![]() |
|
Nowy album MK - Get Lucky :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowy album MK - Get Lucky :) (/showthread.php?tid=1053) |
Nowy album MK - Get Lucky :) - Andrzej - 19.12.2008 Powiedzcie mi. Na jedym ze zdjęc(zdjęcie grupowe - pierwszy od lewej) jest nijaki Lich Cooper, który wyrażnie obniża średnią wieku pozostalych muzykow. Któż to taki ??????? A swoją drogą klimat zdjęć niesamowity, w takim klimacie i zapewne muzyka powstanie niesamowita. Ach , doczekac sie nie mogę. Nowy album MK - Get Lucky :) - fakungio - 19.12.2008 seska napisał(a):Ze zdięć moge wywnioskować że płyta będzie w klimacie takim jak poprzednia. National i ostro???? OOOjjezuuu Będzie taka jak "Shangri La" bo jest Chuck Ainlay- to raduje. Miękko i cudownie i te akordeony!!!! Polewam z tych dywanów pod statywami mikrofonów...hehhe Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 19.12.2008 Chuck Ainaly towarzyszy MK już od wielu lat ![]() Kuba zauważyłem że pytałeś dr Fletchera o te nr. poszczególnych utworów(?) No to przynajamniej się wyjaśniło
Nowy album MK - Get Lucky :) - koobaa - 19.12.2008 Tak, ale to było głupie pytanie . No ale mnie nurtowało.fakungio, poczytaj sobie forum dr Fletcha to się dowiesz po co te dywany ![]() Andrzej, Richard Cooper to stały pracownik British Grove. Jest tam inżynierem dźwięku bodajże. Nowy album MK - Get Lucky :) - fakungio - 21.12.2008 koobaa napisał(a):fakungio, poczytaj sobie forum dr Fletcha to się dowiesz po co te dywany Domyślam się że chodzi o akustykę ale i tak polewam
Nowy album MK - Get Lucky :) - MARTINEZ - 23.12.2008 czyli rock'n rolla sie raczej nie doczekam (
Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 27.12.2008 MARTINEZ napisał(a):czyli rock'n rolla sie raczej nie doczekam Myślę, że już chyba nie w wydaniu MK. Chyba, że jako pojedynczą ciekawostkę. Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 27.12.2008 Nie dobijajcie już Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 01.01.2009 Czyli to już w tym roku Tak
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 01.01.2009 Za 9 miesięcy?
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 02.01.2009 Tak to niewątpliwie ważny rock dla fanów Marka Knopflera ![]() Otrzymamy 6 płytę czyli tyle ile ukazało się albumów DS. Ależ ten czas ucieka pamiętam jak dziś dzień jak ukazywała się płyta "Golden Heart" A właśnie nie opuszcza mnie przekonanie że nowy album stylistycznie może przypominać właśnie "Złote serce" Wszystkiego dobrego wszystkim na 2009
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 02.01.2009 Niesamowite Robert! Ja też wczoraj pomyślałam o tym, że możemy otrzymać płytę podobną do GH I w zasadzie nie miałabym nic przeciwko, uwielbiam ten złoty krążek ![]() To dla mnie będzie ważne wydarzenie: druga premiera na którą czekam świadoma jako fanka To jest piękne uczucie.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Angie - 03.01.2009 Mnie to samo przyszło do głowy, co Tobie, Aniu, że po raz drugi czekam na ukazanie się płyty MK, a nie - nadrabiam zaległości... tak więc czekamy z niecierpliwością , a w ogóle gdyby nie forum, to naprawdę wielu rzeczy bym się nie dowiedziała
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 03.01.2009 Jak jak zaczynałam na tym Forum, to byłam pod wrażeniem rzeczy, których mogę się z niego dowiedzieć. Do dziś jestem
Nowy album MK - Get Lucky :) - Filip - 04.01.2009 No fakt czas ucieka, 6 płyta ja cie krecę i kolejna pewnie trasa Powiem szczerze że nigdy wcześniej nie czekałem tak na nowy krążek jak na ten, ta ciekawość jakie utwory bedą jaka okładka echhh
Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 04.01.2009 Mark konczy w tym roku 60 lat więc album będzie wyjątkwy i mam nadzieje że nie ostatni i nie myśli o zakończeniu kariery .
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 04.01.2009 Z Forum GF udało mi się wyczytać, iż: na pewno nie będzie folku, i obietnicę, że kolejna trasa koncertowa będzie bardzo zaskakującą.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Filip - 05.01.2009 Ciekawe co oznacza zaskakujacą, bardzo zmienna set lista , powrót do starszych kawałków Dajerów, hmm zaintrygowała mnie Aniu ta wiadomość
Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 05.01.2009 Ania_M napisał(a):Z Forum GF udało mi się wyczytać, iż: na pewno nie będzie folku, i obietnicę, że kolejna trasa koncertowa będzie bardzo zaskakującą. No ciekawe, ciekawe... Nie będzie folku... Rock? Jednak? Pożyjemy, zobaczymy! Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 05.01.2009 Tematy folkowe na pewno będą
|