Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Dział: Wrocław, Hala Stulecia - 2 lipca 2010 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=28)
+---- Wątek: Mark Knopfler we Wrocławiu!!! (/showthread.php?tid=1311)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 29.09.2009

Howie, gdzie siedzisz?

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Raingod - 29.09.2009

Robson napisał(a):Halo halo Raingod zgłoś się!Uśmiech To przecie Wojtek podarował nam najwspanialsze koszulki. Myślę że w tym temacie moglibyśmy Wojtka namówić na jakiś ciekawy projekt.

No nie ma sprawy Uśmiech Ale zajmiemy sie tym moze na poczatku roku, obiecuje koordynowac sprawe i zachowac stylistyke Uśmiech

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Igor23 - 29.09.2009

też mam od wczoraj Uśmiech

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - numitor - 30.09.2009

A ja od dzisiaj. Sektor A4: rząd 1, miejsce 2 i 3 Oczko.

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - communique - 30.09.2009

Witam
bilety już zamówione, już nie mogę się doczekać!
Jestem bardzo zainteresowany zakupem koszulek, także bardzo proszę o jakieś bliższe informacja jak i kiedy można zamawiać Oczko
pozdrawiam i do zobaczenia w lipcu!

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - BET - 01.10.2009

sektor a2, rzad 19, miejsca 14,15,16 Uśmiech

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 01.10.2009

No to jak wstanę, to mnie zobaczysz Duży uśmiech jakby Howard siedział w okolicy, to zespół zlotowy 2008 miałby reunion Oczko

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - communique - 02.10.2009

dzisiaj bileciki się zameldowały! Oczko

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 03.10.2009

To się pochwalę, że udało mi się dzisiaj taki właśnie wielki plakat zdobyć z magazynu jednego ze sklepówUśmiech

http://www.magazyngitarzysta.pl/images/media4i/6/66/663/Mark_knopfler_poster_B1_1.jpg

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Ania_M - 03.10.2009

Wow! Jest świetny Uśmiech

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - kojot - 07.10.2009

I ja mam, sektor A2 rząd 18 m. 5 i 6.
Na dodatek, dzisiaj kolega z Belgii zaprosił mnie do przyjazdu na koncert w Antwerpii w czerwcu i bezwzględnie zamierzam skorzystać.

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - baccarat - 20.10.2009

Mam bilecik od kilku dni, A2. Tylko nie rozkładajcie banera, proszę, wątpliwa przyjemność oglądać baner, a nie Marka. I podoba mi się, że na siedząco.

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Steeven - 19.12.2009

Ufff... 2 dni temu wróciłem do kraju. Zachodzę do sklepu po książkę na mikołajowy prezent, a tu ogłoszenie, że są już bilety na koncert we Wrocławiu. "A, zapytam" - pomyślałem sobie. A pani pokazuje mi na to ekran z wolnym miejscami. Sziiiit! Zostały 2 wolne w strefie A. Co sił do kompa zatem i już jest! Uff... A by było. Nie spodziewałem się, że tak to będzie schodzić, przyznam. Uśmiech Ale to fajnie. Duch knoplferowy nie gaśnie w narodzie. Szkoda tylko, że płyty stojącej nie ma tym razem. Ale może to i lepiej. Będzie można bardziej kontemplować muzykę z tej pięknej płyty...

Mam SEKTOR A1, rząd:10, miejsce:26

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Steeven - 19.12.2009

mikołaj napisał(a):a przy okazji - na którym utworze biegniemy pod scenę? Oczko

Jak to na którym? Na pierwszym! I już tam zostajemy.... Uśmiech

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Piotrec - 20.12.2009

Steeven napisał(a):Ufff... 2 dni temu wróciłem do kraju. Zachodzę do sklepu po książkę na mikołajowy prezent, a tu ogłoszenie, że są już bilety na koncert we Wrocławiu. "A, zapytam" - pomyślałem sobie. A pani pokazuje mi na to ekran z wolnym miejscami. Sziiiit! Zostały 2 wolne w strefie A. Co sił do kompa zatem i już jest! Uff... A by było. Nie spodziewałem się, że tak to będzie schodzić, przyznam. Uśmiech Ale to fajnie. Duch knoplferowy nie gaśnie w narodzie. Szkoda tylko, że płyty stojącej nie ma tym razem. Ale może to i lepiej. Będzie można bardziej kontemplować muzykę z tej pięknej płyty...

Mam SEKTOR A1, rząd:10, miejsce:26

Kupiłeś te bilety dzisiaj ? (tzn. w sobotę) Widziałem je Uśmiech Szczerze Wam powiem, uważam się za niezłego szczęściarza Duży uśmiech Od jakiegoś czasu plułem sobie w brodę, że wcześniej nie kupiłem tych biletów do sektorów A...wczoraj w nocy wszedłem po raz kolejny na eventim. I nagle moim oczom ukazały się 4 sztuki (albo i 5) biletów w sektorze A1, rząd 10 ! ucieszyłem się jak dziecko. Niestety nie miałem możliwości zapłacenia ani kartą ani przelewem...całą noc spędziłem przy komputerze rezerwując dwa bileciki (dwa miejsca obok siebie!), dotrwałem do rana i po 8 poleciałem pędem do najbliższego empiku z myślą, że przecież empik korzysta z tego samego systemu. I udało się! Uśmiech a myślałem, że już nie ma szans na tak dobre miejsca Uśmiech Mam Sektor A1, rząd 10, miejsca 46,47 . Genialnie Uśmiech

P.S i faktycznie przez kilka godzin potem jeszcze były dostępne dwa inne miejsca.

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Steeven - 20.12.2009

Piotrec napisał(a):Kupiłeś te bilety dzisiaj ? (tzn. w sobotę) Widziałem je Uśmiech(...)Mam Sektor A1, rząd 10, miejsca 46,47 . Genialnie Uśmiech

Tak, kupiłem je wczoraj, w sobotę. Tylko dlatego, że zaszedłem przypadkowo do Empiku i zorientowałem się, że "już" zaczęła się sprzedaż (a właściwie już się kończy...).

No to mamy "zaledwie" 20 miejsc różnicy między sobą! Uśmiech Ha ha ha!

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Piotrec - 20.12.2009

Steeven napisał(a):Tak, kupiłem je wczoraj, w sobotę. Tylko dlatego, że zaszedłem przypadkowo do Empiku i zorientowałem się, że "już" zaczęła się sprzedaż (a właściwie już się kończy...).

No to mamy "zaledwie" 20 miejsc różnicy między sobą! Uśmiech Ha ha ha!

hehe Uśmiech ja jestem wniebowzięty, bo udało się dorwać dwa miejsca obok siebie. Kupowanie dwóch oddzielnych mijałoby się z celem...(dla mnie).

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - numitor - 21.12.2009

Wszyscy z Was kupują droższe bilety, zakładając przy tym, że droższe=lepsze. Jednak nie sprawdza się to w Hali Ludowej, ponieważ siedzenie w jednym z ostatnich rzędów bliższego sektora nie jest - moim zdaniem - lepsze niż w pierwszym rzędzie dalszego sektora, a z doświadczenia wiem, że jest nawet dużo gorsze (wystarczy spojrzeć na umiejscowienie loży dla VIP-ów). Dziwi mnie to, że nikt z Was się nie zastanowił nad tymi sektorami Oczko.

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - grzegorz - 21.12.2009

Wiesz Numitorze, ja się zastanawiałem. Pierwsze wrażenie jest takie: chora cena za chore miejsce (mowa tu o loży VIP). Gdyby był taki pogląd sali jak RAH w Londynie byłoby wszystko jasne, a tak to wydaje się, że za tą cenę dodają lornetkę z opcją 3D i hostessę z zimnymi napojami. Nigdy tam nie byłem i zgodzę się z tobą, że pewnie tkwi gdzieś w tych miejscach haczyk, ale dopiero przekonam się o tym, jak Pan Bóg pozwoli, 1 lipca.

Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 21.12.2009

Numitor "Hala Stulecia" nie ludowa. No z tymi hostessami to nie jest zły pomysł. Wystarczy mi jednaUśmiech Grzegorz 2 lipcaUśmiech