Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Stringi i woda święcona, czyli upadek forum (/showthread.php?tid=1500)

Strony: 1 2 3 4

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Ania_M - 27.05.2010

Absolutnie nie poczułam się urażona, aczkolwiek to porównanie wydało mi się nieco dziwne Oczko Jednak jest tyle opinii na jeden temat, ilu jest ludzi, więc nie masz mnie za co przepraszać.

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - MARTINEZ - 28.05.2010

jeszcze sie Ani pomysl spodoba i co bedzie ?: ) a co do stringow - chodzilo o struny czy majtaski ?: )

1. co do zlotu - nie o to chodzi zeby sie jedynie napic piwa tylko pogadac - a poznac kogos nowego rzecz bezcenna (przypuszczam numitor, ze swoich kumpli tez jakos poznales : ) - kazdy czlowiek wnosi cos do twojego zycia - chocby nawet mowil to ciebie tylko " ty bucu" ; ) lub zaoferowal nocleg w innym miescie albo jakakolwiek pomoc. np taki Jamboree ... jechalem na wakacje w jego okolice z grupa znajomych - podwiozl., przewiozl, pomogl,
a potem oczywiscie piwko ; ) ale i rozmowa o plytach, troche wspolnego grania, spiewania... i powiem wam, ze na brak znajomych akurat nie narzekam - mam z kim wyjsc codziennie ( sama lista na gg zajmuje mi ok. 500 pozycji ) - a jednak to nie to samo co poznanie kogos nowego, ktory dzieli podobne zainteresowania chociazby w czesci

2. co do forum... jasna sprawa, ze czesciowo mija ekscytacja ale tak jest z kazda dziedzina zycia, praca, imprezami ...
w podstawowce bawilem sie kapslami... : ) juz mnie ich widok nie podnieca
ale czasem chetnie bym zagral

muzyka marka solo srednio trafia w moj gust ale to moze dlatego ze dalej mam duzo imprezowej energii... mysle ze za 10-20 lat chetnie poslucham tych plyt dokladniej : )

ps a przy okazji to myslalem ze numitor byl na paru zlotach Uśmiech)) ja tam chetnie sie z kadym napije - nie musi byc moim kumplem w ten jeden dzien Uśmiech

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - filipk91 - 29.05.2010

MARTINEZ napisał(a):a potem oczywiscie piwko ; )

mam z kim wyjsc codziennie

dalej mam duzo imprezowej energii... mysle ze za 10-20 lat chetnie poslucham tych plyt

ja tam chetnie sie z kadym napije - nie musi byc moim kumplem w ten jeden dzien Uśmiech

VII Liceum Ogólnokształcące Duży uśmiech

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Ania_M - 29.05.2010

MARTINEZ napisał(a):jeszcze sie Ani pomysl spodoba i co bedzie ?: )
Marti, matko kochana, nie, niet, nein!!!:eek::p

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Bart - 31.05.2010

Widzisz, Filip, nie podobamy się jej Język

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - filipk91 - 31.05.2010

Smutny <smuteczek> I tak upadła teza, że jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji Duży uśmiech

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Ania_M - 31.05.2010

Chłopaki, ja do Was absolutnie nic nie mam, ale wiecie, bez przesady Oczko:p

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Bart - 31.05.2010

Tak, pocieszaj ;(

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - filipk91 - 31.05.2010

Dość! Duży uśmiech

Stringi i woda święcona, czyli upadek forum - Ania_M - 01.06.2010

Mirka nie ma, a woda święcona chyba jednak by się przydała :p