Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Emisje Filmów z Muzyką MK - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Emisje Filmów z Muzyką MK (/showthread.php?tid=207)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Emisje Filmów z Muzyką MK - seska - 19.09.2008

Filmu nie widziałem ale soundtrack mam i kawałek jest swietny .Zresztą wszystkie
płyty z muzyką filmową są extra i mam wrażenie że nieraz wychodzą mu lepiej
jak pozostałe dokonania.

Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 19.09.2008

seska napisał(a):Filmu nie widziałem ale soundtrack mam i kawałek jest swietny .Zresztą wszystkie
płyty z muzyką filmową są extra i mam wrażenie że nieraz wychodzą mu lepiej
jak pozostałe dokonania.

Obejrzyj film koniecznie - jest niezły, a sam utwór - w bardzo dobrze dobranym momencie i wyeksponowany!

Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 19.09.2008

Ale ma jeden minus. Jest za krótkiUśmiech

Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 20.09.2008

Robson napisał(a):Ale ma jeden minus. Jest za krótkiUśmiech
Zdecydowanie!!
Niestety z powodu tzw. wojny o pilot, nie dane mi było obejrzeć filmu w całości. Dotrwałam jednak do najważniejszego momentu, dostałam nawet nakaz pogłośnienia Uśmiech A szkoda, że nie dotrwałam do końca, bo przez te 1,5 godziny które udało mi się obejrzeć, film wydał się bardzo ciekawy.
Miło słyszeć Marka w filmie. A jakby go tak zobaczyć..................Oczko

Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 20.09.2008

Jest taki film pokazujący DS w Izraelu i jest migawka z konferencji prasowej i nagla pada pytanie z kim Mark chciałby jeszcze zagrać a on niewiadomo dlaczego odniosł to do filmu i odpowiada że jest ich bardzo wielu. Po czym Jack Sonni szturcha go mówiąc że chodzi o muzykęUśmiech Mam nadzieję że niczego nie pomyliłemUśmiech

Oczko Swoją drogą ciekawe czy gdyby MK dostał propozycję zagrania w filmie, zgodziłby się. I jaki musiałby być to film... Uśmiech

Emisje Filmów z Muzyką MK - seska - 20.09.2008

Napewno biografio-obyczajowy jak Tina Turner albo coś w Szkockim stylu.

Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 20.09.2008

Ja wolałbym zobaczyć coś na kształt filmu biograficzo-dokumentalnego o DS i twardo stoję na stanowisku że takie filmy powinny powstawać nie tylko kiedy ktoś ważny odchodzi. Jednak ostatnio widziałem film "Joe Strummer- niepisana przyszłość" i na takie filmy mógłbym chodzić do kina co drugi dzień. Niezwykły dokument. To rzeczywiście były szalone lata punk rocka na Wyspach i pomyśleć że gdzieś po drugiej stronie barykady startował dIRE sTRAITS. Polecam warto zobaczyć.

Emisje Filmów z Muzyką MK - seska - 20.09.2008

O biograficznym Dire straits też myslałem wyjąłeś mi to z ust Robson.

To Panowie swoją drogą...i w sumie tak oczywiste że nie ma co o tym wspominać, ale np. widzicie MK w jakimś dramacie? Nawet i w roli epizodycznej... Oczko

Emisje Filmów z Muzyką MK - filipk91 - 20.09.2008

Dylan sie wkręcił w Pat Garrett & Billy The Kid. Może Mark mógłby zagrać w Ocean's 14? ;P

Emisje Filmów z Muzyką MK - seska - 27.09.2008

Shiver napisał(a):Dziś w TV Puls "The Color of Money" i oczywiście "Two Brothers and a Stranger"

Dzisiaj podali do wiadomości że zmarł Paul Newman który właśnie za " The Color of money "
dostał oskara w 1987 roku wielka szkoda .

Emisje Filmów z Muzyką MK - PAWEŁ - 28.09.2008

seska napisał(a):Dzisiaj podali do wiadomości że zmarł Paul Newman który właśnie za " The Color of money "
dostał oskara w 1987 roku wielka szkoda .

Niestety.Wielcy Ludzie odchodzą !!Wielka Szkoda.W ostatnich latach niestety ludzie padają
jak mrówki !!Jest to przykre.Pozdrawiam.Paweł.

Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 20.10.2008

No i proszę Uśmiech
24 października na kanale Zone Europa o godzinie 18:00 Biznesmen i gwiazdy czyli Local Hero. Powtórka w sobotę 25 o godzinie 9.45.
Jest!! Jest!! Jest!! Wreszcie się doczekałam!! Uśmiech
Oby jeszcze wyświetlili Metrloand, Cal, Comfort i Last Exit To Brooklyn Uśmiech

Emisje Filmów z Muzyką MK - Andrzej - 20.10.2008

Aniu - przypomnij jeszcze 24 o tej projekcji . Muszę oglądać.

Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 21.10.2008

Oczywiście Andrzeju Uśmiech Masz to jak w banku! Uśmiech

Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 23.10.2008

Czy jest jakas szansa, by ktoś nagrał ten film na dvd?

Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 24.10.2008

A ja tylko przypomnieć chcę, że to już dziś o 18.00 na Zone Europa Uśmiech Ewentualnie jutro o 9.45, więc kto może, to przed telewizor! Uśmiech

Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 24.10.2008

Ha! Tylko skąd wziąć tego Zone Europa...

Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 24.10.2008

No ładnie, ja sobie szczęśliwa włączam ZE a tu: Tego kanału nie ma w twoim abonamencie. A przecież niedawno oglądałam na nim film! Tzn jakiś rok temu Duży uśmiech ale jednak...