![]() |
|
Wakacje,wakacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Wakacje,wakacje (/showthread.php?tid=99) |
Wakacje,wakacje - Andrzej - 01.09.2005 Chciałem was jeszcze pozdrowić z Wisły, ale w hotelu "Golebiewski" internet 25 minut - za dwie dychy. No tak - szwagier powiedział; po Gołębiewskim z reguły na internet już nie starcza. Zatem pozdrawiam Was już z domu. Wakacje,wakacje - pablosan - 01.09.2005 Andrzej, pozdrow szwagra !!!
Wakacje,wakacje - Andrzej - 20.09.2005 U mnie cišgle wakacje.Pozdrawiam Was z Erfurtu z koncertu Bryana Adamsa. Ostro i metalicznie.Koncert mógł się podobać.Rockowo,energetycznie,wietna zabawa. Czuję się młodszy.Artyzmu wielkiego się niedoszukiwałem , nie taki był cel, bo przecież każdy utwór Bryana to przebój ,taki na co dzień, ale dobrze i rockowo-rzetelnie wykonany.Adams ma wietnego gitarzystę nazwałem Go Adamsowy Edi Van Halen - co też on wyprawiał. Powariowałem. Po wakacjach postanowiłem wprowadzić dla siebie nowe godziny pracy. 8-12 przerwa 12-14 godziny pracy 14-18 przerwa. Zbyt wiele rzeczy mam jeszcze do przesłuchania. Mam kilka fotek z koncertu. Może przy pomocy Bartka uda się je wrzucić na forum, bo jak to zrobić nie mam pojęcia. Wakacje,wakacje - ania - 24.09.2005 nie za krotka czasem ta przerwa??? kto to widzial?!!- zeby do 18.00 jedynie! Wakacje,wakacje - ddawwidd - 24.09.2005 To mnie sie kawal z broda przypomina a propos. Rano przychodzi do pracy szef, zbiera pracownikow i oglasza: - Od tego tygodnia zmieniamy plan zajec! Bedziemy pracowac w ten sposob: poniedzialek - odpoczywamy po niedzieli wtorek - przygotowujemy sie psychicznie sroda - pracujemy, nie za dlugo, tak gdzies do 13, ale pracujemy czwartek - odpoczywamy po pracy piatek - szykujemy sie do weekendu sobota - weekend niedziela - wiadomo. Sš jakies pytania? Na to zglasza sie z ostatniego rzedu maly facet i drzacym glosem pyta: - Szefu... A dlugo bedziemy tak zapierdalac? Przepraszam, ze zawiera slowo niecenzuralne, ale bez niego nie ma efektu
Wakacje,wakacje - ania - 24.09.2005
Wakacje,wakacje - Robson - 24.09.2005 Dawid dobre!!!! Duża gęba do kompa
Wakacje,wakacje - pablosan - 24.09.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 1 2005, 08:31 PMAndrzej, dobrze ze juz wrociles z Golebiewskiego, wczoraj slyszalem tekst miesiaca: wlasciciel nie mial pozwolenia na prowadzenie dzialalnosci-jesli to prawda to po prostu fajnie... Wakacje,wakacje - dudageo - 24.09.2005 Stare, ale cišgle w pierwszej lidze!
Wakacje,wakacje - dudageo - 24.09.2005 pewnie przez ten twój internet zapalił się dach w Gołębiewskim Wakacje,wakacje - Andrzej - 24.09.2005 Cytat:Originally posted by pablosan+Sep 24 2005, 02:34 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pablosan @ Sep 24 2005, 02:34 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Sep 1 2005, 08:31 PMAndrzej, dobrze ze juz wrociles z Golebiewskiego, wczoraj slyszalem tekst miesiaca: wlasciciel nie mial pozwolenia na prowadzenie dzialalnosci-jesli to prawda to po prostu fajnie... [/b][/quote] Zostawilem tam parę złotych, wprawdzie na nowy dach nie starczy(może na kilka dachówek), ale być może dołożyłem się na łapówkę dla urzędnika i w końcu to zezwolenie im wydadzš Wakacje,wakacje - Ania_M - 05.06.2011 W nagrodę za zdane matury (ciekawe, czy przysługiwałaby mi po ogłoszeniu wyników :p), rodzice, siostra i przyszły szwagier zabrali mnie na wycieczkę trasą: Kraków (nie mogłam odżałować, że nie dało się tego przesunąć kilka dni wstecz, żeby pobyć z Wami, ale siostra nie mogła wziąć urlopu wcześniej niż 31 maja, a 9 lat nigdzie razem nie byliśmy), Zakopane (stacjonowaliśmy tam 5 dni), Wadowice, Oświęcim i Częstochowa. Pokonałam samą siebie - udało mi się zejść z Gubałówki, a następnego dnia wchodziłam 3 km pod górę do Doliny Strążyńskiej a potem 1 km pod górę do Doliny Roztoki, i oczywiście tą samą trasą zeszłam. Noga boli mnie jak jasny gwint już 4 dzień, z Gubałówki zeszłam prawie z płaczem i bliska zejścia... na zawał z bólu, ale zeszłam!! I to był przełom, bo trasa następnego dnia była o wiele dłuższa, ale szło mi się o niebo lepiej Co tam, w końcu te 4 lata odkąd mam ją zdrową, oszczędzałam ją jak tylko mogłam, poboli jeszcze trochę, ale jestem z siebie dumna i teraz to ja jej pokażę! Sama nie wierzyłam, że dam radę Dobra, dosyć tej paplaniny, mam dla Was trochę pocztówek: Widok na Zakopane z Wielkiej Krokwii. Ciężko było tam stać, mając lęk wysokości ![]() Nie zrobiłam tego zdjęcia do góry nogami - to domek stoi na dachu, następnym razem może uda mi się tam wejść ![]() A to jeszcze jeden domek, który mi się spodobał: Schodzę z Gubałówki, tu już w miarę przyjemny grunt pod nogami (obok mama i siostra): Wracam z Doliny Roztoki do Doliny Strążyńskiej: Siklawa Wielka w Dolinie Roztoki. Jest przepiękna! Dolina Strążyńska: Droga z Doliny Strążyńskiej na Dolinę Roztoki. Ciężko było, ale po zejściu z Gubałówki wiedziałam, że dam radę ![]() Kościół i pomnik Papieski w Wadowicach: Oświęcim - Brzezinka. Wakacje,wakacje - Andrzej - 05.06.2011 Ania - jak matura ???? i jakie plany - dziennikarstwo????? Wakacje,wakacje - Ania_M - 05.06.2011 Dziennikarstwo jak najbardziej W Lublinie. Awaryjnie złożyłam też papiery na filologię angielską i nauki polityczne, gdybym na dziennikarstwo się nie dostała. Coś z tej trójki się uda na pewno![]() Matura zdana. Trzy ustne na 18, 16, 16 na 20 możliwych, wyniki pisemnych dopiero pod koniec czerwca.... Ale myślę, że tragedii nie będzie.
Wakacje,wakacje - Ania_M - 09.06.2011 Mam dla Was jeszcze kilka pocztówek z zeszłotygodniowych wakacji, tym razem autorstwa mojej siostry: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wakacje,wakacje - macsa - 09.06.2011 Ładne
Wakacje,wakacje - ania - 15.06.2011 Taterek mi się zachciało!
Wakacje,wakacje - Raingod - 15.06.2011 Mnie się ciągle Taterek zachciewa, ale dziś wybrałem Żywczyka
Wakacje,wakacje - Ania_M - 16.06.2011 Dobrze, że mi się nie zachciewa jeszcze takich rzeczy :p Aniu, w ogóle Ci się nie dziwię, mnie się chce Taterek odkąd wróciliśmy, i mam nadzieję, że uda się w tym roku jeszcze skoczyć, w końcu mam najdłuższe wakacje w życiu
Wakacje,wakacje - Kenjifujima - 20.06.2011 Wróciłem do Domu. Pozdrawiam z Słubic.Czytam forum. You się bez mojej wyprawiało obecności. |