Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! (/showthread.php?tid=166)

Strony: 1 2 3 4 5

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Emilka - 30.01.2006

tjaaa....
..no ale w Live8 też nie wierzyłam...

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - lukas1119 - 30.01.2006

pic na wode fotomontaż

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Robson - 31.01.2006

Spekulacje ucięte. Oficjalne oœwiadczenie zespołu brzmi: powrotu nie będzie.

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 31.01.2006

Smutny A ja z 2 miesišce temu właœnie pokochałem Pinka. BTW, ostatnio High Hopes słyszałem z 2 razy w radiu (zazwyczaj nie puszczajš), ale to wiadomo z jakiej okazji Smutny

PS. No i jeszcze Your Latest Trick jakoœ doœć często ostatnio trafiam, ale to by the way Oczko
PPS. Floydowanie nie byłoby możliwe, gdyby nie Howard, który mi kiedyœ wgrał parę plików z Pulse razem z Alchemiš. Dzięki Howard!
PPPS. Co polecacie z wczesnego Pinka (tego z 60tych)? Bo muszę to dokładnie przesłuchać, co do jednego dŸwięku i nie wiem na czym na poczštku się skoncentrować.

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Robson - 31.01.2006

Z lat 60? Na pewno pierwsza płyta. No i Ummagumma ale to jest trochę zakręcona płyta Oczko

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 31.01.2006

Let's check it out Uśmiech No, za chwilę, bo akurat na Zetce leci Private Dancer Oczko

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Evelda - 31.01.2006

Toloth, jeœli masz chęć posmakować klimat lat 60., a przy tym lubisz wykonania koncertowe, wypróbuj Pink Floyd w Pompejach. To sš loty... Oczko

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Emilka - 31.01.2006

Oj zdecydowanie zgadzam się z Eveldš, Pompeje! Za to osmielę się mieć wštpliwoœci co do Ummagummy, ja bym jej na poczštek nie poleciła, osobiœcie lubię różne Barrettowe klimaty z Piper At the gates of Dawn albo np z Relics (ech no lubię tš płytkę i jużJęzyk ).
Miłego odbioru Toloth- Stay PinkOczko

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Marcin_Kr - 06.02.2006

Nigdy więcej Pink Floyd
"David Gilmour po raz kolejny powtórzył, że nie ma możliwoœci, by Pink Floyd jeszcze raz pojawili się na scenie w swym najsłynniejszym składzie."

http://muzyka.onet.pl/mr,1255252,wiadomosci.html

Smutny Smutny Smutny

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 07.02.2006

Właœnie widziałem w sklepie Pompeje, ale te płyty sš takie drogie... trzeba będzie tymczasowo œcišgnšć z neta (znaczy jak odzyskam swój komupter, który się popsuł). Na razie cišgle Pulsuję Uśmiech Dzięki za rady B) Nie ma to jak profesjonalne pinkfanki Uśmiech

A co do reaktywacji... no to ja się zgodzę z Davidem mimo wszystko, to podobnie jak nie ma co "bawić się Queen bez Freddiego" Oczko

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - lukas1119 - 07.02.2006

Powiem Ci że trafiłeœ do jakiegoœ strasznie zdzierczego sklepu!!! Bo Pompeje na DVD w mediamarkcie to wydatek coœ około 36 zł. Jeœli widziałeœ gdzieœ znacznie drożej idŸ do sprzedawcy i powiedz mu, że jak nie spuœci do 35-40 zł to zjesz żywcem jego psa :ph34r:
A co do reaktywacji - Freddiego już nie ma z nami, więc sytuacja jest inna. Reaktywacja PF gdyby się odbyła, nastšpiła by pełnym składem, więc nie widzę analogii do sytuacji Queen. Oczywiœcie wszystko dzieje się na przekór - panowie z Queen wrócili na złoœć ortodoksyjnym fanom. Mnie tam Return of the champions nawet podchodzi, ale traktuję z rezerwš. Innym też polecam takie podejœcie B)

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 07.02.2006

Byłem w Empiku, i tam wszytskie płytki Pinka sš ponad 50 zeta drogie, sprawdzę MM, thx lukas Uśmiech

A co do reaktywacji Queen i PF to rzeczywiœcie zły przykład wybrałem. Niespecjalnie to analogiczne Oczko

Ale wolałbym, żeby nazwa Division Bell coœ jednak oznaczała, a spotkanie na Live8 było pięknym finałem

Pzdr Uśmiech

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - BET - 07.02.2006

division bell - a bell that is rung to tell members of the British parliament that it is time to vote
Macmillan English Dictionary

Duży uśmiech

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Patique - 09.02.2006

A co wy na to?
http://muzyka.interia.pl/info/infid/715837

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - Toloth - 09.02.2006

Widać lubi Polskę. To chyba dobrze, może jeszcze kiedyœ przyjedzie Duży uśmiech

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - aaadam - 26.02.2006

a ja myœlę, że jednak chłopaki jesze pojadš razem w trasę Język

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - seba - 28.02.2006

Napiszę to w tym temacie, żeby nie zaœmiecać forum. Poszukuję jakiegoœ koncertu DVD Pink Floyd z lat 1989, 1994 lub coœ koło tego. Najlepiej jakby to był Pulse Oczko . Jakby ktoœ miał taki koncert w miare dobrej jakoœci i mógłby przegrać to prosiłbym o kontakt seba_knopfler@wp.pl. Jakby co to postaram się jakoœ odwdzięczyć. Z góry dzięki Uśmiech .

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - dudageo - 03.03.2006

właœnie stałem się szczęœliwym posiadaczem singla Davida Gilmoura "On An Island" Jak to miło usłyszeć znowu po latach ten głos... Oczko

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - lukas1119 - 06.03.2006

A ja od godziny 9:10 jestem posiadaczem całej płyty Uśmiech Ciekawe ile osób miało jš przedemnš... Wywracanie oczami :ph34r:

Słucham i słucham... narazie się nie wypowiadam co do treœci. Forma niezła, ksišżeczka ładna, choć okłšdka przeciętna. Szkoda, że takie ładne wydanie kosztowało aż tyle Smutny

Pink Floyd W Polsce Pełnym Składem! - HOWARD - 06.03.2006

Ależ Szczęœciarz z Ciebie! Uśmiech

No to czekamy, a Ty słuchaj... Język

No ale ten... no.. Wywracanie oczami skoro mówisz, że ładne wydanie, to...
to musiało drogo kosztować... Oczko

Lukas, dla mnie okładka œwietna <ok>