![]() |
|
David Gilmour konczy 69 lat - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: David Gilmour konczy 69 lat (/showthread.php?tid=2442) |
David Gilmour konczy 69 lat - darco - 06.03.2015 Zdaję sobie sprawę z tego ,że większość z naszego forum odlicza dni czy może godziny , kiedy to ukazuje sie "Tracker" MK .To jest napewno najwazniejsze wydarzenie tego roku. Myśli co niektórych z nas są dziś z Davidem Gilmour'em, który obchodzi dzis swoje urodziny.Podobnie jak Mark on także wydaje nowa płytę, która ma sie ukazać póznym latem tego roku i wyrusza w trasę(ponoć ostatnią). Bilety w sprzedaży .Dotarła do mnie informacja ,ze 3 osoby z naszego forum juz je kupiło? Jest nas wiecej? ![]()
David Gilmour konczy 69 lat - macsa - 06.03.2015 też coś o tym słyszałem.... !! WSZYSTKIEGO DOBREGO DAVID !! David Gilmour konczy 69 lat - Jeżozwierz - 06.03.2015 Po karkołomnej walce z czasem udało się mi kupić bilety na Gilmoura do Puli w Chorwacji. Masakra i straszny stres, bo całe areny w wielkich miastach wykupywano w kilka sekund ![]() Ale nie ma tego złego, bo obiekt jest warty takiego koncertu: http://itcolossal.com/pula-arena/ David Gilmour konczy 69 lat - darco - 06.03.2015 witaj w klubie ))) David Gilmour konczy 69 lat - macsa - 06.03.2015 No to lecimy razem Pawlik !!
David Gilmour konczy 69 lat - Igor23 - 06.03.2015 szefu już wie o urlopie we wrześniu.....
David Gilmour konczy 69 lat - darco - 06.03.2015 Tak na marginesie właśnie przeczytałem ,że wysprzedane zostały wszystkie bilety całego tournee a w Royal Albert (F) Hall podobnie jak w przypadku MK , była potrzeba zorganizowana dodatkowych wieczorów.Widzę że 2 wielcy gitarzyści "pozamiatają"Europę tego lata...))))Shine On You Crazy Diamonds !!! David Gilmour konczy 69 lat - macsa - 06.03.2015 Shine On....!!! :-D:-D:-D David Gilmour konczy 69 lat - Jeżozwierz - 07.03.2015 darco, macsa, Igor23 Wy też macie bilety na Pulę?
David Gilmour konczy 69 lat - macsa - 07.03.2015 ANO MAMY !!
David Gilmour konczy 69 lat - Floyd1981 - 07.03.2015 darco, macsa, Igor23, Jeżozwierz, zazdroszczę WAM :-) gdyby było gdzieś bliżej, np. Praga, Berlin, pewnie sam bym się wybrał, a tak.....pozostaje mi tylko wracać myślami do wspaniałego koncertu w Gdańsku i czekać na ew. zapis koncertu z najbliższej trasy :-) i rzecz jasna nadzieja, że nie będzie ostatnia :-) David Gilmour konczy 69 lat - Jeżozwierz - 07.03.2015 Macsa, jedziemy ekipą 4 osobową. Udało się nam kupić miejsca na "płycie": parter 2 sredinia desno. No i zastanawiamy się czy przypadkiem nie spędzić w Puli całego tygodnia Na początku września to jeszcze fajna pogoda będzie.Ty jedziesz czy lecisz? Floyd1981, na blogu Gilmoura jest napisane, że na chwilę obecną (u Davida może to oznaczać np. 5 lat) nie ma planowanych żadnych innych koncertów David Gilmour konczy 69 lat - darco - 07.03.2015 Jedziemy w połowie tygodnia 1 autem wracamy w niedziele.Chyba ze coś się zmieni to damy znać. David Gilmour konczy 69 lat - macsa - 07.03.2015 Jeżu zaplanuj sobie co najmniej tydzień w Puli - Chorwacja jest piękna !! David Gilmour konczy 69 lat - Floyd1981 - 17.03.2015 Jeżozwierz napisał(a):Floyd1981, na blogu Gilmoura jest napisane, że na chwilę obecną (u Davida może to oznaczać np. 5 lat) nie ma planowanych żadnych innych koncertów Doczekam się chyba szybciej niż myślałem: http://musictothepeople.pl/news/david-gilmour-zapowiedz-koncertow/ ![]() ![]()
David Gilmour konczy 69 lat - Jeżozwierz - 18.03.2015 Floyd1981, uwierz - na prawdę chciałbym, żebyś miał rację, ale na oficjalnej stronie Davida - davidgilmour.com nie ma nic na ten temat. Strona, do której odwołuje się portal musictothepeople to davidgilmourtour.com. Jest to strona, przed którą na oficjalnej stronie Gilmoura wielokrotnie przestrzegano. W istocie są tam linki do zakupu biletów z drugiej ręki, a reszta informacji robi tzw. "zasłonę dymną". Ceny są oczywiście kosmiczne. Za bilet na Pulę w gorszym miejscu niż mój trzeba zapłacić 2,5 tys. dolarów. A po za tym wyobrażasz sobie, że Gilmour ogłasza trasę i pisze, że jeden koncert zagra na 90% a drugi na 30%? A tak jest tam napisane Tego nie robią nawet garażowe kapele
David Gilmour konczy 69 lat - darco - 18.03.2015 Gdyby to była prawda z tym Gdanskiem , to rewelacja 2 koncerty rok po roku czysta przyjemnosc .Pewnie Gilmour zaprosi znowu do dyrygowania Preisnera. To bedzie na pewno inny koncert niż ten na który jedziemy . David Gilmour konczy 69 lat - Jeżozwierz - 18.03.2015 Byłoby super. Na pewno chciałbym kupić wtedy jeszcze bilety do Gdańska. Tylko pamiętaj, że oficjalne info tylko na davidgilmour.com lub na stronach typu live nation, eventim. Ci z davidgilmoutour.com to mocno podejrzana ekipa
David Gilmour konczy 69 lat - Floyd1981 - 18.03.2015 Szczerze mówiąc w tej mojej radości nie sprawdziłem źródła ;-) Mam jednak nadzieję, że moje "napalenie się" nie było daremne ;-) David Gilmour konczy 69 lat - darco - 18.03.2015 Człowiek z dobrą nowiną na wiosnę nie może sie mylić))))) |