![]() |
|
Emisje Filmów z Muzyką MK - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Emisje Filmów z Muzyką MK (/showthread.php?tid=207) |
Emisje Filmów z Muzyką MK - olaph72 - 24.10.2008 Oglądam właśnie. Ale nie mam możliwości nagrywania... Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 25.12.2008 27.12 na kanale Polsat Cafe "Princess Bride" o 20:00. Powtórka dzień później o 15:00.
Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 26.12.2008 Ania_M napisał(a):27.12 na kanale Polsat Cafe "Princess Bride" o 20:00. Powtórka dzień później o 15:00. Polsat Cafe, Zone Europa - kto ma takie kanały???????? Czyżby już nigdy nie było mi dane obejrzeć LH i PB? Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 26.12.2008 "Zwycięski gol" znam ten film na pamięć a wczoraj znów się przez niego nie wyspałem Pokazała Jedynka.
Emisje Filmów z Muzyką MK - jambore - 27.12.2008 Robson napisał(a):"Zwycięski gol" znam ten film na pamięć a wczoraj znów się przez niego nie wyspałemSorki rzestałem z początkiem grudnia płacić abonament TV, i tak dziwnie omijam kanały publiczne, żebym nie kradł, a reszta do kitu oprócz rodzinnego archiwum, więcej śmiechu niż z Monthy Paytona.
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 27.12.2008 Robson napisał(a):"Zwycięski gol" znam ten film na pamięć a wczoraj znów się przez niego nie wyspałemNo i masz.... o której? Mój ukochany Markowy film, i przegapiłam ![]() anrom napisał(a):Polsat Cafe, Zone Europa - kto ma takie kanały????????Są dostępne na platformie Cyfrowego Polsatu. Nie łam się, Romku, jest jeszcze nadzieja w Polsacie, Jedynce i Dwójce. Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 27.12.2008 O 1.45. To właściwe mogli o świcie ten film nadać
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 27.12.2008 A ja tak uważnie przeglądałam cały program, tak uważnie, uhh... :| Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 27.12.2008 Ania_M napisał(a):No i masz.... o której? Mój ukochany Markowy film, i przegapiłam Moja przygoda z CP zakończyła się w niejasnych okolicznościach dość dawno... Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 29.12.2008 Jasny gwint... znów zapomniałam. Kurdę, coraz częściej mi się to zdarza, a w moim wieku nie powinnam mieć sklerozy
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 13.01.2009 Wag the dog w najbliższą sobotę na TVN7 o 21:40.
Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 13.01.2009 Dzięki za info Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 13.01.2009 Służę uniżenie
Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 13.01.2009 A ja ostatnio powróciłem z wielką przyjemnością do "Metroland" i znów niezwykle zaintresowała mnie ścieżka dźwiękowa która w wielu miejscach różni się od soundtracku. Ale o tym też juz tutaj dyskutowaliśmy i chyba wtedy na tapecie w tej kwestii był "A Shot At Glory" Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 13.01.2009 Robercik - Ty masz "Metroland"? Możesz napisać troszkę o tym filmie? Nigdy go nie widziałam, i raczej się na to nie zapowiada
Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 13.01.2009 Jak móglbym nie mieć? Niestety tylko na VHS nagrany z TV lata temu
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 13.01.2009 Nie widziałam jeszcze "Cal", "Metroland", "Last exit to Brooklyn" i "Local Hero". Zamiast powtarzać znów "Wag the dog", "Princess bride" i "Shot at glory", mogliby "puścić" któryś z tych, których jeszcze nie było.... Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 13.01.2009 Sęk w tym że były tylko Anuli przy telewizorku nie było
Emisje Filmów z Muzyką MK - Ania_M - 13.01.2009 Bo pewnie jeszcze wtedy nie wiedziała kto to taki Mark Knopfler.
Emisje Filmów z Muzyką MK - macsa - 13.01.2009 Anula - "Metroland" na DVD kupiłem w zeszłym roku w "sklepie dla idiotów " za bardzo przystępną cenę...Wystarczy dobrze poszukać i wszystko się znajdzie... |