![]() |
|
Daj GŁos ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Daj GŁos ! (/showthread.php?tid=238) |
Daj GŁos ! - marcin.h - 18.11.2005 Pewnie niektórzy z was wiedzš, że MTV Classic, kanał muzyczny, który nawiasem mówišc uważam za kupę kończy nadawanie w samo południe z dniem pierwszego grudnia. Na jego miejsce wejdzie polska wersja VH 1. Kto go zna, jeszcze kiedy był nadawany w Polsce in English wie że pod względem repertuaru jest znacznie bardziej zbliżony do naszych gustów muzycznych niż wyżej wspomniany MTV. Ale doć o tym. W zwišzku z rozpoczęciem nadawania przez VH 1 jest zorganizowany konkurs. Otóż można wysłać maila z propozycjš klipu, który chcielibymy zobaczyć w pierwszej godzinie nadawania. Więc nie czekajmy, tylko dajmy głos, najlepiej wszyscy na jeden utwór, mamy większe szanse. Propozycje?? szegóły tutaj: http://www.mtvclassic.pl/pl/konkurs:body/id=1740 ps. Przy okazji można wygrać nagrody Daj GŁos ! - BET - 18.11.2005 BOOM LIKE THAT. Abo Mfn. Hmmmmmm. <_< Daj GŁos ! - marcin.h - 18.11.2005 Boom Like That na tak Generalnie chodzi o to coby zagłosować za utworem, do którego jest w ogóle teledysk. Może się ze mnš nie zgodzicie ale ja bym pominšł te "ograne" kawałki i zagłosował na teledysk raczej mało znany. W TV nie udało mi się jeszcze natrafić na żaden solowy klip Marka poza What it is i Why aye man. Do Boom Like That dodałbym jeszcze Wild West End i The Bug* oraz solowo wszystko poza What it is i Why aye man *Nie wiem czy kto widział teledysk do tego utworu. Generalnie nic mi nie wiadomo o jego istnieniu ale natknšłem się swego czasu w sieci włanie na The Bug. Nie udało mi się niestety cišgnšć całego. Zaczynał się od sceny jak dwoje małych dizeci (chłopiec z dziewczynkš naturalnie ) jadš obok siebie na rowerach.Jakby kto go posiadał i byłby skłonny mi go udostępnić to bardzo proszę o pw. Daj GŁos ! - Robson - 18.11.2005 A ja bym chciał zobaczyć "klipy" TNH
Daj GŁos ! - marcin.h - 18.11.2005 siur Że też na to nie wpadłem, dawaj Robson konkretne propozycje
Daj GŁos ! - Robson - 18.11.2005 Się robi Np. Your Own Sweet Way albo Will You Miss Me i jeszcze Feel like Going Home Więcej nie było
Daj GŁos ! - marcin.h - 18.11.2005 thx Szczerze powiedziawszy to nie wiedziałem do których piosenek TNH sš teledyski. A gdzie pozostali? Chyba forumowicze nie sš zbytnio tym zainteresowani <_< Daj GŁos ! - jambore - 18.11.2005 Mimo, że mieszkam w Polsce , podobno już IV RP ale nie ma ma kanału MTV i "tego" nowego, to czekam na propozycję fachowców. Jak co będš nadawac to znajdę kanał u znajomych. Muszę to zobaczyc. ROBSON - konkretna propozycja. głosuję na wszystko DS MK TNH. Mylę,że 300 głosów z forum wystarczy. Może wreszcie będzie co porzšdnego w TV. Daj GŁos ! - marcin.h - 18.11.2005 Cytat:Originally posted by jambore@Nov 18 2005, 09:32 PMNie masz co żałować że nie masz mtv. Tego nowego nikt jeszcze nie ma bo dopiero będzie 1 grudnia 12:00 zamiast MAT classic. Dużo osób ma więcej niż 1 maila. Dlaczego nie powysyłać z kilku?? Można też powysyłać od znajomych, może dzięki nam kto z nich wygra prezent
Daj GŁos ! - MARTINEZ - 18.11.2005 polecam kasete video dire straits - the videossa teledyski do the bug heavy fuel calling elvis no i do TNH Daj GŁos ! - KLIMAT - 18.11.2005 Panowie, konkrety, na co? NIe albo,albo,konkretnie prosiłbym.Martinez rzuć co proszę. Daj GŁos ! - marcin.h - 18.11.2005 Dire Straits - The Videos No tak, znowu o czym nie wiedziałem . Fajnie że takie wydawnictwo jest tylko szkoda że raczej tego nie dostanę. W każdym razie nigdzie nie idziałem. Wszystko w kablach sieci. Może tam będzie ten bug...
Daj GŁos ! - kszaq - 20.11.2005 wysyłam maila żeby puscili AC/DC Daj GŁos ! - BET - 20.11.2005 Czy Ty zawsze musisz sie wylamywac?!?!?!?! Hmmmmm. <_< Daj GŁos ! - kszaq - 22.11.2005 BET spokojnie, żartowałem. Zagłosowałem na MFN który będzie mi się do końca zyca kojarzył z erš klipów muzycznych, "I want my mtv" Daj GŁos ! - Anonim - 01.12.2005 Czy wiadomo co pucili w pierwszej godzinie?? Daj GŁos ! - lukas1119 - 03.12.2005 <hahaha> zdziwilbym się gdyby to było M4N - zlikwidowali MTV, w którego miejsce wchodzi VH1 a tu I WANT MY MTV HAHAHA Daj GŁos ! - tawnuk - 03.12.2005 Nie oglšdałem pierwszych godzin, ale jak oglšdam teraz to tam leci (prawie że) tylko pop w stylu Szuga Bejbys <_< |