![]() |
|
Nowy album MK - Get Lucky :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowy album MK - Get Lucky :) (/showthread.php?tid=1053) |
Nowy album MK - Get Lucky :) - koobaa - 05.01.2009 Ania_M napisał(a):Z Forum GF udało mi się wyczytać, iż: na pewno nie będzie folku, i obietnicę, że kolejna trasa koncertowa będzie bardzo zaskakującą. To rzeczywiście ciekawe. Ja czytam codziennie ale takiej deklaracji nigdzie nie wyczytałem. To może zacytuj nam GF, Ania. Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 05.01.2009 To ustalcie wspólną wersję pod opieką tłumacza przysięgłego i podajcie do wiadomości ;D Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 05.01.2009 koobaa napisał(a):To rzeczywiście ciekawe. Ja czytam codziennie ale takiej deklaracji nigdzie nie wyczytałem. To może zacytuj nam GF, Ania.Bardzo proszę Kuba Chyba, że coś źle zrozumiałam ![]() 1 (Martinez, to Ty?) 2 Drugi link jest z września, a więc trochę mi umknęło miesięcy, ale wtedy trasy już nie było, a więc pytanie aktualne jak najbardziej
Nowy album MK - Get Lucky :) - koobaa - 05.01.2009 Jeśli chodzi o pierwszy link to chyba faktycznie źle zrozumiałaś, bo niby jak z tej odpowiedzi można wyciągnąć wnioski jakie wyciągasz? Oczywiście w pierwszej kolejności błąd popełnił Martinez, który zamiast "Irish pipes" użył słowa "Irish dude" co oznacza "irlandzki koleś" a nie 'irlandzkie dudy' jak to pewnie zamierzał... Nie dziwota że Guy tez nie pojął o co mu chodzi. Reasumując, absolutnie nie zdementował niczego tą wypowiedzią. Drugi link to zwykłe 'droczenie' się z fanami. Jeśli czytasz to Forum wystarczająco długo, to na pewno wiesz o co chodzi. Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 05.01.2009 Wszystko jasne. Dzięki Kuba I przepraszam za zamieszanie
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 05.01.2009 Najświeższe wieści z oficjalnej strony. Jest tam coś jeszcze. Zresztą zobaczcie sami ![]() Mark hopes to complete work on his next solo album by April with a possible release date in the autumn of 2009. Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 06.01.2009 A więc jesień Supperrr! Oby się nie zmieniły przypuszczenia, chęci i prawdopodobieństwa pana M. Robert, czy "czymś jeszcze" są wieści dotyczące "Sultans of Swing Live in Germany", bo nic innego nie widzę?
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 06.01.2009 Tak, tak mam na myśli ten bootleg. Nowy album MK - Get Lucky :) - Filip - 06.01.2009 Jeśli dobrze rozumiem to te live germany jednak chyba nie zostało wydane oficjalnie Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 06.01.2009 Mnie się też tak wydaje. Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 06.01.2009 Robson napisał(a):Mark hopes to complete work on his next solo album by April with a possible release date in the autumn of 2009. Tak właśnie obstawiałem. Kiedy ostatnio Mark wydał płytę o innej porze roku? Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 06.01.2009 Ania_M napisał(a):czy "czymś jeszcze" są wieści dotyczące "Sultans of Swing Live in Germany", Filip napisał(a):Jeśli dobrze rozumiem to te live germany jednak chyba nie zostało wydane oficjalnie A ja widziałem w Music Cornerze. To chyba jest Rockpalast. Nowy album MK - Get Lucky :) - koobaa - 07.01.2009 Rocklpalast, czyli dziwne nieoficjalne wydawnictwo na którym zarabia zupełnie ktoś nie związany z artystą. Zbojkotować!
Nowy album MK - Get Lucky :) - Filip - 07.01.2009 Zgadza się filip jest ta pozycja dostępna również u nas w kraju, lecz mam podobne zdanie jak kooba w sprawie zasilania niewiadomo czyjej kieszeni i bojkotuje
Nowy album MK - Get Lucky :) - pablosan - 07.01.2009 Macie racje, to Rockpalast-jak ktoś ma ochotę, to niech się odezwie, mam to na 1CD i 1DVD-od kogoś kiedyś dostałem, więc chętnie podzielę się tym, jakość nagrań, bardzo dobra!!! Nowy album MK - Get Lucky :) - anrom - 08.01.2009 No jeśli byłbyś Pablo taki dobry... Nowy album MK - Get Lucky :) - mirek - 08.01.2009 Pablo tez sie zglaszam jesli mozna? pozdrawiam jakby co napisz na priv to podam ci adres Nowy album MK - Get Lucky :) - pablosan - 11.01.2009 Anrom i Mirek podajcie na PM adresy i działamy!!! pablosan Nowy album MK - Get Lucky :) - macsa - 11.01.2009 Jeśli ktoś jest zainteresowany tym koncertem w formacie skompresowanym to wrzucę na chomika - nie kupujcie tego, szkoda nabijać piratom kiesy... Nowy album MK - Get Lucky :) - pablosan - 11.01.2009 Jak mówiłem zrobię kopie audio i video dla Anroma i Mirka-wczoraj oglądałem koncert na dvd, to jest nagranie z niemieckiej telewizji (pewnie ten bootleg w digipacku też korzysta z tego nagrania)-jakość koncertu bardzo, bardzo dobra, tak samo jak zapis audio. Pozdrówka |