![]() |
|
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. (/showthread.php?tid=1186) |
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - fakungio - 29.04.2009 Może pobawimy się w typowanie. najsmutniejsza : Sands of Nevada najweselsza: Cannibals Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - hillbilly - 29.04.2009 fakungio napisał(a):Może pobawimy się w typowanie. Woop Dee doo ![]() Two young Lovers
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - BET - 29.04.2009 A place where we used to live ![]() Twisting by the pool
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - ania - 30.04.2009 A place where we used to live ![]() Two Young Lovers ![]() nie mogłam się zdecydować co do Brothers in Arms... słucham jej bardzo rzadko jak jest mi bardzo, bardzo smutno, ale robię to dlatego, że lepiej mi potem
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - Ania_M - 01.05.2009 Are we in trouble now, Rollin' On (nie mogłam się zdecydować która smutniejsza)Industrial disease
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - mikołaj - 02.05.2009 - Sands of Nevada - Quality shoe
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - Ania_M - 02.05.2009 Fakungio, jest jakiś limit postów dla jednego użytkownika w tej zabawie? ![]() Bo ja mam jeszcze dwa typy. Najsmutniejsza: News Najweselsza: If I had you
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - Stach - 02.05.2009 Iron Hand Two Young Lovers Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - wAcEk - 04.06.2009 najsmutniejsza i... jednoczesnie jedna z najpiekniejszych - "Your Latest Rick" najweselsza - "Walk Of Life" Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - Igor23 - 04.06.2009 najsmutniejsza : "Why Worry ?" najweselsza : " Silvertown Blues" Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - PAWEŁ - 05.06.2009 wAcEk napisał(a):najsmutniejsza i... jednoczesnie jedna z najpiekniejszych - "Your Latest Rick" Najsmutniejsza a jednocześnie jedna z lepszych Iron Hand Najweselsza a jednocześnie jedna z lepszych to: Skateaway Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - Bart - 05.06.2009 A może lepiej dodawać parę słów uzasadnienia? Będzie się to ciekawiej czytać.
Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - wAcEk - 06.06.2009 Dobry pomysl Bart. Z pewnoscia pomoze to pozostalym lepiej zrozumiec takie, a nie inne typy. Nie wiem tylko, czy to tyczy sie takze mojego uzasadnienia... "Your latest trick" - z powodow czysto osobistych... "Walk of life" - moze przede wszystkim dlatego, ze podczas wykonywania tej piosenki mozna zobaczyc usmiechnietego Knopflera, a wedlug mnie, to niezbyt czesty widok. pozdrawiam W. Najsmutniejsze i najweselsze piosenki Marka Knopfera.. - .:Olaf:. - 22.06.2009 Najsmutniejsza; "Hand In Hand" - bo idealnie wpasowuje się w ostatni okres w moim życiu:/ A najweselsza oczywiście "Walk of Life", zawsze jakoś wtedy świeci słonko i weselej się na duchu robi^^ |