![]() |
|
Nowy album MK - Get Lucky :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowy album MK - Get Lucky :) (/showthread.php?tid=1053) |
Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 16.10.2008 A w sierpniu na urodzinki w Porażynie, na łące, za pałacem, przy ognisku, kameralnie... dla nas! Nowy album MK - Get Lucky :) - macsa - 16.10.2008 Tia....marzenia.... Nowy album MK - Get Lucky :) - SmokEustachy - 16.10.2008 A ja bym chciał, żeby to była płyta Dire Straits i żeby skład był: Mark, David Knopfler, John i reszta ferajny. Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 17.10.2008 Skład był by dobry ale David Knopfler jakoś sobie nie wyobrażam. Mark chyba też sobie nie wyobraża w każdym bądz razie na obecną chwile
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 17.10.2008 anrom napisał(a):A w sierpniu na urodzinki w Porażynie, na łące, za pałacem, przy ognisku, kameralnie... dla nas!Co mamy? w maju Torwar, w czerwcu Błonia Krakowskie, w lipcu Radzyń, w sierpniu Porażyn, we wrześniu Stadion Śląski, w październiku Spodek, w listopadzie Sala Kongresowa, a w grudniu kncert dla PR III. To się Marek zdziwi jak się dowie.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 17.10.2008 Bez brawury Ale taki koncert w studiu im. Agnieszki Osieckiej w Trójce marzy mi się od dawna.
Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 17.10.2008 I myślę, że jest to do zrobienia. A czy przypadkiem pan. P. Kaczkowski kiedyś nie dawał cienia nadziei na taki koncert? A może coś mi sie myli... Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 17.10.2008 Nie myli Ci się Romku I tak naprawdę niewiadomo dlaczego do tego nie doszło. To bylo chyba w czasie "The Ragpicker's Dream" Jednak wtedy nie było trasy ale Mark podobno chciał dać taki koncert mówiąc to P. Kaczkowskiemu kiedy był u niego w Londynie ale potem był ten nieszczęsliwy wypadek więc chyba przez to wszystko się skomplikowało. Wciąż wierzę w taki koncert
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 17.10.2008 Robson napisał(a):Bez brawuryŻadna brawura Takie stwory wyobraźni Ale z kolei mi się wydaje, że coś o takim koncercie była mowa przy okazji premiery K2GC, czyż nie?
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 17.10.2008 To z kolei Twój stwór wyobraźni Aniu
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 17.10.2008 Tak też właśnie myślałam Poprzeglądam Forum i może wywnioskuję skąd mi się taki stwór w wyobraźni pojawił
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 18.10.2008 Jednak chyba nie do końca stwór wyobraźni Może nie chodziło w zupełności o "Trójkowy" koncert, może mam luki w czytaniu ze zrozumieniem , ale...http://forum.knopfler.pl/showthread.php?p=21154#post21154
Nowy album MK - Get Lucky :) - mirek - 18.10.2008 trzeba marzyc a noz sie uda pozdrawiam
Nowy album MK - Get Lucky :) - Teddy - 21.10.2008 świetna wiadomość z tą nową płytą MK na 2009, ale czy to już jest w 100% potwierdzone? Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 22.10.2008 Potwierdzone jest że chłopaki są już w studio, reszta to nasze wyobrażenia Ale znając tempo MK i załogi, myślę, że na 99,9% będziemy mogli cieszyć się nową płytą w 2009.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 22.10.2008 Ja jestem przekonany że to będzie 2009 bo ileż będą siedzieć w studiu? Mark to nie Peter Gabriel Pytanie czy album ukaże się na wiosne czy na jesień jest cały czas otwarte.
Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 22.10.2008 Tak, czy owak, nareszcie zabiorę moją córę na koncert!!! O ile potem będzie trasa. Jak myślicie - będzie? Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 22.10.2008 Romku jak zawsze
Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 22.10.2008 Napewno będzie Poland tylko kiedy ? wydaje mi się że planuje jeszcze jedną płytke w przyszłym roku. Może na lato albo na jeśień dlatego jeszcze w tym roku zaczeli prace nad nowym albumem. ps.A może John przekonał Marka do powrotu DS i dlatego ten pośpiech
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 22.10.2008 Romek, skąd Ty w ogóle masz wątpliwości co do trasy?? Przecież to jest nieodłączna część promocji płyty Ja liczę na Polskę na przełomie 2010/2011 No i mam nadzieję, że wtedy już mi się uda Was poznać ![]() A pytam tak z ciekawości, zdarzyło się kiedyś (ne chodzi mi tylko o MK) że nie było trasy po wydaniu płyty...??
|