Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Kolejny krok - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Kolejny krok (/showthread.php?tid=1692)

Strony: 1 2 3 4

Kolejny krok - Robson - 24.11.2010

Wiem że jest za wcześnie ale nic na to nie poradzę że czekam z niecierpliwością na kolejny ruch Marka Knopflera. Ciekawy jaki będzie. Płyta filmowa? Oby nie dłuzsza przerwa. Ogladam materiały wizyjne, słucham starych płyt i kurde już chcę nowej muzyki MK. Wierzę że nie jestem w tym odczuciu odosobniony.

Kolejny krok - BET - 24.11.2010

Mialem dzis zalozyc taki sam watek Uśmiech Dokladnie tak samo jak Ty Robert, zaczynam odczuwac glod. Mogloby sie chociaz pospieszyc z OST z Katalonii...

Kolejny krok - Robson - 24.11.2010

Uśmiech Ja myślałem aby ten wątek zainicjować na początku A.D. 2011 ale nie wytrzymałemUśmiech Też myślę o OST Katalonia i cieszę się że nie jestem tutaj odosobniony. Dzięki BET.

Kolejny krok - Ania_M - 24.11.2010

Uśmiech Nie jesteście odosobnieni Panowie. Mnie ostatnio śniła się nie tylko nowa płyta, ale też koncert Marka w Polsce Oczko

Kolejny krok - Dawid - 25.11.2010

OST Katalonia? Przepraszam, nie rozumiem.

Kolejny krok - BET - 25.11.2010

Soundtrack do filmu Pozegnanie z Katalonia na podst. ksiazki Orwella.

Kolejny krok - aaadam - 26.11.2010

Można prosić o coś więcej w sprawie OST Katalonia?

Kolejny krok - Robson - 26.11.2010

http://www.knopfler.pl/vb/showthread.php?t=1799

Co ciekawe wątek zapodał Dawid ale pyta o co chodziUśmiech Są rzeczy które nie śniły sie nawet filozofomUśmiech

Kolejny krok - Dawid - 01.12.2010

W pierwszym momencie nie skojarzyłem zważywszy na to, że wątek o soundtrack'u dodałem 5 sierpnia. Nie pamiętałem po prostu tytułu filmu/książki.

Uwierz mi Robson, patrząc czasami na polską rzeczywistość wielu filozofów już dawno zmieniłoby fach Uśmiech

Kolejny krok - Robson - 02.12.2010

To prawdaUśmiech

Kolejny krok - filipk91 - 02.12.2010

Jeden z filozofów prawa z mojej uczelni stwierdził, że czasami myśli o zajęciu się parkieciarstwem Język

Kolejny krok - Dawid - 02.12.2010

Filip nie śmiej się z parkieciarstwa, u mnie na WPiA w Toruniu poruszany był temat biegłego sądowego właśnie z tej dziedzinyUśmiech

p.s który filozof prawa? Uśmiech

Kolejny krok - filipk91 - 02.12.2010

Prof. J. Stelmach. Mój guru i mentor. W jakiej sprawie byłby powoływany na biegłego parkieciarz?

Kolejny krok - Per-Aa - 03.12.2010

ze sie tesciowa potknela o parkiet Język

"...i tak 37 razy Wysoki Sadzie."

Kolejny krok - Robson - 03.12.2010

Ale wracając do wątku głównego mam nadzieję że nadchodzący rock przyniesie nam nową muzykę MK.

Kolejny krok - Ania_M - 03.12.2010

Per-Aa napisał(a):ze sie tesciowa potknela o parkiet Język

"...i tak 37 razy Wysoki Sadzie."
Ale tam było, że się potknęła o parkiet i nadziała na nóż Szefuńciu, nie przekręcaj zeznań :p

Kolejny krok - filipk91 - 03.12.2010

Ale parkieciarz stwierdziłby, czy nierówność parkietu, kąt nachylenia umożliwiały nadzianie się w zaistniały sposób Duży uśmiech

Kolejny krok - Robson - 22.12.2010

Jeden z fanów otrzymal taką oto wiadomość od Guy'a Fletcha:

Stay tuned in January 2011 for news on all projects happening this year including - an exciting project at British Grove in January, an Instrumental/Remix release of Natural Selection which will include some 'new' bonus tracks, and of course info. on the eagerly awaited BluesClub reunion.

I bardzo jestem ciekawy co to za ekscytujący projekt w British Grove się za tym kryje. Wkrótce się dowiemy.

Kolejny krok - fakungio - 24.12.2010

all that i can see is You and Je suise desole..

Nie płaczcie..nie płaczcie..

Kolejny krok - Robson - 03.01.2011

Już wiadomo że Mark będzie producentem nowego albumu Bapa Kennedy'ego. Jeśli to jest ten ekscytujący projekt w British Grove to jestem odrobinkę zawiedziony. A jednak Mark po raz kolejny zdecydowal się na produkcję i pomoc dla innego muzyka, choć kiedyś powiedział że ta praca to jakby śnić cudzy sen. Wciąż niewykluczone jest że odczuje potrzebe nagrania własnej płyty, we własnym studiu.