![]() |
|
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Wrocław, Hala Stulecia - 2 lipca 2010 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Mark Knopfler we Wrocławiu!!! (/showthread.php?tid=1311) |
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - HOWARD - 14.09.2009 no a ja już zarezerwowałem ąż dwa bilety na jedną osobę, i do tego nadal nie mam żadnego ![]() ta strona to porażka. to samo było z U2... ani numeru konta bankowego nie podali, ani nic, dupa! Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 14.09.2009 Howie, nie zrobisz przelewu, tak sobie ubzdurali, żeby móc ściągnąc 3% opłaty manipulacyjnej. Ale dzięki pomocy Mikołaja przy kupnie melduje się dwuosobowa delegacja krakowskich maturzystów (wtedy już będzie wiadomo czy przeszłych, czy niedajboże znów przyszłych). Rząd 12, miejsca 17, 18, prawie koło Macsy
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - hillbilly - 15.09.2009 Czy ktoś wie o co chodzi z lożą vip... czemu bilety kosztują 550 zł skoro jest tak daleko od sceny? Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - anrom - 15.09.2009 Daleko, ale centralnie. Z tymi biletami to faktycznie porażka. Straciłem niemal godzinę i biletów nie mam!!! Macsiu - pomożesz? Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - olaph72 - 15.09.2009 macsa napisał(a):Bo Ty klikasz na specjalny bilet przeznaczony dla fanklubu - nie wiem jak ten bilet dostać ale radzę kliknąć na ten powyżej czyli bilet zwykły bez zniżek.. Bilety "fanowskie" można było zamówić na stronie www.markknopfler.com - ale z tego co widzę, już ich chyba nie ma. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 15.09.2009 Pewnie że pomogę - pisz Romku co trzeba !! filipk91 napisał(a):Rząd 12, miejsca 17, 18, prawie koło Macsy Filip - bardzo się cieszę
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - mirek - 15.09.2009 Sektor A1 rzasd 5 miejsce 41 melduje sie Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Angie - 15.09.2009 Sektor A1 rząd 11 mejsce 22 . Jeśli ktos miałby taki ogromny problem jak ja z kupnem biletów ( udało mi się dopiero po którejś próbie z rzędu), to podpowiadam ( za radą Macsy, któremu to bardzo dziękuję) aby spojrzeć na rodzaj karty jaką się płaci... mnie wyskakiwał ciągle błąd.
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 15.09.2009 Świetnie !! Do zobaczenia we Wrocku !! P.S Zawsze do usług
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Dawid - 15.09.2009 Witam, co za szybka obsługa, dzisiaj o 9 rano dotarły do mnie bilety .Toruń melduje się. p.S na bank będę płakać, a pod scenę hmm- ja się piszę Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Igor23 - 15.09.2009 Sektor A2 rząd 13 miejsce 18
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Angie - 15.09.2009 Masca - może będziemy się widzieć, bo miejsca mamy chyba niedaleko .
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 15.09.2009 Na pewno
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - hillbilly - 15.09.2009 może jakieś koszulki rozpoznawcze ?ja kupiłem chyba 6 rząd tak bliżej środka... Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Andrzej - 15.09.2009 Sektor A2 rząd 13 miejsca 19-21. Dzięki Macsa Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 15.09.2009 No to za mną. Ale fakt, robimy jakieś koszulki na koncert? Jest dużo czasu, ale korzystajmy z naszego entuzjazmu, póki sprawa swieża ^^ Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 15.09.2009 Róbmy, róbmy !! Gadałem nawet z jednym solidnym człowiekiem - przy 30 sztukach cena wyjdzie nawet w granicach 20 PLN. Trzeba tylko jakiś ładny projekcik zrobić i do dzieła ! Kto skusi się na jakiś sympatyczny projekcik ?? Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - pablosan - 15.09.2009 Witam Nie byłem kilka dni przy kompie, czy koncert we Wrocku będzie bez miejsc stojących przy scenie? Jeśli tak, to porażka całkowita organizatora z tym pomysłem... Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 15.09.2009 No to mój współtowarzysz lipcowej podróży mówił, że mógłby spróbować coś zrobić. Wspieramy Amptiq'a ^^ Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Bart - 15.09.2009 Piszę się na koszulkę
|