![]() |
|
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Wrocław, Hala Stulecia - 2 lipca 2010 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Mark Knopfler we Wrocławiu!!! (/showthread.php?tid=1311) |
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 29.09.2009 Howie, gdzie siedzisz? Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Raingod - 29.09.2009 Robson napisał(a):Halo halo Raingod zgłoś się! No nie ma sprawy Ale zajmiemy sie tym moze na poczatku roku, obiecuje koordynowac sprawe i zachowac stylistyke
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Igor23 - 29.09.2009 też mam od wczoraj
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - numitor - 30.09.2009 A ja od dzisiaj. Sektor A4: rząd 1, miejsce 2 i 3 .
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - communique - 30.09.2009 Witam bilety już zamówione, już nie mogę się doczekać! Jestem bardzo zainteresowany zakupem koszulek, także bardzo proszę o jakieś bliższe informacja jak i kiedy można zamawiać ![]() pozdrawiam i do zobaczenia w lipcu! Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - BET - 01.10.2009 sektor a2, rzad 19, miejsca 14,15,16
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 01.10.2009 No to jak wstanę, to mnie zobaczysz jakby Howard siedział w okolicy, to zespół zlotowy 2008 miałby reunion
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - communique - 02.10.2009 dzisiaj bileciki się zameldowały!
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 03.10.2009 To się pochwalę, że udało mi się dzisiaj taki właśnie wielki plakat zdobyć z magazynu jednego ze sklepów ![]() http://www.magazyngitarzysta.pl/images/media4i/6/66/663/Mark_knopfler_poster_B1_1.jpg Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Ania_M - 03.10.2009 Wow! Jest świetny
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - kojot - 07.10.2009 I ja mam, sektor A2 rząd 18 m. 5 i 6. Na dodatek, dzisiaj kolega z Belgii zaprosił mnie do przyjazdu na koncert w Antwerpii w czerwcu i bezwzględnie zamierzam skorzystać. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - baccarat - 20.10.2009 Mam bilecik od kilku dni, A2. Tylko nie rozkładajcie banera, proszę, wątpliwa przyjemność oglądać baner, a nie Marka. I podoba mi się, że na siedząco. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Steeven - 19.12.2009 Ufff... 2 dni temu wróciłem do kraju. Zachodzę do sklepu po książkę na mikołajowy prezent, a tu ogłoszenie, że są już bilety na koncert we Wrocławiu. "A, zapytam" - pomyślałem sobie. A pani pokazuje mi na to ekran z wolnym miejscami. Sziiiit! Zostały 2 wolne w strefie A. Co sił do kompa zatem i już jest! Uff... A by było. Nie spodziewałem się, że tak to będzie schodzić, przyznam. Ale to fajnie. Duch knoplferowy nie gaśnie w narodzie. Szkoda tylko, że płyty stojącej nie ma tym razem. Ale może to i lepiej. Będzie można bardziej kontemplować muzykę z tej pięknej płyty...Mam SEKTOR A1, rząd:10, miejsce:26 Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Steeven - 19.12.2009 mikołaj napisał(a):a przy okazji - na którym utworze biegniemy pod scenę? Jak to na którym? Na pierwszym! I już tam zostajemy....
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Piotrec - 20.12.2009 Steeven napisał(a):Ufff... 2 dni temu wróciłem do kraju. Zachodzę do sklepu po książkę na mikołajowy prezent, a tu ogłoszenie, że są już bilety na koncert we Wrocławiu. "A, zapytam" - pomyślałem sobie. A pani pokazuje mi na to ekran z wolnym miejscami. Sziiiit! Zostały 2 wolne w strefie A. Co sił do kompa zatem i już jest! Uff... A by było. Nie spodziewałem się, że tak to będzie schodzić, przyznam. Kupiłeś te bilety dzisiaj ? (tzn. w sobotę) Widziałem je Szczerze Wam powiem, uważam się za niezłego szczęściarza Od jakiegoś czasu plułem sobie w brodę, że wcześniej nie kupiłem tych biletów do sektorów A...wczoraj w nocy wszedłem po raz kolejny na eventim. I nagle moim oczom ukazały się 4 sztuki (albo i 5) biletów w sektorze A1, rząd 10 ! ucieszyłem się jak dziecko. Niestety nie miałem możliwości zapłacenia ani kartą ani przelewem...całą noc spędziłem przy komputerze rezerwując dwa bileciki (dwa miejsca obok siebie!), dotrwałem do rana i po 8 poleciałem pędem do najbliższego empiku z myślą, że przecież empik korzysta z tego samego systemu. I udało się! a myślałem, że już nie ma szans na tak dobre miejsca Mam Sektor A1, rząd 10, miejsca 46,47 . Genialnie P.S i faktycznie przez kilka godzin potem jeszcze były dostępne dwa inne miejsca. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Steeven - 20.12.2009 Piotrec napisał(a):Kupiłeś te bilety dzisiaj ? (tzn. w sobotę) Widziałem je Tak, kupiłem je wczoraj, w sobotę. Tylko dlatego, że zaszedłem przypadkowo do Empiku i zorientowałem się, że "już" zaczęła się sprzedaż (a właściwie już się kończy...). No to mamy "zaledwie" 20 miejsc różnicy między sobą! Ha ha ha!
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Piotrec - 20.12.2009 Steeven napisał(a):Tak, kupiłem je wczoraj, w sobotę. Tylko dlatego, że zaszedłem przypadkowo do Empiku i zorientowałem się, że "już" zaczęła się sprzedaż (a właściwie już się kończy...). hehe ja jestem wniebowzięty, bo udało się dorwać dwa miejsca obok siebie. Kupowanie dwóch oddzielnych mijałoby się z celem...(dla mnie).
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - numitor - 21.12.2009 Wszyscy z Was kupują droższe bilety, zakładając przy tym, że droższe=lepsze. Jednak nie sprawdza się to w Hali Ludowej, ponieważ siedzenie w jednym z ostatnich rzędów bliższego sektora nie jest - moim zdaniem - lepsze niż w pierwszym rzędzie dalszego sektora, a z doświadczenia wiem, że jest nawet dużo gorsze (wystarczy spojrzeć na umiejscowienie loży dla VIP-ów). Dziwi mnie to, że nikt z Was się nie zastanowił nad tymi sektorami .
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - grzegorz - 21.12.2009 Wiesz Numitorze, ja się zastanawiałem. Pierwsze wrażenie jest takie: chora cena za chore miejsce (mowa tu o loży VIP). Gdyby był taki pogląd sali jak RAH w Londynie byłoby wszystko jasne, a tak to wydaje się, że za tą cenę dodają lornetkę z opcją 3D i hostessę z zimnymi napojami. Nigdy tam nie byłem i zgodzę się z tobą, że pewnie tkwi gdzieś w tych miejscach haczyk, ale dopiero przekonam się o tym, jak Pan Bóg pozwoli, 1 lipca. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 21.12.2009 Numitor "Hala Stulecia" nie ludowa. No z tymi hostessami to nie jest zły pomysł. Wystarczy mi jedna Grzegorz 2 lipca
|