![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 22.03.2007 Andrzeju, to jest proste, popros Corke niech Cie podszkoli
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 25.03.2007 Normalnie zakochałem się w Małyszu!!! :wub: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 25.03.2007 Dla porzšdku informuję, że Bart to taki nowy, lepszy Barciu Kiedy zakładałem konto, "Bart" był zajęty - a to mój zwyczajowy netowy nick.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 26.03.2007 Olaph, od dawna? Bo ja już jakie 9 lat
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 26.03.2007 Widzšc kolejne wytryski intelektu speców od reklamy z Play coraz bardziej załamywałem ręce. Ale teraz przeszli samych siebie... Bareja wiecznie żywy! http://breathing.pl/?p=361 Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 27.03.2007 A ja chciałem zapytać czy Kto z Was wie gdzie obraca sie Jambore??? Jego telefon milczy. A właciwie nie. O zgrozo!!! Odzywa sie głos: taki nr. tel. nie istnieje :ph34r: Będę wdzięczny za jakškolwiek informację. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - numitor - 28.03.2007 Bart --> Kampania reklamowa Play jest niesamowicie żenujšca. Jej twórcy powinni być poddani zawodowej karze mierci. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 28.03.2007 Wczoraj wsluchiwalam sie w "5:15am". Nawet nie zauwazylam jak tata wszedl. I stwierdzil, ze "Markowi to musi byc milo z zaswiatow". Pozniej tata wyjasnil, ze chodzilo mu o swiaty zza polskiej granicy hehe a milo mu, ze sluchaja go takie dzieciaki jak ja
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 30.03.2007 Włanie rozmawiałem z papieżem... Żartuję, oczywicie - był u nas w studiu Piotr Adamczyk. Całkiem sympatyczny goć, mój rocznik , i dobry rozmówca.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Bart - 30.03.2007 To może na goršco powiesz, czy to on na tym zdjęciu? :> Bo zdania sa podzielone ![]()
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 30.03.2007 to jego pierwsza pielgrzymka za wielka wode ? ![]() dopiero teraz film dotarl do kanadyjskiej polonii ? Barciu- obstawiam, ze to on ale jestem bez okularow
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 30.03.2007 Tez obstawiam ze to on. A jestem w okularach
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 02.04.2007 To nie Adamczyk. ![]() Anula >> Tak, pierwszy raz przyjechał do Kanady. Razem z filmem (drugš częciš). Nie mam pojęcia, czy był on tutaj wywietlany wczeniej. Raczej nie, ale jeli nawet - to bez specjalnego rozgłosu. Wersja polskojęzyczna trafiła do kina pierwszy raz, za to do IMAX-a. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 04.04.2007 warto bylo czekac- jego pielgrzymka z filmem pod pacha zbiegla sie z data smierci papieza A ja sie dzisiaj dowiedzialam pewnej baaardzo interesujacej rzeczy o sobie otoz sadzac po moim angielskim akcencie pochodze z ... Islandii zalatwialam formalnosci na uniwerku gdzie pani nie chciala uwierzyc w moje polskie pochodzenie. skonczylo sie na pokazaniu dowodu
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 04.04.2007 Od dawna marzę o poznaniu Islandii. Zaczęło się chyba od lektury "Duszpasterstwa koło lodowca" (kapitalna ksišżka! , no i Sigur Ros też miał tu co do powiedzenia.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 04.04.2007 mnie sie marzy Konstantynopol zwany Stambulem slowem Bizancjum :wub: Sigur Ros- choc to ziomki to do dzis dnia nigdy ich nie slyszalam.z tego co zostawili na swoich stronkach najbardziej podoba mi sie kjartan'a sveinsson'a sidasti baerinn ... mimo, ze przerywa :angry:p.s. zdjecie nr 33 i 50 B) http://goiceland.org/flashgallery/flashgallery.html Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 04.04.2007 Wszystkie fotki sš czarowne. ![]() Rok temu w Sprawie też było o Islandii.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 04.04.2007 jaki ten (moj ) kraj przepiekny przydalaby mi sie kapiel w tej Blekitnej Lagunie ^_^ oj przydala!!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 05.04.2007 Spałam sobie wczoraj smacznie (raczej leżałam, bo byłam rozbudzona, ale nie chciało mi się wstawać) i tata przyszedł mnie budzić do szkoły. Cóż to była za pobudka! Tata właczył odtwarzacz, ja udawałam, że pię i przemknęło mi po głowie: "Marka tatu, Marka!" - i co? "Done with Bonaparte". Piosenka się skończyła a ja dalej leżę udajšc piocha. Az tu nagle tata ciaga ze mnie kołderkę, nabiera powietrza w płuca i krzyczy: "Knopfler, wstawaj!" Wstałam, no.... Od kilku dni tatu mnie nazywa Markiem W zeszłym tygodniu odwiedziła nas przyjaciólka mojej mamy z mężem. Oczywicie my z tatš bylimy w trakcie słuchania BiA. Mama już dostawała białej goršczki i poprosiła, żebymy to wyłšczyli. Tata: Przecież to KING piewa! Mšż przyjaciółki mamy: Aniu, zostaw to dziedzcino, ja Dire Straits słuchałem jak byłem od ciebie młodszy, to jest cudowne! A od tygodnia spędzamy z tatš kilkanacie godzin przed telewizorem, oglšdajšc teledyski Marka... W kółko to samo. Mama i siostra pomału zaczynajš się do nas dołšczać ![]() ... Rzeczywiscie... Mark KING Knopfler - mój tata ma rację. Niesamowity jest On i niesamowite jest to co On potrafi zrobić z ludmi... Kocham tę muzykę... :wub: A teraz słucham "Camerado". I to mi w duszy gra... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 05.04.2007 A ostatnio w ksišżce od angielskiego mielimy "Romeo and Juliet" - mini streszczenie i wiecie co? Zaczęłam piewać. Chyba nie muszę mówić jakš piosenkę ![]() Nie lubiłam księdza który uczył mnie religii w podstawówce, ale pamiętam, jak kiedy w radiu (co lekcja słuchalimy Katolickie Radio Podlasia) kto życzliwy pucił BiA. Poprosiłam wtedy księdza żeby pogłonił (a nie byłam jeszcze wielkš MarkomAnkš ) a ponieważ w KRP jak puszczali co Marka to tylko BiA, to ksišdz wiedział za każdym razem że trzeba wzišć głoniej ![]() I wiecie co? Tata powiedział że jak Mark przyjedzie do Polski i będzie taka możliwoć to jedziemy. I to bez względu na ceny biletów. To jest nasze wspólne marzenie. Tata wczoraj wyznał mi, że bardzo by chciał sišć kiedy naprzeciw Marka i popatrzeć jak On gra (mój tata też gra na gitarze i też nie zna nut ). Wiecie.... niezwykle przyjemnie jest usłyszeć co takiego od własnego taty Za mój tata mówi że niezwyle przyjemnie jest usłyszeć: "Mark jest zajebisty!" (taak... powiedziałam tak ostatnio słuchajšc So Far Away ku radoci taty i ciut mniejszej radoci mamy ) od 15-letnej (musiał podkrelić mój wiek ) córki. Czyli jestemy kwita.Szkoda, że moi rówienicy sš głusi na takš pięknš muzykę....(wiem, nie wszyscy, ale większoć...) Też bym chciała to samo co tata... A właciwie to chciałabym co.... innego.... ale nie powiem co bo się wstydzę ![]() Ale miło jest mieszkać w domu w którym jak się włšczy swojš ukochanš muzyke to nie ma: Przycisz/Wyłšcz tylko Pogłonij. I nie chodzi tylko o Marka.... |