Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) (/showthread.php?tid=2099)

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Raingod - 28.06.2012

Moze bez Badges, posters i stickers, ale kubeczki sa gotowe. Jutro wrzuce zdjecie. Koszulki sie produkuja - mam nadzieje ze lada chwila beda gotowe. Ewentualne opoznienie jest spowodowane dbaloscia o jakosc nadruku Uśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Raingod - 29.06.2012

A tu małe zdjęcie Uśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - macsa - 29.06.2012

Już się nie mogę doczekać Uśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Robson - 29.06.2012

Ja teżUśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Ania_M - 30.06.2012

Wojtek, a ja myślałam, że dogrzebałeś się do jakiegoś archiwalnego filmiku z nagrywania "Extended DancEPlay", kurczę, no.... Duży uśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Raingod - 30.06.2012

No widzisz jak mozna zaciekawić fajnym tytułem? Oczko

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Ania_M - 30.06.2012

To to akurat wiem jako "dziennikarka" lokalna od 2009 roku Duży uśmiech
Swoją drogą biznes koszulkowo-kubkowy świetnie Ci wychodzi Uśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Raingod - 30.06.2012

Biznes... Dobre słowo Uśmiech I polskie ISO: Jakoś to bedzie Uśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - aaadam - 30.06.2012

Raingod napisał(a):Moze bez Badges, posters i stickers, ale kubeczki sa gotowe. Jutro wrzuce zdjecie. Koszulki sie produkuja - mam nadzieje ze lada chwila beda gotowe. Ewentualne opoznienie jest spowodowane dbaloscia o jakosc nadruku Uśmiech

Dbaj o tą jakość, dbaj! Uśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - retro13 - 12.07.2012

hej
czy jest szansa otrzymać koszulki przed 20 lipca?

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Raingod - 12.07.2012

Bardzo bym chcial, aby tak bylo. Czekam jak na szpilkach. Wszystko sie opoznia masakrycznie. Bede sie staral.

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Raingod - 13.07.2012

Dzisiaj otrzymalem info ze od poniedzialku bede mogl wysylac kosuzlki. Dlugo top trwalo, ale sadze ze bedzie wszystko wreszcie OK Oczko

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - faf123 - 18.07.2012

Kubeczki, koszuleczki....coż,widać nielegalny handel kwitnie! Rozumiem tranzakcje przez telefon, osobiście...ale tak na forum i to oficjalnie?! Ciekawe co by na to powiedział menadżer M.K...

ale zawsze jakiś grosz do kieszonki wpadnie, czyż nie? Język

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Robson - 18.07.2012

Raingod napisał(a):Dzisiaj otrzymalem info ze od poniedzialku bede mogl wysylac kosuzlki. Dlugo top trwalo, ale sadze ze bedzie wszystko wreszcie OK Oczko

Nie mogę się doczekać. Na ulopie paradowałem w czerwonej GL zresztą pisałem Ci o tym WojtasUśmiech Czas na zmianę koloruUśmiech

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Raingod - 18.07.2012

faf123 napisał(a):Kubeczki, koszuleczki....coż,widać nielegalny handel kwitnie! Rozumiem tranzakcje przez telefon, osobiście...ale tak na forum i to oficjalnie?! Ciekawe co by na to powiedział menadżer M.K...

ale zawsze jakiś grosz do kieszonki wpadnie, czyż nie? Język

Nie karmić trolla.

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Andrzej - 18.07.2012

Należy się tylko cieszyć , że Raingod "zarabia" - ........przynajmniej będzie od kogo pożyczyć.
Ja dodatkowo za zakup tak sporej ilości koszulek dostałem od Raingoda w pakiecie wycieczkę do Dubaju.
Na tym nie koniec - w pakiecie jest jeszcze Mauritius za noszenie koszulek w dni parzyste tygodnia.
Zatem nie dziwmy sie poglądom co nie których, że to Forum to nie społeczność zamiłowana w muzyce pewnego faceta, lecz krwiopijczy kapitalistyczny bizness z pakietami dla wybranych.

Andrzej, a testowales tego nowego mercedesa, ktorego Ci wyslalem? Mam nadzieje ze różowy kolor nie przeszkadza Uśmiech))

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - Andrzej - 18.07.2012

Kolor ok.
Oj Raingod, Raingod .....nie pochwaliles sie , że twoja piracko - koszulkowa firma wchodzi z dniem 1 sierpnia na Giełdę Papierów Wartościowych. Wieść gminna niesie , że całą limitowaną edycję akcji, wykupił niejaki f......ach - tajemnica handlowa.

Badges, posters, stickers and t-shirts... Realizacja ;) - numitor - 18.07.2012

Raingod napisał(a):Nie karmić trolla.

I słusznie Uśmiech.

Ale nad legalnością koszulek można się następnym razem zastanowić - może to jedynie kwestia uzyskania zgody.

Byla juz na ten temat dyskusja na forum. Bardziej bym sie zastanawial nad legalnoscia tego, co sprzedaja na allegro, a tam mozna zobaczyc koszulki stricte nielegalnie wyprodukowane w CHRL w ilosci przemyslowej. Przy naszych kilkunastu sztukach, sluzacych tylko i wylacznie popularyzacji muzyka, ktorego lubimy oraz podkreslenia przynaleznosci do elitarnego grona fanow MK, sadze ze nie ma o czym mowic. Zarzucajac mi probe zarabiania na forum, jest to lekkie przegiecie. W poprzedniej edycji dolozylem ze swojej kieszeni 70 zl Uśmiech (edycja BERLIN). To naprawde zajmuje mi mnostwo czasu i roboty, projekt, zlecenie druku, zakup koszulek, przepakowanie, zawiezienie do druku, odbior druku, pakowanie, wysylka itd itd. Sadze, ze kontaktujac sie z managementem MK i probujac uzyskac zgode lub SIC! wykup licencji - moglo by to zmienic zupelnie kwestie kosztow produkcji.
Wiekszym problemem jest sciaganie pirackich mp3 i obrazow wideo, z wydanych oficjalnie wydawnictw.
A co do kolejnego wystapienia faf-a. Ten czlowiek nie wnosi nic na forum, oprocz trollowania i konfloktowania sie z jak najwieksza iloscia osob. Jak to sie teraz nazywa? Hate-owanie? jakos tak....