![]() |
|
Urodzinki Emilki - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Urodzinki Emilki (/showthread.php?tid=217) |
Urodzinki Emilki - jambore - 28.10.2005 Wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka i pomylnoci, STO LAT. Urodzinki Emilki - Andrzej - 28.10.2005 No proszę!!!!!!!!!!!!!! Jambore pamiętal o Emilce, mimo iż na stronie głównej nie pokazujš się terminy urodzin.Stary knopflerkowy druh pamięta ważne daty w swojej rodzinie(knopflerkowej rodzinie). Emilka stara gwardia, czyli my z Jambore(mam na mysli wiek) pierwsza sklada Tobie życzonka. Wszystkiego dobrego Urodzinki Emilki - zwierzak24 - 28.10.2005 STO LAT i wszyyyystkiego naaaaaaajj Emilka
Urodzinki Emilki - Evelda - 28.10.2005 Emily, Pinkowych spełnień i różowych snów...
Urodzinki Emilki - Emilka - 28.10.2005 dziękuję za miłe słowa i za pamięć, a tak w ogóle, fajnie że jestecie!
Urodzinki Emilki - Robson - 28.10.2005 I ja się dołšczam. Pięknych chwil życzę.
Urodzinki Emilki - lukas1119 - 28.10.2005 No to po raz trzeci - wszystkiego najlepszego
Urodzinki Emilki - Steeven - 28.10.2005 Ojojojoj!Dużoooo, duuuuużżo szczęcia, spełnienia marzeń (podejrzewam, że jak jedno z nich się spełni, wszyscy na tym forum będziemy szczęliwi - wiesz, o czym mylę...). Powodzenia w życiu!
Urodzinki Emilki - pablosan - 28.10.2005 Emilko: Sto lat w zdrowiu i "knopflerowej chorobie"
Urodzinki Emilki - Trissi - 28.10.2005 ooooooooooooooooooooooołaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa STOL LAT EMILKA !!!!!!!!! dużo Mark i Pink Floydów... i innej muzyki oraz spełnienia marzeń. huhu Urodzinki Emilki - grzegorz - 28.10.2005 Zdrowia, szczęcia i Markowej muzyki na codzień i oczywicie spełnienia marzeń. Urodzinki Emilki - BET - 28.10.2005 Wszysiego najlepsiejsiego, bys miala okazje stac na przeciw PFloydow tak jak stalas obok nas na przeciw Marka
Urodzinki Emilki - lukas1119 - 28.10.2005 Naprzeciw jednego z NICH już stała !! ![]() ![]() cała drżała z wrażenia
Urodzinki Emilki - ddawwidd - 28.10.2005 Wszystkiego najlepszego! Oby Nasz Kumpel Nick jeszcze nieraz mogl pozowac Ci do zdjec! ![]() Spelnienia wszystkich (procz jednego) marzen i wielu slonecznych dni w zyciu! No i na koniec, zeby Ci sie po prostu ukladalo.
Urodzinki Emilki - Trissi - 28.10.2005 ddawwidd! zebysmy razem wszyscy poszli na koncert Pink Floyd i Marka! tego jeszcze trzeba Jej zyczyc..! Emi niech Ci sie marzenia spelniaaaa
Urodzinki Emilki - Toloth - 28.10.2005 dla Emilki Niech Ci się powodzi
Urodzinki Emilki - Emilka - 28.10.2005 ALEŻ SIĘ RÓŻOWO ZROBIŁO ![]() aż się zaczerwieniłam ze zmieszania życzę sobie i Wam, żeby To życzenie się spełniło, tylko niech kto inny robi zdjęcia nie da się ukryć że niektórzy wywierajš na mnie "wstrzšsajšce"wrażenie. ale pro forum (i pro forma) dodam, że już na zawsze na mojej licie życzeń będzie koncert Marka- jeszcze jeden i jeszcze i jeszcze... dzięki za miłe słowa |