![]() |
|
Mark W Polsce ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 2 maja 2008 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=27) +---- Wątek: Mark W Polsce ! (/showthread.php?tid=703) |
Mark W Polsce ! - macsa - 24.10.2007 Przyczyna prozaiczna ale równoczenie też radosna... Moja żona ma termin porodu w okolicach koncertu Mistrza w Warszawie... ![]() Tak się złożyło po prostu. Mark W Polsce ! - Ania_M - 24.10.2007 Gratulacje ![]() A Markowi szepniemy słówko żeby zadedykował koncert przyszłemu wielbicielowi swojej muzyki i jego rodzicom i braciszkowi :-) Mark W Polsce ! - numitor - 24.10.2007 Cytat:Originally posted by Ania_M@Oct 24 2007, 03:45 PMA nie mówiłem?
Mark W Polsce ! - Andrzej - 24.10.2007 No i zaoferujemy Markowi, ażeby został grzestnym u potomka Macsia. Mam pomysł!!!!!!! Wynajmiemy salkę na Torwarze i zrobimy z niej porodówkę. Ania - no to się zobaczymy. No widzisz wszyscy byli pełni nadziei. Mark W Polsce ! - dziadek - 25.10.2007 Maciek! Serdeczne Gratulacje dla Was!! Mark W Polsce ! - macsa - 25.10.2007 Serdecznie dziękuję !! Andrzeju !! Jak zwykle genialne pomysły masz !! Chrzestny Mark Knopfler !! Pięknie by było !!
Mark W Polsce ! - Ania_M - 25.10.2007 Andrzeju pomysł z chrzestnym wietny ![]() Macsa, tylko pod warunkiem że ja będę chrzestnš! To by było co niesamowitwego, dzielić obowišzki rodziców chrzestnych z Markiem Knopflerem ![]() Numitor, no mówiłe, mówiłe, ale ciężko mi było myleć wtedy pozytywnie...
Mark W Polsce ! - Ania_M - 26.10.2007 Napisałam maila do LiveNation, z pytaniem które doć często się tu pojawiało - jak wyglšda sprawa z aparatami fotografiicznymi. I okazało się że wnoszenie aparatów oraz wszelkich innych sprzętów audio-video na koncert jest zabronione.
Mark W Polsce ! - koobaa - 26.10.2007 To jest kwestia dyskusyjna. Trzeba by napisać maila do Torwaru bo oficjalne owiadczenie PCM (Paul Crockford Management) nie zakazuje wnoszenia aparatów i kamer, tak jak w poprzednich przypadkach. Ostateczna decyzja należy jednak do zarzšdcy obiektu, w którym odbywa się koncert. Mark W Polsce ! - Ania_M - 09.11.2007 Napisałabym, ale pewnie co le szukam, bo nie mogę do dnia dzisiejszego znaleć maila do Torwaru Koobaa masz gdzie co w zanadrzu?
Mark W Polsce ! - pablosan - 15.11.2007 Witam Zaglšdam jak co dzień na oficjalna stronę Marka, może w końcu będš informacje gdzie kupować bilety na koncert w Pradze a tu miła niespodzianka, zmienili mijsce koncertu na T-Mobile Arena, czyli mam nadzieję na dokładnš powtórkę z roku 2005-hurra!!! teraz tylko bilety <_< Mark W Polsce ! - pablosan - 30.11.2007 Witam Wlasnie kupilem bilety przez siec-dzieki uprzejmosci mojego kolegi z karta kredytowa . Zachecam do wizyty w Pradze i koncertu Marka, 11 maja (niedziela) 2008 roku. Bylem juz w T-Mobile na koncercie Marka i naprawde bylo super!!! Cena za wejscie na plyte: 890 KC (ok. 135 plz)+200 KC za wyslanie biletow do Polski.Jakze inna jest to wartosc niz na koncerty po zachodniej stronie granicy, tym bardzeij, ze w Niemczech jedynym koncertem z miejscami stajacymi jest Berlin, reszta na siedzonkach. Marze/mysle jeszcze o Budapeszcie, ale moja Narzeczona bylaby mnie chyba juz wtedy zabila-hehehehe pozdrawiam pawel Mark W Polsce ! - Igor23 - 11.12.2007 jeeeeeeest mam bilet na Warszawę jupi !!!!!!!!! Mark W Polsce ! - kuba87 - 11.12.2007 Gratuluje Oczywicie płyta? Kurcze, jak to jest z tymi zdjęciami? Gdzie powinnimy się zgłosić, może jakie pozwolenia załatwić od LiveNation? Co sšdzicie, bo boję się, że może być cofka jak złapiš mnie z aparatem... Co w takiej sytuacji?
Mark W Polsce ! - dudageo - 12.12.2007 a ja podobnie jak Pablosan mam bilety na Pragę... także przez sieć... a będę tam z żonkš i myslę, że z Pablem jakie czeskie piwko wypiję, co?
Mark W Polsce ! - pablosan - 13.12.2007 No ojej, wiadomo, ze tak!!! ja będę z mojš prawie żonkš i nasza przyjaciółkš, także zapowiada się niezła ekipa z Polski Kto jeszcze?
Mark W Polsce ! - Robson - 14.12.2007 Moje plany koncertowe również obejmujš Pragę
Mark W Polsce ! - pablosan - 14.12.2007 Robson, bardzo się cieszę, że będziesz również
Mark W Polsce ! - Robson - 14.12.2007 I wzajemnie Pablo Gdybym tak dobrze policzył to do Pragi mam chyba bliżej niż do Ciebie
Mark W Polsce ! - jambore - 14.12.2007 Och, Wy kusiciele
|