![]() |
|
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! (/showthread.php?tid=166) |
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Emilka - 30.01.2006 tjaaa.... ..no ale w Live8 też nie wierzyłam... Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - lukas1119 - 30.01.2006 pic na wode fotomontaż Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Robson - 31.01.2006 Spekulacje ucięte. Oficjalne owiadczenie zespołu brzmi: powrotu nie będzie. Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 31.01.2006 A ja z 2 miesišce temu włanie pokochałem Pinka. BTW, ostatnio High Hopes słyszałem z 2 razy w radiu (zazwyczaj nie puszczajš), ale to wiadomo z jakiej okazji ![]() PS. No i jeszcze Your Latest Trick jako doć często ostatnio trafiam, ale to by the way ![]() PPS. Floydowanie nie byłoby możliwe, gdyby nie Howard, który mi kiedy wgrał parę plików z Pulse razem z Alchemiš. Dzięki Howard! PPPS. Co polecacie z wczesnego Pinka (tego z 60tych)? Bo muszę to dokładnie przesłuchać, co do jednego dwięku i nie wiem na czym na poczštku się skoncentrować. Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Robson - 31.01.2006 Z lat 60? Na pewno pierwsza płyta. No i Ummagumma ale to jest trochę zakręcona płyta
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 31.01.2006 Let's check it out No, za chwilę, bo akurat na Zetce leci Private Dancer
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Evelda - 31.01.2006 Toloth, jeli masz chęć posmakować klimat lat 60., a przy tym lubisz wykonania koncertowe, wypróbuj Pink Floyd w Pompejach. To sš loty...
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Emilka - 31.01.2006 Oj zdecydowanie zgadzam się z Eveldš, Pompeje! Za to osmielę się mieć wštpliwoci co do Ummagummy, ja bym jej na poczštek nie poleciła, osobicie lubię różne Barrettowe klimaty z Piper At the gates of Dawn albo np z Relics (ech no lubię tš płytkę i już ).Miłego odbioru Toloth- Stay Pink
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Marcin_Kr - 06.02.2006 Nigdy więcej Pink Floyd "David Gilmour po raz kolejny powtórzył, że nie ma możliwoci, by Pink Floyd jeszcze raz pojawili się na scenie w swym najsłynniejszym składzie." http://muzyka.onet.pl/mr,1255252,wiadomosci.html
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 07.02.2006 Włanie widziałem w sklepie Pompeje, ale te płyty sš takie drogie... trzeba będzie tymczasowo cišgnšć z neta (znaczy jak odzyskam swój komupter, który się popsuł). Na razie cišgle Pulsuję Dzięki za rady B) Nie ma to jak profesjonalne pinkfanki A co do reaktywacji... no to ja się zgodzę z Davidem mimo wszystko, to podobnie jak nie ma co "bawić się Queen bez Freddiego"
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - lukas1119 - 07.02.2006 Powiem Ci że trafiłe do jakiego strasznie zdzierczego sklepu!!! Bo Pompeje na DVD w mediamarkcie to wydatek co około 36 zł. Jeli widziałe gdzie znacznie drożej id do sprzedawcy i powiedz mu, że jak nie spuci do 35-40 zł to zjesz żywcem jego psa :ph34r: A co do reaktywacji - Freddiego już nie ma z nami, więc sytuacja jest inna. Reaktywacja PF gdyby się odbyła, nastšpiła by pełnym składem, więc nie widzę analogii do sytuacji Queen. Oczywicie wszystko dzieje się na przekór - panowie z Queen wrócili na złoć ortodoksyjnym fanom. Mnie tam Return of the champions nawet podchodzi, ale traktuję z rezerwš. Innym też polecam takie podejcie B) Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 07.02.2006 Byłem w Empiku, i tam wszytskie płytki Pinka sš ponad 50 zeta drogie, sprawdzę MM, thx lukas A co do reaktywacji Queen i PF to rzeczywicie zły przykład wybrałem. Niespecjalnie to analogiczne ![]() Ale wolałbym, żeby nazwa Division Bell co jednak oznaczała, a spotkanie na Live8 było pięknym finałem Pzdr
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - BET - 07.02.2006 division bell - a bell that is rung to tell members of the British parliament that it is time to vote Macmillan English Dictionary
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Patique - 09.02.2006 A co wy na to? http://muzyka.interia.pl/info/infid/715837 Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 09.02.2006 Widać lubi Polskę. To chyba dobrze, może jeszcze kiedy przyjedzie
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - aaadam - 26.02.2006 a ja mylę, że jednak chłopaki jesze pojadš razem w trasę
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - seba - 28.02.2006 Napiszę to w tym temacie, żeby nie zamiecać forum. Poszukuję jakiego koncertu DVD Pink Floyd z lat 1989, 1994 lub co koło tego. Najlepiej jakby to był Pulse . Jakby kto miał taki koncert w miare dobrej jakoci i mógłby przegrać to prosiłbym o kontakt seba_knopfler@wp.pl. Jakby co to postaram się jako odwdzięczyć. Z góry dzięki .
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - dudageo - 03.03.2006 włanie stałem się szczęliwym posiadaczem singla Davida Gilmoura "On An Island" Jak to miło usłyszeć znowu po latach ten głos...
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - lukas1119 - 06.03.2006 A ja od godziny 9:10 jestem posiadaczem całej płyty Ciekawe ile osób miało jš przedemnš... :ph34r: Słucham i słucham... narazie się nie wypowiadam co do treci. Forma niezła, ksišżeczka ładna, choć okłšdka przeciętna. Szkoda, że takie ładne wydanie kosztowało aż tyle
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - HOWARD - 06.03.2006 Ależ Szczęciarz z Ciebie! ![]() No to czekamy, a Ty słuchaj... ![]() No ale ten... no.. skoro mówisz, że ładne wydanie, to... to musiało drogo kosztować... Lukas, dla mnie okładka wietna <ok> |