![]() |
|
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Po Co Nam Oficjalne Dvd? (/showthread.php?tid=378) |
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Robson - 23.01.2007 A ja sobie to wtedy nagrałem na kasetę video Do dzi oglšdam z wielkš przyjemnociš i radochš. Wczeniej był wywiad Macieja Orłosia z Markiem K. Oczywicie mam na myli Lokomotywę z 7 grudnia 2000 roku
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - grzegorz - 23.01.2007 Powinni to dołożyć do której z płyt cyklu "Once Upon...", a tak robi się bałagan. Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 23.01.2007 Robsonie - jeste w stanie przerzucić ten wywiad do postaci elektronicznej i udostępnić ?? Bardzo jestem ciekaw tego wywiadu Macieja Orłosia... Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Robson - 23.01.2007 Jestem w stanie Maćku zrobić wszystko abycie go poznali ale nie mam pomysłu jak :wacko: Mam go na wideokasecie. A przerzucić w formie elektronicznej owszem ale jak to zrobić do stu tysięcy robaków???!!!!
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - koobaa - 23.01.2007 Mam ten wywiad na DVD. Chętnie zrobię Ci kopię Maciek . Przylij mi adres na PM.
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Robson - 23.01.2007 Uff Kuba -zbawienny
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 23.01.2007 Gdybym miał twojš kasetę to jestem w stanie to zrobić i wrzucić gdzie aby wszyscy mogli poznać ten wywiad... Dodatkowo Kooba się zadeklarował, że mi przele - tylko te przesyłki zagraniczne takie drogie... Dzięki Sułtani
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - olaph72 - 24.01.2007 Cytat:Originally posted by macsa@Jan 23 2007, 07:21 PMZ całym szacunkiem Maćku, ale błędnie odczytałe zawartoć tego materiału. 1:what it is (vocals live) odnosi się do nagrania w studiu ARD. W Warszawie ten kawałek poszedł cały z playbacku, łšcznie z wokalem.
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - koobaa - 24.01.2007 Wszystko się zgadza Olaf, tylko że wtedy w Warszawie w ogóle nie było What It Is. Był za to Silvertown Blues z playbacku, ale zapewne to o tym mylałe .Cytat:Originally posted by macsaIsntieje duża szansa Maciek, że jeden z wymienionych tu 'interviews' to może być włanie ten 'Orłosiowy' Daj znać jak cišgniesz.
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 24.01.2007 Dzięki za info - zobaczymy jak się cišgnie... Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Robson - 24.01.2007 A ja słyszałem że podobno z półplaybacku. Tzn. słyszałem nie jest do końca dobrym okreleniem bo mnie tam nie było What It Is z tego co pamiętam było zaraz po Silvertown Blues
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - koobaa - 24.01.2007 A co to znaczy "z półplaybacku"? Z tego co pamiętam to było udawanie na całego, jak to często bywa na tego typu występach promocyjnych. Półplayback jest np wtedy gdy tylko vocal albo gitara jest na żywo, a reszta odtworzona. W Warszawie było udawanie, na szczęcie Fade to Black zrekompensowało wszystko . Co do What It Is - zwracam honor, Olaf . Te kawałki z playbacku nie utkwilły mi w pamięci .
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - olaph72 - 24.01.2007 A już się zmieszałem, bo przecież oglšdałem to w TV i nagrywałem - na VHS i telewizyjnš betę. ^_^ Po Co Nam Oficjalne Dvd? - olaph72 - 24.01.2007 Cytat:Originally posted by koobaa@Jan 24 2007, 02:09 AMPierwszy "interview" to tylko zapowied Orłosia. Potem idzie fragment teledysku do MFN i dopiero po nim właciwy wywiad. Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 24.01.2007 Kochani - żaden z was nie ma w pełni racji Lokomotywa club,TVP-1,warsaw,poland,7th-12-2000 Oto menu główne: ![]() Niestety niewłaciwa zawartoć polskiej częci płyty: ![]() Bo właciwa kolejnoć wyglšda tak: 1. Wywiad Tomka Kammela z MK: ![]() ![]() 2. Money For Nothing (video clip) 3. Wywiad Macieja Orłosia z MK: ![]() ![]() ![]() 4. Silvertown Blues (playback) : 5. What It Is (playback): ![]() 5. Fade To Black (live): ![]() Koobaa - masz zupełnš rację - Fade To Black zrekompensował wszystkie playbacki !! Jak dla mnie ten 35 minutowy materiał to REWELACJA ! Każdy Polski Fan Powinien To Mieć ! Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Robson - 24.01.2007 Baloney Again przecie nie było przynajmniej TVP tego nie pokazała. A wywiad z T. Kamelem też jest dla mnie dużym zaskoczeniem. Może to nagrywali ale czy ostatecznie pokazali w TV to nie jestem pewien. Przynajmniej w moim telewizorku tego nie pokazali. Ale jeli przegapiłem wolę o tym nie wiedzieć :angry:
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 24.01.2007 Robercie - Baloney Again nie ma na tym występie - kto pomylił się robišc ekran powitalny - właciwš listę opisałem powyżej. Nic straconego jeli przegapiłe wywiad Kammela - przecież ja go już na dniach będę miał ( jeli Hiszpanie nie zastrajkujš )
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Robson - 24.01.2007 Teraz mnie olniło Wywiad z Tomaszem Kamelem gdzie mam w druku a co do Baloney Again jasne Maćku. Dziekuję
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - olaph72 - 25.01.2007 Cytat:Originally posted by macsa@Jan 24 2007, 09:43 PMPozwolę sobie zauważyć, że pisałem o wywiadzie Orłosia poprzedzajšcym materiał nakręcony w Lokomotywie. Kolejnoć wtedy wyglšdała tak jak opisałem. Mam to na trzech różnych nonikach, więc na 120% się nie mylę. Wywiad Kamela został wyemitowany kiedy indziej (wczeniej). Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Robson - 25.01.2007 A jednak został wyemitowany???!!! To gdzie ja u licha byłem :angry:
|