![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 11.05.2013 Przepraszam Was wszystkich za nieobecność. To był świadomy wybór. Tym razem przeważyły względy za Berlinem, i mimo , iż było cudownie w Berlinie - Was mi brakowało. To największy minus berlińskiego koncertu. Muzyczne Fascynacje - mirek - 11.05.2013 NIe wiem Andrzeju czy Ci wybaczymy, ale jesli popatrzymy na argumnty, chyba bedziemy musieli
Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 11.05.2013 Myślę, że możemy usprawiedliwić Andrzejową nieobecność
Muzyczne Fascynacje - Robson - 11.05.2013 No dobra. UjdZie;-) Muzyczne Fascynacje - pablosan - 12.05.2013 Brakowało nam Ciebie Andrzeju w Łodzi , a pomyśl, że gdybyś był w Łodzi i Berlinie, to byłbyś podwójnie oszołomiony ![]() Ze Słubic do Drezna jest zaledwie 187 km, więc Andrzej dołączaj do naszej ekipy na Drezno
Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 12.05.2013 Dzięki za miłe słowa. Sprawa z Dreznem do przemyślenia......... Pablo - na koncercie obok mnie i Gaspera usiadła Niemka i zaczęła mówić, cytuje: "Czy Mark musi nas traktować jak staruchów i kazać nam siedzieć na koncertach,..... no upłyneło wprawdzie parę latek , ale.......ciągle jego utwory i my się nie starzejemy" Od razu pomyślałem o Tobie, jako orędowniku koncertów na stojąco na płycie. Muzyczne Fascynacje - mirek - 12.05.2013 Andrzej napisał(a):Dzięki za miłe słowa. Sprawa z Dreznem do przemyślenia......... Drezno STOJACE chlopaki Muzyczne Fascynacje - Robson - 18.05.2013 Wczoraj pieknie mi Mirek opowiadał o koncercie w Amsterdamie. Emocje jak zatrzymali samochód z Waldkiem i mi się udzieliły. Dobrze że nie jesteśmy TV
Muzyczne Fascynacje - mirek - 18.05.2013 Robson napisał(a):Wczoraj pieknie mi Mirek opowiadał o koncercie w Amsterdamie. Emocje jak zatrzymali samochód z Waldkiem i mi się udzieliły. Dobrze że nie jesteśmy TV amsterdam?? nie luxemburg Robi Muzyczne Fascynacje - Robson - 18.05.2013 No jednak emocje Oczywiście Luksemburg
Muzyczne Fascynacje - macsa - 23.09.2013 Fascynacje powróciły - piąteczek jakby pełniejszy
Muzyczne Fascynacje - Robson - 23.09.2013 Maćku miło czytać Dziękuje.
Muzyczne Fascynacje - macsa - 10.10.2014 "...a wszystko zaczęło się od Brothers In Arms" gratulacje Roberto kolejnego jubileuszu - trochę krócej ale nadal na wysokim poziomie - tak trzymaj !! Muzyczne Fascynacje - Robson - 10.10.2014 Dziękuję Maćku. To zaszczyt mieć Takich Słuchaczy. Muzyczne Fascynacje - jambore - 11.10.2014 Robson napisał(a):Dziękuję Maćku. To zaszczyt mieć Takich Słuchaczy. Dziś wyjątkowa krótka wzmianka o płycie :-) , zawsze miło posłuchać ..... Robert - gratuluję kolejnego roczku :-), .................................. Muzyczne Fascynacje - Robson - 11.10.2014 Dziękuję Waldku
Muzyczne Fascynacje - jambore - 12.10.2014 Robson napisał(a):Dziękuję Waldku Ty przestań dziękować - Ty na jakąś imprezę z Nami się wybierz - ostatnio miałeś na rzut kamieniem :-) ,,,,,, Chyba ,że planujesz w przyszłym roku 10 koncertów pana M, no to może się gdzieś trafimy :-) Muzyczne Fascynacje - Robson - 12.10.2014 Ubolewam nad tym bardzo ale zawsze coś się skomplikuje w czasie kiedy jest zlot. Bardzo mi z tym źle że nie byłem. Serio. Muzyczne Fascynacje - jambore - 12.10.2014 Robson napisał(a):Ubolewam nad tym bardzo ale zawsze coś się skomplikuje w czasie kiedy jest zlot. Bardzo mi z tym źle że nie byłem. Serio. No cóż , ktoś zawsze musi mieć przechlapane ,,,,,, Muzyczne Fascynacje - Robson - 12.10.2014 Akurat to uczucie nie jest mi obce. |