![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 22.06.2007 knopflerowy w sensie pozytywnie zakrecony taki czlowiek, ktory praktykuje swoja pasje szczerze mowiac nie wiem czy slucha Knopflera, ale bedac moim promotorem obiezuje, ze nie omieszka posluchac
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 22.06.2007 A dzi w Krakowie taaaaka pogoda, że hej.. Po deszczu, wilgotno, ale z drugiej strony gdyby nie ten wiatr... Nic tylko muzyka Marka mi sie przypomina, obrazy Anglii, brytyjskich stoczni, zaułków miast szkockich.. Fajnie
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 22.06.2007 Wypisali mnie juz ze szpitala. W domku jest zupelnie inaczej. A jak przyjemnie jest posluchac Marka
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - mikołaj - 24.06.2007 Aniu_M Trzymaj się dzielnie Jak widać na przykładzie Naszego Ulubionego Artysty warto robić swoje, "trzymać swój kurs", mimo iż jest to czasami trudne (niemodne,niepopularne...) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 25.06.2007 Mikolaj, dzieki Staram sie jak moge. Najwazniejsze to byc optymistka - to polowa sukcesu podczas leczenia No i druga sprawa - miec ukochana muzyke ![]() Wrocilam w czwartek do domu - i poginely mi plyty Marka z pokoju! A przed wyjazdem do szpitala starannie je poukladalam. ...Tymzasem to tata wyniosl je do siebie ....
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 26.06.2007 A ja sie moge pochwalic juz zdana do konca sesja Alez ten rok zlecial...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 26.06.2007 Cytat:Originally posted by BET@Jun 26 2007, 01:41 PM... a ilez sie w nim dzialo, oj dzialo!!! gratuluje tej pierwszej zaliczonej sesji no i w takim razie knopflerowych wakacji !!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - BET - 26.06.2007 Gwoli scislosci: drugiej Aniu (zimowe tez mamy)
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 26.06.2007 racja, racja! toz to druga juz byla ...leci ten czas, leci...na zlamanie karku B) za starych dobrych czasow na rosjo mielismy rozliczenie roczne wiec pojecie sesji 'zimowej' bylo szeroko przez nas pojete kiedy to niekiedy egzaminy zdawalismy na wiosne badz lato no ale jak wakacje to wakacje! wiec cicho szaaa o egzaminach!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - zwierzak24 - 27.06.2007 A ja to sobie moge pomażyc o wakacjach
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 02.07.2007 A ja już po pierwszej odsłonie wakacji. Wyspa Księcia Edwarda zdobyta! Ania z Zielonego Wzgórza, łowienie homarów na zatoce w. Wawrzyńca, czerwone klify, i takie tam.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 03.07.2007 Cytat:Originally posted by olaph72@Jul 2 2007, 06:22 PMa mozna wycyganic kilka fotek? ... za homarami nie przepadam, a bordo klify mam w Arbroath, gdzie nie dawniej jak cztery dni temu policjanci biegali za panem wymachujacym strzelba :ph34r: ale do Gilberta z Zielonego Wzgorza mam slabosc po dzis dzien
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 04.07.2007 Polki broniš mężczyznom dostępu do kuchni Co trzecia Polka nie chciałaby, aby mężczyzna zajmował się domem Co trzeci Polak chętnie zajšłby się domem i dziećmi, gdyby wyraziła na to zgodę jego partnerka - wynika z raportu "Mężczyzna polski" opracowanego przez Wyższš Szkołę Ekonomicznš w Białymstoku i cytowanego przez "Dziennik". Socjolożki Anna Kwiatkowska i Agnieszka Nowakowska, spytały ponad tysišc mężczyzn w wieku 18-45 lat, czy i w jaki sposób odcišżajš kobiety w ich obowišzkach rodzinnych i domowych. Najmniej chętni do pomocy w domu byli mieszkańcy Małopolski :ph34r: i Podlasia. Na pytanie: Czy jeste zły, kiedy partnerka każe ci wykonywać niemęskie zajęcie, twierdzšco odpowiedziało tam blisko 30% badanych. Ale co trzeci wyznał, że zostałby chętnie w domu i zajšł się dziećmi, gdyby jego partnerka zarabiała wystarczajšco na utrzymanie domu. Na takie rozwišzanie nie zgodziłaby się jednak co trzecia Polka. Kobiety uważajš, że lepiej i dokładniej zajmujš się domem i dziećmi. Stšd opór w powierzaniu partnerom domowych zajęć - wyjania Nowakowska. (PAP) (ródło: http://www.wp.pl) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - HOWARD - 04.07.2007 (proszę o usunięcie TEGO posta - wysłał mi się podwójny) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 05.07.2007 Cytat:Originally posted by ania+Jul 2 2007, 11:41 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania @ Jul 2 2007, 11:41 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-olaph72@Jul 2 2007, 06:22 PMa mozna wycyganic kilka fotek? ... za homarami nie przepadam, a bordo klify mam w Arbroath, gdzie nie dawniej jak cztery dni temu policjanci biegali za panem wymachujacym strzelba :ph34r: ale do Gilberta z Zielonego Wzgorza mam slabosc po dzis dzien [/b][/quote]Gilberta mam tylko na zdjęciu zbiorowym, razem z pannš Shirley i resztš towarzycha z Avonlea. Za to Green Gables "obcykane" z każdej strony i od rodka też. Homarów nie pokocham, ale udział w połowie na rybackim kutrze, z prawdziwymi rybakami, był ciekawym dowiadczeniem. Ze wstydem przyznaję, że po drugiej godzinie kołysania już marzyłem o stałym lšdzie.Wylę Ci parę foteczek. A jeli chcesz, to również materiał reporterski, który tam udziergałem.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 07.07.2007 jedno i drugie mile widziane! zdjecia to nawet w liczbie nieograniczonej na emajle
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 08.07.2007 Wczoraj wieczorem zostalam ciocia
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 08.07.2007 maluje mieszkanie, zaczelam od sufitow, dopiero pierwszy, a juz mam dosc :/ jakies rady? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 08.07.2007 Cytat:Originally posted by HOWARD@Jul 4 2007, 08:42 AMJa tam nie bronie. Nie ma nic lepszego niż dobry obiadek, czystoć i mšż w domu szkoda, że mój man się broni przed tym. Ja w domu dostaje szału i muszę się rozwijać a nie kuchcikować, dlatego taki kto z chęciš mile widziany ale czy w ogóle tacy sš? :o gazeta prawdę Ci powie innš niż jest
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Ania_M - 08.07.2007 My z mamš i siostrš też nie bronimy Tatu w ogóle jest wkręcony od poczštku w roboty domowe - chętnie posprzšta, zrobi zakupy, a gotować wręcz uwielbia i... o ile sprzštamy wszyscy, to gotować tylko jemu można, bo robi to... markowo
|