš znał, jak kogoœ z rodziny..

A przede wszystkim największe wrażenie od dawna w internecie zrobiło na mnie to:

http://naszestrony.nazwa.pl/kingafreespiri...y&id=5&Itemid=7

Coœ pięknego!!!

Dziękuję Ci Jamm, dziękuję po stokroć!!

Ech, piękne to.. miłosć, wolnosc, cieszšce się dzieci, drogi do nikšd, jazda na rowerze.

Prawie mi się łezka w oku zakręciła z tego wszystkiego..

Ja nie wiem jak to możliwe, ale widocznie coœ w tym wszystkim magicznego...

Wywracanie oczami

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 13.06.2006

wszystkim polecam ta stronke... np.:

http://www.youtube.com/watch?v=japBKzYtfN0&search=knopfler

wpisujemy nazwisko i wszystko mamy - mozna ogladac cala noc rozne ciekawe nagrania Uśmiech NIEBO!

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 13.06.2006

Cytat:Originally posted by Trissi@Jun 12 2006, 11:55 PM
http://www.youtube.com/watch?v=japBKzYtfN0&search=knopfler
wpisujemy nazwisko i wszystko mamy - mozna ogladac cala noc rozne ciekawe nagrania Uśmiech NIEBO!
No że też ja wczeœniej na to nie wpadłem :] Okazuje się że YouTube to nie tylko głupawe filmiki Oczko

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 14.06.2006

Chytry plan Janasa.

"To dla tych którzy jeszcze nie przejrzeli na oczy - pseudo znawców i krytyków Janasa. Jak dla mnie jego plan jest niezwykle przebiegły i od dłuższego czasu klarowny, wystarczy zwrócić uwagę na jednš rzecz - celem na tych mistrzostwach jest nie tylko wyjœcie z grupy, ale przede wszystkim pokonanie Niemców, no tylko taki wyczyn zapewni Pawłowi rozdział na kartach historii polskiego futbolu.

Janas dramaturgiem jest wybitnym, to fakt. Ale to balansowanie na emocjach kibiców ma realny sens. Przegrana z Kolumbiš była pierwszym czytelnym znakiem, majšcym na celu wzbudzić przekonanie, że Polska jest zespołem słabym i zupełnie nie przygotowanym na mundial. Janas nie przewidział jednak, że improwizowany dramat z `południowcami' spowoduje takie rozeŸlenie wœród kibiców, toteż aby nieco uspokoić krytykę wygrał z o niebo lepszš od Kolumbijczyków Chorwacjš.

Co ma wspólnego zachowawcza i pełna indolencji gra Polaków w Ekwadorem i tajemniczy uœmieszek rysujšcy się na małomównej twarzy selekcjonera? Według mnie Janas wszystko przewidział. Rachunek jest prosty: 14 czerwca w Dortmundzie Polska pokona rozluŸnionych Niemców przekonanych o słabej formie Polaków (nasza przegrana z słabiutkim Ekwadorem uœpiła naszych sšsiadów w stopniu wystarczajšcym), po czym po czterech dniach rozprawi się z majšcš nóż na gardle Kostarykš. 6 punktów które zdobędziemy nie tylko wystarczš do awansu, ale spowodujš, że na pewno będziemy przed Niemcami. Reprezentacja Klinsmana w najlepszym razie (o ile wygra z Ekwadorem) będzie miała ich również 6, ale będzie za Polakami o czym zadecyduje bilans bezpoœredniego spotkania.

Tym sposobem Janas w doœć ryzykowny sposób chce upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Wyjœć z grupy i upokorzyć Niemców. Paweł rzadko się uœmiecha, nigdy się nie œmieje, bowiem szanuje stare polskie przysłowie: ten się œmieje kto się œmieje ostatni. Paweł Janas będzie się œmiał 9 lipca."

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 14.06.2006

Dopóki piłka w grze..

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jamm - 14.06.2006

'Chytry plan Janasa.' :o Huh :mellow: Wywracanie oczami Duży uśmiech Szczęśliwy Szczęśliwy Szczęśliwy Szczęśliwy Szczęśliwy Szczęśliwy Szczęśliwy Język dawno sie tak nie usmialem hie hie hie

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 14.06.2006

Szkoda
Dzisiaj przynajmniej grali.
Janas dał ciała ze spóŸnionymi zmianami.
Chyba dożyję następnych mistrzostw to napewno będzie lepiej Uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 14.06.2006

Sam grałem w piłke wiele lat, mielismy taka szanse ograc slabych Niemców!!! Brawo, brawo za walke ale nie dla Zurawskiego-dotknal pilke w 2 polowie? A Sobolewski?-no coz, fama o pilkarzach jest taka, ze inteligencja nie grzesza. Zachowanie Sobolewskiego w 2 polowie niesty potwierdza to... Mecz o wszystko w mistrzostwach swiata, a ten koles fauluje goscia majac juz zolta kartke fauluje kolesia na srodku boiska-zachowanie ponizej krytyki, myslenie boli!!!

jestem wsciekly :angry:

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - majkel - 14.06.2006

A ja sie dziwię ze tak każdy krytykuje tylko! :angry: przeciez pokazali klasę - widzieliscie zrzedniet eminy niemcow? mysle ze wyszli chlopaki z honorem i pokazali klasę - jestem zadowolony i nie mam słowa narzekania nawet!! -_-