Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Nowy album MK - Get Lucky :) - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Nowy album MK - Get Lucky :) (/showthread.php?tid=1053)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 16.10.2008

A w sierpniu na urodzinki w Porażynie, na łące, za pałacem, przy ognisku, kameralnie... dla nas!

Nowy album MK - Get Lucky :) - macsa - 16.10.2008

Tia....marzenia....

Nowy album MK - Get Lucky :) - SmokEustachy - 16.10.2008

A ja bym chciał, żeby to była płyta Dire Straits i żeby skład był: Mark, David Knopfler, John i reszta ferajny.

Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 17.10.2008

Skład był by dobry ale David Knopfler jakoś sobie nie wyobrażam. Mark chyba też sobie
nie wyobraża w każdym bądz razie na obecną chwile Oczko

Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 17.10.2008

anrom napisał(a):A w sierpniu na urodzinki w Porażynie, na łące, za pałacem, przy ognisku, kameralnie... dla nas!
Co mamy? w maju Torwar, w czerwcu Błonia Krakowskie, w lipcu Radzyń, w sierpniu Porażyn, we wrześniu Stadion Śląski, w październiku Spodek, w listopadzie Sala Kongresowa, a w grudniu kncert dla PR III. To się Marek zdziwi jak się dowie. Duży uśmiech

Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 17.10.2008

Bez brawuryUśmiech Ale taki koncert w studiu im. Agnieszki Osieckiej w Trójce marzy mi się od dawna.

Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 17.10.2008

I myślę, że jest to do zrobienia. A czy przypadkiem pan. P. Kaczkowski kiedyś nie dawał cienia nadziei na taki koncert? A może coś mi sie myli...

Nie myli Ci się RomkuUśmiech I tak naprawdę niewiadomo dlaczego do tego nie doszło. To bylo chyba w czasie "The Ragpicker's Dream" Jednak wtedy nie było trasy ale Mark podobno chciał dać taki koncert mówiąc to P. Kaczkowskiemu kiedy był u niego w Londynie ale potem był ten nieszczęsliwy wypadek więc chyba przez to wszystko się skomplikowało. Wciąż wierzę w taki koncertUśmiech

Robson napisał(a):Bez brawuryUśmiech Ale taki koncert w studiu im. Agnieszki Osieckiej w Trójce marzy mi się od dawna.
Żadna brawura Uśmiech Takie stwory wyobraźni Oczko Ale z kolei mi się wydaje, że coś o takim koncercie była mowa przy okazji premiery K2GC, czyż nie?

To z kolei Twój stwór wyobraźni AniuUśmiech

Tak też właśnie myślałamUśmiech Poprzeglądam Forum i może wywnioskuję skąd mi się taki stwór w wyobraźni pojawił Oczko

Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 18.10.2008

Jednak chyba nie do końca stwór wyobraźni Oczko Może nie chodziło w zupełności o "Trójkowy" koncert, może mam luki w czytaniu ze zrozumieniem Duży uśmiech, ale...
http://forum.knopfler.pl/showthread.php?p=21154#post21154
Uśmiech

Nowy album MK - Get Lucky :) - mirek - 18.10.2008

trzeba marzyc a noz sie udaUśmiech pozdrawiam

Nowy album MK - Get Lucky :) - Teddy - 21.10.2008

świetna wiadomość z tą nową płytą MK na 2009, ale czy to już jest w 100% potwierdzone?

Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 22.10.2008

Potwierdzone jest że chłopaki są już w studio, reszta to nasze wyobrażenia Uśmiech Ale znając tempo MK i załogi, myślę, że na 99,9% będziemy mogli cieszyć się nową płytą w 2009. Uśmiech

Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 22.10.2008

Ja jestem przekonany że to będzie 2009 bo ileż będą siedzieć w studiu? Mark to nie Peter GabrielUśmiech Pytanie czy album ukaże się na wiosne czy na jesień jest cały czas otwarte.

Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 22.10.2008

Tak, czy owak, nareszcie zabiorę moją córę na koncert!!! O ile potem będzie trasa. Jak myślicie - będzie?

Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 22.10.2008

Romku jak zawszeUśmiech

Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 22.10.2008

Napewno będzie Poland tylko kiedy ? wydaje mi się że planuje jeszcze jedną płytke
w przyszłym roku. Może na lato albo na jeśień dlatego jeszcze w tym roku zaczeli
prace nad nowym albumem.

ps.A może John przekonał Marka do powrotu DS i dlatego ten pośpiech Duży uśmiech

Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 22.10.2008

Romek, skąd Ty w ogóle masz wątpliwości co do trasy?? Przecież to jest nieodłączna część promocji płyty Uśmiech Ja liczę na Polskę na przełomie 2010/2011 Uśmiech No i mam nadzieję, że wtedy już mi się uda Was poznać Uśmiech
A pytam tak z ciekawości, zdarzyło się kiedyś (ne chodzi mi tylko o MK) że nie było trasy po wydaniu płyty...??Uśmiech