Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 02.07.2007

Ja napiszę tak. Co raz częœciej popędzam się w sobotnie popołudnie w pracy , ażeby zdšżyć na audycję. Zaraziłeœ mnie Robsonie kolejnš chorobš muzycznš. Nie zamierzam sie leczyć, a powodem nie jest tylko strajk w Słuzbie Zdrowia, powód jest całkiem inny. Podoba mi się w Twoich audycjach repertuar ,który wybierasz, totalne i bardzo pieczołowite przygotowanie, komentarze i ten relaksujšcy spokój, wyważone i przemyœlane każde słowo.
A poza tym "Jesteœ Nasz" i fajnie ,że w naszej rodzinie knopflerkowej mamy kogoœ tak zacnego.
Wiem ,że nie lubisz komplementów, bo jesteœ bardzo skromny, ale fajnie że jesteœ OJ FAJNIE!!!!!!!!!!!

Muzyczne Fascynacje - koobaa - 02.07.2007

Ja chciałem tylko powiedzieć, że dzięki TEJ Audycji czuję się wszędzie jak w Domu. 400 programów to wielkie Osišgnięcie Autora, to 400 wieczorów podarowanych nam - słuchaczom. Wieczorów z najwyższej półki.
Tak trzymaj Roberto - wiernych słuchaczy nigdy Ci nie zabraknie Uśmiech.

PS. To także jednya Audycja w Polsce, która od roku 2001 bez przerwy ma stały kšcik poœwięcony NAW. To tam właœnie można usłyszeć absolutne unikaty i premiery jakich w polskim eterze darmo szukać Oczko. Dziękujemy za spełnienie ostatniej proœby... Oczko. I za całš RESZTĘ Uśmiech.
E&Q.

Muzyczne Fascynacje - Robson - 02.07.2007

Bardzo bardzo Wam Dziekuję i nie potrafię znaleŸć słów wyrażajšcych mš wdzięcznoœć...Dziękuję za ciepłe słowa. Z Wami to prawdziwa satysfakcja Uśmiech Tak Andrzeju bardzo spodobało mi się jak napisałeœ 'nasz' nigdy inaczej do tego nie podchodziłem i tak właœnie czuje Uśmiech Ukłony dla Was Oczko

Muzyczne Fascynacje - Marcin_Kr - 02.07.2007

gratulacje Robson !!!!!

Muzyczne Fascynacje - jambore - 07.07.2007

Przez to radio coraz mniej tajemnic.Kuba w Polsce.

Muzyczne Fascynacje - macsa - 18.08.2007

Dzisiejsze spotkanie w Muzycznych Fascynacjach wyjštkowe - cała druga godzina audycji poœwięcona muzyce Mistrza. Mocny start po wakacyjnej przerwie.

Muzyczne Fascynacje - jambore - 18.08.2007

No ładnie Robercik Wywracanie oczami

Muzyczne Fascynacje - galex - 31.08.2007

witam!
gdzie teraz mogłbym zassać tš audycje 4 godzinnš??? bo klikam na te linki co podaliœcie i wyœwietla się "File not found" widocznie już to usuneli Smutny
pozdrawiam

Muzyczne Fascynacje - macsa - 03.09.2007

Pewnie, że pomoże - czemu ma nie pomóc ?? Oczko

Pod wpływem proœby Galexa postanowiłem odœwierzyć sobie tš legendarnš audycję z 29 lipca 2006. Ach jak to gra !! I jaka pasja emanuje z tej audycji !!

Nie mogę uwierzyć, że to już ponad rok jak w radiowym studio spotkali się nasi najwięksi forumowicze. I tak mi się bardzo zachciało powtórki tego wydarzenia - Robercie czy sš szansę na coœ takiego w tym roku ?? ZdradŸ proszę ršbek tajemnicy rozmów prowadzonych z Koobš . Miałem nadzieję, że po urlopowej przerwie coœ wykombinujecie - niestety nie udało się ... SUŁTANI - WASI FANI CZEKAJĽ !! NIE DAJCIE SIĘ DŁUGO PROSIĆ !!

Muzyczne Fascynacje - Robson - 03.09.2007

Maćku dziękuję za zainteresowanie i jak zawsze od Ciebie dobre słowo Oczko Szanse cały czas sš i wstępnie planowaliœmy wspólne spotkanie 1IX ale niestety życie dyktuje czasami scenariusz na który nie mamy żadnego wplywu. Jest nadzieja na wspólne Markowe muzykowanie 8 IX ale na razie jest to tylko plan. Tak czas pędzi jak szalony, właœnie mi to uœwiadomiłeœ że to juz ponad rok minšł.

Muzyczne Fascynacje - macsa - 23.09.2007

A wczoraj Robert znowu zaserwował nam wyjštkowš audycję - aż półtorej godzinki z najnowszš muzykš Marka. Ależ to się słucha....

Polecam....

A kto przegapił ten ciapa...

Oczko

P.S.
http://chomikuj.pl/macsa

Muzyczne Fascynacje - HOWARD - 23.09.2007

Nie wiem czy ciapa ze mnie, bo właœnie œcišgam ...

Dziękuję! Uśmiech

MAC S.A. - poważna z Was firma Oczko

Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 23.09.2007

Też nie jestem ciapa.Œcišgam.
MAC S.A. - jak załapać się do Zarzšdu Spółki ?

Muzyczne Fascynacje - macsa - 24.09.2007

Andrzeju - mianuję Cię Honorowym Członkiem Zarzšdu - przy twoich biznesowych umiejętnoœciach nasze akcje poszybujš pięknie w górę ...

Duży uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 29.09.2007

Dzisiaj znów wyjštkowe "Fascynacje" - na linii z za Atlantyku Kuba Olesiński.

Sułtani znów razem w eterze !!

Ależ oni pięknie opowiadajš o KTGC...

Muzyczne Fascynacje - anrom - 29.09.2007

Tak... piękna audycja...
... bo piękna jest muzyka naszego mistrza :wub:

Muzyczne Fascynacje - mikołaj - 30.09.2007

Macieju - gdzie można składać podania z proœbš o zamieszczenie tej audycji w sieci? Uśmiech
Tradycyjnie już nie mogłem się połšczyć z Radiem Plus...

Muzyczne Fascynacje - macsa - 30.09.2007

Podanie rozpatrzone pozytywnie:

[Obrazek: macsa.gif]

Muzyczne Fascynacje - mikołaj - 30.09.2007

Serdecznie dziękuję. Ależ to była audycja...

Muzyczne Fascynacje - koobaa - 01.10.2007

Ja też dziękuję Roberto, że znowu mogłem dzięki Tobie byc goœciem w wielu domach. To zawsze zaszczyt i przyjemnoœć.

PS. Znowu pozwoliłeœ mi za dużo gadać Oczko.